انصار الله یمن: حمله عربستان بی پاسخ نخواهد ماند بیانیه وزارت امور خارجه درباره تجاوز نظامی آمریکا علیه ایران علت مرگ سناتور آمریکایی «لیندسی گراهام» اعلام شد سنتکام: حملات برای تضعیف توان نظامی ایران ادامه دارد ۶ نظامی آمریکایی در حمله ایران به یک پایگاه در کویت کشته شدند کشته شدن ۳ آمریکایی در حمله موشکی به کویت اف بی آی مرگ لیندسی گراهام را بررسی خواهد کرد نخست‌وزیر اوکراین استعفا داد / تغییرات ساختاری جدید زلنسکی در کی‌یف در راه است عراقچی: ایران از تمامیت ارضی و حاکمیت ملی لبنان قاطعانه حمایت می‌کند بیانیه سنتکام: تنگه هرمز باز است! /نیرو‌های ما آماده‌اند تا تداوم آزادی کشتیرانی را تضمین کنند توقف تمامی فعالیت‌های دریایی قطر سفارت آمریکا در مسقط از شهروندان خود در الدقم و مسندم خواست در محل خود پناه بگیرند عمان: مذاکرات تهران و مسقط درباره تنگه هرمز ادامه می‌یابد سی‌بی‌اس نیوز: ونس به عمان نمی‌رود مقر تجزیه‌طلبان مخالف ایران در شمال عراق هدف قرار گرفت رایزنی عراقچی و البوسعیدی در مسقط درباره سازوکار‌های مناسب برای تردد ایمن کشتی‌ها از تنگه هرمز

واکنش تند ایران به تصمیم ترامپ/ خلیج فارس همیشه فارس خواهد ماند!

واکنش تند ایران به تصمیم ترامپ/ خلیج فارس همیشه فارس خواهد ماند! وزیر امور خارجه امروز در واکنش به اخبار منتشر شده مبنی بر تصمیم ترامپ برای استفاده از واژه جعلی به جای خلیج فارس با بیان اینکه مطمئنم او می‌داند که نام خلیج فارس قرن‌ها قدمت دارد، گفت که هرگونه اقدام کوته‌بینانه در این زمینه هیچ اعتبار یا اثر قانونی یا جغرافیایی نخواهد داشت، به جز خشم همه ایرانیان.
تاریخ انتشار: ۱۲:۵۰ - ۱۷ ارديبهشت ۱۴۰۴ - 2025 May 07
کد خبر: ۲۷۷۴۸۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ سیدعباس عراقچی وزیر امور خارجه امروز (چهارشنبه) ۱۷ اردیبهشت‌ماه در پی انتشار اخباری مبنی بر تصمیم دونالد ترامپ برای استفاده از نام جعلی به جای نام «خلیج‌فارس» گفت: نام خلیج فارس، مانند بسیاری از نام‌های جغرافیایی، ریشه عمیق در تاریخ بشر دارد.

خبرگزاری آسوشیتدپرس امروز به نقل از دو منبع گزارش داد که دونالد ترامپ رئیس‌جمهور آمریکا درصدد است در سفر هفته آینده‌اش به عربستان سعودی اعلام کند که ایالات متحده از این پس ار واژه جعلی «خلیج‌عربی» به جای «خلیج‌فارس» استفاده خواهد کرد.
توهین به همه ایرانیان

رئیس دستگاه دیپلماسی با بیان اینکه «ایران هرگز به استفاده از نام‌هایی مانند دریای عمان، اقیانوس هند، دریای عرب یا دریای سرخ اعتراضی نداشته است.»، یادآور شد: استفاده از این نام‌ها به معنای مالکیت هیچ ملت خاصی نیست، بلکه نشان‌دهنده احترام مشترک به میراث جمعی بشریت است.

وی افزود: در مقابل، اغراض سیاسی برای تغییر نام تاریخی خلیج‌فارس، نشان‌دهنده نیت خصمانه علیه ایران و مردم آن است و به شدت محکوم می‌شود.

به گفته عراقچی چنین اقدامات مغرضانه‌ای، توهین به همه ایرانیان، صرفنظر از پیشینه یا محل اقامت آنها، است.

وزیر خارجه در ادامه بیان کرد: امیدوارم که شایعات مضحکی که در مورد نام خلیج‌فارس وجود دارد، چیزی بیش از یک کمپین دروغ‌پراکنی توسط افراد «همیشه جنگ‌طلب» به منظور خشمگین کردن ایرانیان در سراسر جهان و تحریک آنها نباشد.


رئیس‌جمهور آمریکا می‌داند که نام خلیج‌فارس قرن‌ها قدمت دارد

رئیس دستگاه دیپلماسی اضافه کرد: مطمئنم که رئیس جمهور آمریکا می‌داند که نام خلیج فارس قرن‌ها قدمت دارد و توسط همه نقشه‌نگاران و نهادهای بین‌المللی به رسمیت شناخته شده است و حتی تا همین اواخر دهه ۱۹۶۰ توسط همه رهبران منطقه در مکاتبات رسمی خود استفاده می‌شد.
وی تصریح کرد: هرگونه اقدام کوته‌بینانه در این زمینه هیچ اعتبار یا اثر قانونی یا جغرافیایی نخواهد داشت، جز آنکه خشم همه ایرانیان از هر قشر و عقیده سیاسی در ایران، ایالات متحده و سراسر جهان را به دنبال خواهد آورد./همشهری

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار