بارش‌های ۲۰۰ میلیمتری برای برخی استان‌ها و حوضه‌های آبریز کشور هشدار طوفان و سیل؛ آماده باش مراکز درمانی از دوشنبه تا جمعه پرتاب لیوان از سوی معلم، دانش‌آموز بهارستانی را راهی بیمارستان کرد کشف گور ۶۲۰۰ ساله یک نوجوان هشدار قرمز هواشناسی برای ۴ استان کشور / جلسه اضطراری وزیر راه جزئیات تعطیلی مدارس فیروزکوه در روز دوشنبه ۲۴ آذر ۱۴۰۴  مهلت ثبت‌نام در آزمون کارشناسی‌ارشد سال ۱۴۰۵ تمدید شد هشدار نارنجی هواشناسی برای ۵ استان / خطر سیلاب و قطع برق در برخی استان‌ها تشدید فعالیت سامانه بارشی در سراسر کشور شناسایی ۱۱۰۷ بیمار مبتلا به تب دنگی در کشور/ صید پشه آئدس در ۱۱ استان معاون رئیس‌جمهور: نرخ بازگشت نخبگان ایرانی به کشور فقط یک درصد است که عدد نگران‌کننده‌ای محسوب می‌شود اسامی پاساژ‌های ناایمن پایتخت اعلام شد  ادارات، مدارس و دانشگاه‌های کدام استان‌ها یکشنبه ۲۳ آذر ۱۴۰۴ تعطیل شد؟ لغو زوج و فرد از درب منازل در تهران؛ تصمیم اضطراری پلیس راهور بلبشوی مدیریتی استانداری تهران درباره آلودگی هوا/ کارگروه، ادعای دبیر را «شایعه کذب» نامید! پیش‌بینی ۲۷۴ روز پیش رئیس قوه قضاییه درست بود

۱۰ روز تا حرکت قطار گردشگری ؛ یزد، اولین ایستگاه!

اولین قطار مثلث گردشگری کشور روز ۲۲ اردیبهشت ماه سالجاری از تهران به مقصد سه شهر تاریخی یزد، شیراز و اصفهان به حرکت درمی‌آید. مسافران این قطار جاذبه های تاریخی و فرهنگی این استان هارا به مدت ۵ روز بازدید کرده و زیبایی‌های آن را به نظاره می‌نشینند.
تاریخ انتشار: ۲۱:۰۱ - ۱۳ ارديبهشت ۱۴۰۴ - 2025 May 03
کد خبر: ۲۷۷۱۱۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ طلایه‌داران گردشگری ایران گردهم آمدند تا با راه‌اندازی قطار گردشگری فرصت سفر و بازدید از جاذبه‌های تاریخی و فرهنگی یزد، اصفهان و فارس را فراهم کنند و گامی در راستای رونق گردشگری بردارند. نوروز امسال تجربه جدیدی در سفر‌های داخلی کشور اتفاق افتاد و این نتیجه حاصل شد که تقاضا برای سفر‌های داخلی افزایش یافته است و با رویکرد استقبال از این تقاضا، قطار گردشگری روی ریل قرار گرفت. البته این اولین تجربه قطار گردشگری نیست، ۱۰ سال پیش، ۶۵ گردشگر اروپایی به یزد سفر کردند و امسال قرار است که ایرانی‌ها این سفر شیرین به تاریخ و فرهنگ را تجربه کنند.

معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری یزد از انعقاد تفاهم نامه راه‌اندازی قطار گردشگری بین سه شهر شیراز، اصفهان و یزد در مهر سال گذشته و انجام اولین سفر در روز ۲۲ اردیبهشت امسال خبر داد.

سالار حسینی با بیان اینکه یزد در کنار فارس و اصفهان از استان‌های گردشگرپذیر به ویژه در ایام نوروز امسال هستند، افزود: این استقبال نشان داد ظرفیت اجرای طرح قطار گردشگری برای بازدید از جاذبه‌های این استان‌ها برای هموطنان وجود دارد.

او اجرای این طرح را در رونق گردشگری فرهنگی وتاریخی بسیار موثر دانست و افزود: سفر با قطار به دلیل هزینه‌های پایین و ایمنی همواره مورد تقاضا بوده است و با توجه به نبود قطار در مسیر استان یزد به شهر‌های مثلث گردشگری، اجرای این طرح می‌تواند سفر‌های گردشگری را نیز تقویت کند.

معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری یزد به رشد آمار گردشگران داخلی و خارجی یزد اشاره و اظهار امیدواری کرد با اجرای این طرح شاهد رونق این صنعت باشیم.

سالار حسینی از جمله جاذبه‌های در معرض بازدید مسافران این قطار گردشگری بافت تاریخی یزد و بنا‌های شاخص آن را نام برد.

با توجه به کاهش چشمگیر آمار گردشگران خارجی و خسارت جبران ناپذیر بخش گردشگری استان یزد، راه‌اندازی این قطار نور امیدی را در دل فعالان این صنعت که زیرساخت هایشان در نبود گردشگر خاک می‌خورد، روشن کرده است. /همشهری آنلاین

ارسال نظر
آخرین اخبار