ایران به آمریکا باج نمی‌دهد/شیطنت‌های واشنگتن بر کسی پوشیده نیست آمریکا از صدور مجوز برای همکاری‌های ایران با ونزوئلا در حوزه انرژی سرباز زد گروسی: ایران حق داشتن توانمندی هسته‌ای صلح آمیز را دارد پادشاه عربستان ۱۳ مقام سعودی را برکنار کرد وزیر خارجه آمریکا: جهان قدیم به پایان رسیده است پسکوف: دور بعدی مذاکرات درباره اوکراین هفته آینده برگزار می‌شود عراقچی همتای بحرینی را در جریان مذاکرات هسته‌ای قرار داد هشدار سفارت ایران نسبت به اقدامات غیرقانونی برخی از وکلا در ارمنستان خروج نیروهای سنتکام از پایگاه التنف ترامپ: آمریکا باید با ایران به توافق برسد رسوایی اپستین همچنان در انگلیس قربانی می‌گیرد، یک مقام دیگر استعفا کرد پایگاه نظامی التنف به سوریه واگذار شد رودریگز: مادورو همچنان رئیس‌جمهور قانونی ونزوئلا است پرونده اپستین؛ آینه‌ای که حقیقت «حاکمیت قانون» آمریکا را انعکاس می‌دهد لغو تعرفه‌های ترامپ علیه کانادا

خروج گسترده نظامیان آمریکایی از شرق سوریه/ پایگاه‌های استراتژیک تخلیه شد

کاروان نیروهای آمریکایی میادین العمر و کونیکو در حومه دیرالزور را ترک کرد تا در دو پایگاه استان حسکه مستقر شود.
تاریخ انتشار: ۱۲:۵۹ - ۱۳ ارديبهشت ۱۴۰۴ - 2025 May 03
کد خبر: ۲۷۷۰۷۴

به گزارش راهبرد معاصر، یک منبع به الجزیره گفت: کاروان نیروهای آمریکایی میادین العمر و کونیکو در حومه دیرالزور را ترک کرد و به سمت دو پایگاه در حومه حسکه رفت.

این منبع افزود: کاروان نیروهای آمریکایی در پایگاه‌های قسرک و الشدادی در حومه حسکه موضع‌گیری خواهد کرد.

این اقدام کمتر از ۴۸ ساعت پس از آن صورت گرفت که نیروهای ائتلاف بین‌المللی یک کاروان نظامی را به پایگاه‌های خود در منطقه رقه اعزام کردند. این کاروان شامل تقریباً ۲۵ کامیون حامل سیستم‌های نظارتی پیشرفته، خودروهای زرهی، تانکرهای سوخت و تجهیزات مختلف نظامی و لجستیکی بود.

منابع رسانه‌ای مختلف گزارش دادند که: «نیروهای آمریکایی علاوه بر پایگاه‌هایی در حسکه و رقه، ۶ پایگاه نظامی در شمال و شرق سوریه از جمله پایگاه میدان نفتی العمر و پایگاه گازی کونیکو در دیرالزور را تخلیه کردند، در حالی که تنها دو پایگاه را فعال نگه داشتند: یکی در بادیه سوریه و دیگری در استان حسکه.»

نیروهای آمریکایی روز جمعه با ده‌ها کامیون که از اقلیم کردستان عراق رسیده بودند، میادین العمر و کونیکو را ترک کردند. این کامیون‌ها تجهیزات و دستگاه‌های نظامی و سلاح سنگین به همراه داشتند.

دفتر امور غیرنظامی ائتلاف بین‌المللی که شامل کارمندان غیرنظامی بازنشسته است که مأموریتشان برگزاری دیدارها با ساکنان محلی بود، این کاروان را همراهی می‌کرد.

نیروهای آمریکایی بیشتر سربازانش خود را از میدان کونیکو خارج کردند و تنها ۵۰ افسر و سرباز در میدان العمر هستند.

نیروهای آمریکایی اخیرا بیش از ۶۰ نفربر حامل تجهیزات نظامی و لجستیکی را از پایگاه نفتی العمر یکی از بزرگترین پایگاه‌های ائتلاف آمریکا در شرق دیرالزور خارج کردند.

۱۹ آوریل وزارت دفاع آمریکا (پنتاگون) اعلام کرد وزیر دفاع این کشور دستور یکپارچه سازی استقرار نیروهای آمریکایی در سوریه در راستای فرماندهی مشترک عملیات ائتلاف ضد داعش را داد؛ این امر منجر به کاهش حضور نظامی آمریکا در سوریه به کمتر از ۱۰۰۰ سرباز طی ماه‌های آینده منجر خواهد شد.

وزارت دفاع آمریکا اعلام کرد: این یکپارچه‌سازی به دلیل موفقیت بزرگ آمریکا علیه داعش است و یک عملیات سنجیده و مبتنی بر ارزیابی شرایط است. ما در وضعیتی باقی خواهیم ماند که اجازه حملات دقیق علیه داعش را داشته باشیم. ائتلاف بین‌المللی ضد داعش در دهه گذشته پیشرفت ملموسی داشته است./ ایسنا

کلمات کلیدی: آمریکایی امریکا
ارسال نظر