کنایه بقایی به کانادا: وقتی حقیقت مدفون است، «آشتی» چه معنایی دارد؟ سقوط هواپیمای سبک رژیم صهیونیستی با یک کشته و یک زخمی ترامپ: شاید پیش از انتخابات میان‌دوره‌ای وضعیت اضطراری اعلام کنم پوتین: جهان از پایداری مردم ایران شگفت‌زده شده است رویترز: آمریکا شرط حقوق بشری برای بخشی از کمک‌های نظامی به مصر را لغو کرد بقائی: جهان‌بینی ترامپ، نماد پوچی و استبداد و خطری برای صلح جهانی است ادعای فرانسه مبنی بر اسکورت کشتی‌ها در تنگه باب‌المندب نتانیاهو حادثه هواپیمای فلای دبی را به ایران ربط داد! خروج ذلت‌بار آخرین نظامی و هواپیمای ارتش تروریست آمریکا از عراق علی الزیدی: اجازه استفاده از عراق را برای حمله به همسایگان نمی‌دهیم تأکید گروسی بر اهمیت تماس‌های پوتین و ترامپ درباره اوکراین اولیانوف ادعای دبیرکل ناتو درباره برنامه هسته‌ای ایران را رد کرد هگست اخراج گسترده مقام‌های بلندپایه ارتش آمریکا را تائید کرد ترامپ ادعای خود برای اعلام پیروزی در جنگ با ایران را بار دیگر تکرار کرد تیپ «الیوم الموعود» در عراق منحل شد/ تغییر ساختار «جیش الامام» به موسسه انصار الامام المهدی

واکنش تند ایران به تصمیم ترامپ/ خلیج فارس همیشه فارس خواهد ماند!

واکنش تند ایران به تصمیم ترامپ/ خلیج فارس همیشه فارس خواهد ماند! وزیر امور خارجه امروز در واکنش به اخبار منتشر شده مبنی بر تصمیم ترامپ برای استفاده از واژه جعلی به جای خلیج فارس با بیان اینکه مطمئنم او می‌داند که نام خلیج فارس قرن‌ها قدمت دارد، گفت که هرگونه اقدام کوته‌بینانه در این زمینه هیچ اعتبار یا اثر قانونی یا جغرافیایی نخواهد داشت، به جز خشم همه ایرانیان.
تاریخ انتشار: ۱۲:۵۰ - ۱۷ ارديبهشت ۱۴۰۴ - 2025 May 07
کد خبر: ۲۷۷۴۸۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ سیدعباس عراقچی وزیر امور خارجه امروز (چهارشنبه) ۱۷ اردیبهشت‌ماه در پی انتشار اخباری مبنی بر تصمیم دونالد ترامپ برای استفاده از نام جعلی به جای نام «خلیج‌فارس» گفت: نام خلیج فارس، مانند بسیاری از نام‌های جغرافیایی، ریشه عمیق در تاریخ بشر دارد.

خبرگزاری آسوشیتدپرس امروز به نقل از دو منبع گزارش داد که دونالد ترامپ رئیس‌جمهور آمریکا درصدد است در سفر هفته آینده‌اش به عربستان سعودی اعلام کند که ایالات متحده از این پس ار واژه جعلی «خلیج‌عربی» به جای «خلیج‌فارس» استفاده خواهد کرد.
توهین به همه ایرانیان

رئیس دستگاه دیپلماسی با بیان اینکه «ایران هرگز به استفاده از نام‌هایی مانند دریای عمان، اقیانوس هند، دریای عرب یا دریای سرخ اعتراضی نداشته است.»، یادآور شد: استفاده از این نام‌ها به معنای مالکیت هیچ ملت خاصی نیست، بلکه نشان‌دهنده احترام مشترک به میراث جمعی بشریت است.

وی افزود: در مقابل، اغراض سیاسی برای تغییر نام تاریخی خلیج‌فارس، نشان‌دهنده نیت خصمانه علیه ایران و مردم آن است و به شدت محکوم می‌شود.

به گفته عراقچی چنین اقدامات مغرضانه‌ای، توهین به همه ایرانیان، صرفنظر از پیشینه یا محل اقامت آنها، است.

وزیر خارجه در ادامه بیان کرد: امیدوارم که شایعات مضحکی که در مورد نام خلیج‌فارس وجود دارد، چیزی بیش از یک کمپین دروغ‌پراکنی توسط افراد «همیشه جنگ‌طلب» به منظور خشمگین کردن ایرانیان در سراسر جهان و تحریک آنها نباشد.


رئیس‌جمهور آمریکا می‌داند که نام خلیج‌فارس قرن‌ها قدمت دارد

رئیس دستگاه دیپلماسی اضافه کرد: مطمئنم که رئیس جمهور آمریکا می‌داند که نام خلیج فارس قرن‌ها قدمت دارد و توسط همه نقشه‌نگاران و نهادهای بین‌المللی به رسمیت شناخته شده است و حتی تا همین اواخر دهه ۱۹۶۰ توسط همه رهبران منطقه در مکاتبات رسمی خود استفاده می‌شد.
وی تصریح کرد: هرگونه اقدام کوته‌بینانه در این زمینه هیچ اعتبار یا اثر قانونی یا جغرافیایی نخواهد داشت، جز آنکه خشم همه ایرانیان از هر قشر و عقیده سیاسی در ایران، ایالات متحده و سراسر جهان را به دنبال خواهد آورد./همشهری

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار