با خواص شگفت‌انگیز این ادویه طلایی برای سلامتی آشنا شوید غول ایرانی به بازی‌های کشور‌های اسلامی هم نمی‌رسد واژگونی دو خودرو در محور‌های نورآباد ۱۱ مصدوم برجای گذاشت اجرای کالابرگ برای ۴ دهک باقی‌مانده + جزئیات هشدار باران‌های شدید موسمی به ۶ استان / شهروندان در خطر سیل و صاعقه و باد شدید بجای ماهی این ۴ گیاه شگفت‌انگیز را بخورید پاسخ حماس به ادعا‌های اسکای نیوز درباره تعیین شروط برای آتش بس روایت سفیر ایران در عربستان از رایزنی‌های تهران و ریاض در ۲ هفته اخیر تامین اجتماعی: آگهی‌های خرید سابقه بیمه‌ای کلاهبرداری است قالیباف در صحن مجلس: دشمن با اخبار دروغ به دنبال شکستن صف یکپارچه مردم است / مواضع رئیس جمهور قمارباز آمریکا هیچ اعتباری ندارد تمدید مهلت ثبت‌نام فرهنگیان در سامانه نقل و انتقال + توضیحات سخنگوی وزارت آموزش و پرورش گروسی: ایران می‌تواند ظرف چند ماه تولید اورانیوم غنی‌شده را آغاز کند پیکر سپهبد شهید سلامی و سردار شانه‌ئی در حرم حضرت عبدالعظیم حسنی (ع) به خاک سپرده شد + فیلم همسرکشی به عشق ازدواج با یک قاتل بلا‌هایی که قهوه فوری سرتان می‌آورد و از آن بی خبرید!

ضربه سنگین پلیس به قاچاقچیان مواد مخدر/ کشف ۳ هزار قرص روانگردان در عطاری‌های تهران

سرکلانتر دوم پلیس پیشگیری پایتخت از کشف سه هزار قرص روانگردان و سه کیلوگرم مواد مخدر در چند عطاری خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۰۴ - ۱۴ ارديبهشت ۱۴۰۴ - 2025 May 04
کد خبر: ۲۷۷۱۸۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ سرهنگ محمد افشار در توضیح بیشتر گفت: مجموعه سرکلانتری دوم، در ۲۴ ساعت گذشته با هماهنگی مقام قضایی در بازرسی از ۴۷ عطاری در سطح حوزه، ۱۱ واحد صنفی دارای تخلف از سوی مالکانشان را شناسایی کردند که از این تعداد پنج مالک واحد صنفی که اقدام به فروش موادمخدر و غیرمجاز می‌کردند، را بازداشت کرد و همچنین در این طرح مقدار سه هزار قرص روانگردان و سه کیلوگرم مواد مخدر از سنتی کشف شد.

وی گفت: اجرای این طرح و طرح‌های مشابه برای ارتقاء امنیت اجتماعی در پایتخت و دستگیری افراد متخلف و برخورد با خرده فروشان مواد مخدر در این سرکلانتری همچنان با قدرت و شدت بیشتری تداوم خواهد داشت.

سرکلانتر دوم پلیس پیشگیری پایتخت در پایان بیان کرد: پلیس در هر شرایطی در مقابله با سوداگران مرگ و جلوگیری از آسیب ها از هیچ تلاشی دریغ نخواهد کرد./مشرق

ارسال نظر
آخرین اخبار