ویروس گوارشی جدید در راه است؟ وزیر آموزش و پرورش: از میان ۹۰۰ هزار شرکت کننده مرحله اول کنکور، ۵۰۰ هزار نفر داوطلب دانشگاه فرهنگیان بودند/ ۷۲ هزار نفر وارد مرحله ارزیابی تکمیلی شدند آلمان موفق به ساخت ماده‌ای شد که تا به امروز وجود نداشت آغاز به کار رسمی تاکسی اینترنتی تهران؛ به زودی ممنوعیت عمل جراحی زیبایی توسط پزشکان عمومی برداشته شد تب کریمه کنگو؛ بیماری کُشنده تابستانی هواشناسی ایران ۱۴۰۴/۴/۲۵؛ هشدار گرمای شدید در ۲۹ استان مشاغلی که هوش مصنوعی نمی‌تواند جایگزین آنها شود محرومیت ۱ تا ۱۰ ساله برای متخلفان کنکور دستگیری شرور معروف و ۸ متهم دیگر در پرونده نزاع مرگبار جنوب شرق تهران آیتم‌های تعیین شهریه مدارس غیردولتی/ کاهش ساعت کاری معلمان مدارس غیردولتی و بیمه کامل آنها از مهرماه جریمه ورود به محدوده طرح از ۲۸ خرداد تا ۸ تیر حذف می‌شود؟ هشدار هواشناسی درباره استمرار گرما در ۲۷ استان/ لزوم مدیریت مصرف انرژی فردا، آخرین مهلت دریافت کارت کنکور عکس روز ناسا از یک فرورفتگی در مریخ

پایان ظرفیت بهشت زهرا (س)/ شورای شهر ۳ جایگزین جدید تصویب کرد

عضو شورای شهر تهران گفت: در شورای اسلامی شهر تهران سه نقطه به عنوان مکان‌های جایگزین دفن اموات به تصویب رسید. یکی از این نقاط در بخش جنوب شرقی شهر و در محدوده ابتدای جاده ساوه قرار دارد. نقطه‌ای دیگر نیز با رویکرد مدیریت بحران در منطقه کلاغ پر بهشت «حضرت معصومه»  تعیین شده است.
تاریخ انتشار: ۱۳:۱۵ - ۱۶ ارديبهشت ۱۴۰۴ - 2025 May 06
کد خبر: ۲۷۷۳۷۲

به گزارش راهبرد معاصر؛  مهدی پیرهادی، رئیس کمیسیون سلامت شورای اسلامی شهر تهران بیان کرد: پیش از این، شهرداری تهران شش نقطه پیشنهادی ارائه داده بود که شورای برنامه‌ریزی استان تهران نیز با تأیید استانداری، آن‌ها را تصویب کرده است. از میان این شش نقطه، سه مورد در صحن شورا بررسی و نهایی شد. با این حال،برخی اختلافات بین سازمان بهشت زهرا (س) و دیگر نهادهای دخیل در این فرآیند به وجود آمده که باید به سرعت مرتفع شود.

او گفت: با توجه به اینکه قطعات فعلی بهشت زهرا (س) رو به پایان هستند و در صورت پر شدن، امکان دفن اموات در آن‌جا دیگر فراهم نخواهد بود، این مسأله نیازمند ورود جدی مسئولان کشوری است. شهرداری تهران وظیفه خود را انجام داده و شورای شهر نیز اقدامات لازم را به عمل آورده است؛ اکنون نوبت وزارت کشور و استاندار تهران است که با ورود به این موضوع از تبدیل آن به بحران در سطح شهر جلوگیری کنند.

پیرهادی اظهار کرد: آرامستان جدید نیاز به آماده‌سازی دارد که حداقل ۵ تا ۶ ماه زمان می‌برد. بنابراین تصمیم‌گیری نهایی باید تا پایان همین ماه انجام شود تا شهر در ماه‌های آینده با مشکل دفن اموات روبه‌رو نشود. شهرداری تهران دو نقطه را تملک کرده که در یکی از آن‌ها اختلافاتی با یک نهاد دیگر وجود دارد. اگر دستگاه قضایی و وزارت کشور در این موضوع ورود کنند، قطعاً این موانع نیز قابل حل خواهد بود.»/خبر آنلاین

ارسال نظر