جزئیات قرعه‌کشی فروش خودرو‌های وارداتی/ ثبت درخواست ۹۵ هزار نفر برای ۱۰ هزار خودرو قیمت انواع برنج در میادین و بازار‌های میوه و تره بار اعلام شد پیش بینی قیمت طلا و سکه فردا یکشنبه ۱۹ مرداد ۱۴۰۴ معتمدیان: تبعیض منطقه‌ای در قطعی برق وجود ندارد / افزایش ساعات قطعی برق خارج از برنامه به علت فشار به شبکه برق است ازسرگیری پرواز‌های منظم باکو–تهران از اول سپتامبر رئیس کمیسیون عمران مجلس: خط انتقال آب طالقان مهرماه به تهران و البرز می‌رسد پیش‌بینی قیمت طلا و سکه فردا پنجشنبه ۱۶ مرداد ۱۴۰۴ / بازار طلا همچنان تحت تاثیر دلار طرح جدید فروش اقساطی خودرو ریسپکت مرداد ۱۴۰۴ + شرایط فروش قرعه کشی ایران خودرو آغاز شد + آمار تالار شیشه‌ای قرمز شد/ یازدهمین افت پیاپی بازار سرمایه طلای بورسی از مالیات بر عایدی سرمایه معاف شد وزیر راه: کاهش تراز آب خزر معیشت ساحل‌نشینان و کشتیرانی را تهدید می‌کند مدیرکل صمت استان تهران: امسال سال سختی برای بخش صنعت است دستور بانک مرکزی برای فعالیت شبانه‌روزی ۴ بانک مجوز پرواز هواپیما‌های MD به نجف صادر شد

طرح جدید کالابرگ الکترونیکی استارت خورد

 طرح کالابرگ الکترونیکی که توسط دولت چهاردهم از اسفندماه ۱۴۰۳ آغاز شد، با هدف حمایت از خانوارهای نیازمند و تسهیل در تأمین کالاهای اساسی به مرحله اجرا درآمد. در این طرح، مشمولان می‌توانند ۱۱ قلم کالای اساسی از جمله لبنیات، گوشت، مرغ، روغن و برنج را از فروشگاه‌های منتخب سراسر کشور تهیه کنند. 
تاریخ انتشار: ۰۹:۰۶ - ۱۶ ارديبهشت ۱۴۰۴ - 2025 May 06
کد خبر: ۲۷۷۳۴۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ با هدف تسهیل دسترسی شهروندان به اقلام اساسی و اجرای عدالت در توزیع کالاها، امکان استفاده از کالابرگ‌های الکترونیکی در میادین و بازارهای میوه و تره‌بار تهران فراهم شده است.

این طرح در راستای سیاست‌های حمایتی دولت از خانوارها به اجرا درآمده و شامل ۱۱ قلم کالای پرمصرف و اساسی است.
بر اساس اعلام مدیرعامل این سازمان، شهروندان تهرانی می‌توانند با استفاده از کالابرگ‌های الکترونیکی، اقلامی نظیر گوشت منجمد گوساله، برنج ایرانی، انواع حبوبات، شیر کم‌چرب، پنیر، ماست کم‌چرب، مرغ، تخم‌مرغ، روغن مایع، ماکارونی و قند و شکر را از میادین میوه و تره‌بار خریداری کنند.
اجرای این طرح در میادین شهرداری تهران، علاوه‌بر افزایش دسترسی شهروندان به کالاهای یارانه‌ای، گامی در جهت کاهش فشار تورمی بر سبد معیشت خانوار به شمار می‌رود.

گفتنی است، استفاده از کالابرگ الکترونیکی در این میادین با بهره‌گیری از زیرساخت‌های دیجیتال و سامانه‌های فروشگاهی هوشمند انجام می‌شود و خریداران می‌توانند با کارت بانکی و اعتبار تخصیص‌یافته، اقدام به خرید اقلام مورد نیاز خود کنند.

در مرحله نخست (اسفندماه)، به دهک‌های اول تا سوم ۵۰۰ هزار تومان و به دهک‌های چهارم تا هفتم ۳۵۰ هزار تومان به ازای هر نفر اعتبار تخصیص یافت. این روند در فروردین‌ماه نیز ادامه داشت و اعتبار مربوط به دهک‌های مختلف به حساب مشمولان واریز شد. این مبالغ تا پایان خردادماه اعتبار خرید دارند./صداوسیما

ارسال نظر