انهدام یک فروند پهپاد MQ ۱ در تنگه هرمز توسط هوافضا سپاه تغییر ساعت کاری ادارات سرخس در روز سه شنبه اصابت چهار موشک در اطراف کنارک/ صدای انفجار باعث لرزش شدید درب و پنجره‌ها شد و با غرش همراه بود فوری/ برگزاری اولین جلسه علنی مجلس پس از ۵ ماه/ تصویب طرح برگزاری جلسات مجلس به صورت آنلاین شنیده شدن صدای انفجار در جزیره لارک و تنگه هرمز دورکاری و تغییر ساعت کاری ادارات خوزستان برای سه‌شنبه و چهارشنبه انهدام دو فروند پهپاد لوکاس در بندرعباس و لار جلسات مجلس مجازی می‌شود؟ شهادت ۳ رزمنده در حمله هوایی به آبادان + اسامی شهدا پزشکیان: تمام ظرفیت‌های کشور برای تامین دارو و تجهیزات پزشکی بسیج شود/ دارو‌های حیاتی اولویت قطعی دولت است تعطیلی ادارات هرمزگان در سه‌شنبه و چهارشنبه ۲۳ و ۲۴ تیر قطعی شد + جزییات کامل روایت داماد رهبر شهید از دختربچه شهیدش؛ این بچه به آقا نشاط می‌بخشید/ آقا می‌گفتند خدا این بچه را برای من فرستاده است/ امیدوارم در برزخ با هم باشند هشدار جدی قرارگاه خاتم‌الانبیا به آمریکا و کشور‌های منطقه؛ اجازه دخالت در مدیریت تنگه هرمز را نمی‌دهیم / همکاری با آمریکا به منزله جنگ علیه ایران است ۵ نقطه در خوزستان مورد تهاجم پرتابه‌های دشمن آمریکایی قرار گرفت ۴ نقطه در امیدیه و ماهشهر هدف پرتابه‌های دشمن قرار گرفت

پزشکیان: صرفه‌جویی را از دولت شروع کردیم/پنل‌های خورشیدی اولویت اول

پزشکیان: صرفه‌جویی را از دولت شروع کردیم/پنل‌های خورشیدی اولویت اول  رئیس جمهور صرفه‌جویی را یکی از اولویت‌های قطعی دولت دانست و با اشاره به برنامه نصب پنل‌های خورشیدی در ساختمان‌های اداری اظهار داشت: دولت این مسیر را از خود آغاز کرده است.
تاریخ انتشار: ۱۵:۳۸ - ۱۷ ارديبهشت ۱۴۰۴ - 2025 May 07
کد خبر: ۲۷۷۵۱۶

به گزارش راهبرد معاصر، نشست بررسی راهکارهای مدیریت مصرف انرژی شامگاه سه‌شنبه با حضور مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهور و با مشارکت وزرای کشور، نیرو، نفت، صنعت، معدن و تجارت و جمعی از مدیران ارشد دستگاه‌های اجرایی ذی‌ربط برگزار شد.
در این جلسه رئیس‌جمهور با مطالبه گزارش عملکرد دستگاه‌های مسئول در حوزه مصرف سوخت، بر اجرای دقیق وظایف محوله تأکید کرد و با دقت نظر روند اقدامات انجام‌شده را مورد ارزیابی قرار داد.

پزشکیان با اشاره به تلاش‌ها و اقدامات بسیار خوب و گسترده دولت طی یک‌سال گذشته برای کاهش ناترازی‌های موجود در بخش انرژی، خاطرنشان کرد: علیرغم اقدامات مؤثر صورت‌گرفته، به سبب رشد بی‌رویه مصرف و تأثیرات ناشی از تغییرات اقلیمی، همچنان با چالش‌هایی در این حوزه مواجه هستیم که پیگیری روزانه و منسجم مسئولان ذی‌ربط به‌منظور عبور موفق از دوره اوج مصرف در ماه‌های آتی را می‌طلبد.

رئیس‌جمهور در ادامه، صرفه‌جویی را یکی از اولویت‌های قطعی دولت دانست و با اشاره به برنامه نصب پنل‌های خورشیدی در ساختمان‌های اداری اظهار داشت: دولت این مسیر را از خود آغاز کرده و قطعاً هر زمان ناگزیر به اعمال محدودیت در مصرف برق باشیم، این محدودیت ابتدا در دفاتر و محل جلسات دولت اعمال خواهد شد.

پزشکیان همچنین، رعایت اصول و ملاحظات زیست‌محیطی را از الزامات اجتناب‌ناپذیر در تمامی طرح‌های مرتبط با تأمین انرژی دانست و خواستار توجه جدی به این مسئله در سطح کلیه تصمیم‌گیری‌ها و اقدامات اجرایی شد.

رئیس‌جمهور با انتقاد از روشن شدن زودهنگام چراغ‌های معابر و خیابان‌ها پیش از فرارسیدن تاریکی به وزارت نیرو تذکر داد و در ادامه بر لزوم اقناع‌سازی افکار عمومی و جلب مشارکت آگاهانه مردم در کاهش مصرف انرژی، از طریق رسانه ملی و سایر ابزارهای ارتباط‌ جمعی تأکید کرد.

در این جلسه همچنین با تصویب و تأیید رئیس‌جمهور، پنج تصمیم مهم به‌منظور مدیریت بهینه مصرف انرژی و عبور از شرایط اوج بار به تصویب رسید.

همچنین رئیس‌جمهور با تأکید بر استفاده از ظرفیت گروه‌های مردمی برای شناسایی مراکز غیرمجاز استخراج رمز‌ ارز، بر ضرورت طراحی سازوکار قاطع، همه‌جانبه و بازدارنده برای مقابله مؤثر با این پدیده تأکید کرد./تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار