سخنگوی قوه قضاییه: در حمله به اوین تعدادی زندانی فرار کردند / ۵ زندانی جرایم مالی هم شهید شدند آخرین وضعیت پرداخت خسارات حادثه‌دیدگان انفجار بندر شهید رجایی ضرب و شتم شدید قرقبان فریدونشهری در حین ماموریت حفاظت از منابع طبیعی آیا حمله به اوین برای حذف برخی از جاسوسان اسراییلی بوده؟ تشکیل پرونده برای همتی و میرسلیم سخنگوی قوه قضاییه: شبکه‌های دشمن در داخل شناسایی شدند پیامد‌های استخدام و بکارگیری اتباع غیرمجاز هواشناسی ایران ۲۱ تیر / افزایش ابر و بارش پراکنده رگبار در اکثر نقاط عکس روز ناسا از ماه طلایی بر فراز ابر‌ها رباتی که بدون کمک انسان، جراحی کیسه صفرا را انجام داد اعضای باند سارقان فرا استانی در کرمان دستگیر شدند رگبار و رعدوبرق در مناطقی از تهران و البرز قاتل نیان کوچولو در ملأ عام به دار مجازات آویخته شد کشف ۴۰۰۰ بسته ماده مخدر ناس در گرمه کارت داوطلبان نوبت دوم کنکور منتشر شد/ اعلام نحوه ویرایش اطلاعات نادرست

ممنوعیت سراسری طبخ و عرضه کوسه و سفره‌ماهی

مدیرکل دفتر حفاظت از زیست‌بوم‌های دریایی و سواحل دریایی از ابلاغ ممنوعیت طبخ و عرضه غذا‌های حاوی کوسه‌ماهی و سفره‌ماهی در سراسر کشور خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۰۷ - ۱۷ ارديبهشت ۱۴۰۴ - 2025 May 07
کد خبر: ۲۷۷۵۲۸
ممنوعیت سراسری طبخ و عرضه کوسه و سفره‌ماهی

به گزارش راهبرد معاصر؛ شهرام فداکار با اعلام این خبر گفت: کوسه‌ماهی‌ها و سفره‌ماهی‌ها از شکارچیان رأس زنجیره غذایی هستند که نقشی کلیدی در تعادل و سلامت اکوسیستم‌های دریایی ایفا می‌کنند. این گونه‌ها با کنترل جمعیت ماهیان و بی‌مهرگان، از تخریب زیستگاه‌های دریایی جلوگیری و پایداری زیستی دریا‌ها را تضمین می‌کنند.

به گفته وی، علاوه بر ارزش اکولوژیک، این گونه‌ها از نظر اقتصادی نیز دارای اهمیت هستند. در بسیاری از مناطق، مشاهده کوسه‌ها در قالب گردشگری دریایی، منبع درآمدی پایدار برای جوامع محلی محسوب می‌شود.

وی افزود: متأسفانه کوسه‌ماهی‌ها و سفره‌ماهی‌ها با تهدیداتی مانند صید بی‌رویه، آلودگی‌های زیست‌محیطی و تخریب زیستگاه‌ها مواجه هستند که موجب کاهش شدید جمعیت آنها در سطح جهانی شده است.

فداکار ادامه داد: بر همین اساس، در جهت اجرای برنامه اقدام ملی حفاظت از کوسه‌ماهی‌ها و سفره‌ماهی‌ها و پس از برگزاری جلسات مشورتی با دستگاه‌های ذی‌ربط، اتاق اصناف ایران با صدور ابلاغیه‌ای، طبخ، عرضه و سرو هرگونه غذای دارای منشأ این گونه‌ها را در تمامی رستوران‌ها، مراکز تهیه غذا، فست‌فود‌ها و سایر مراکز مرتبط، ممنوع اعلام کرده است. این ابلاغیه جهت اطلاع‌رسانی و اجرای دقیق، به کلیه اتاق‌های اصناف سراسر کشور ارسال شده است.

به گزارش روابط عمومی سازمان حفاظت محیط زیست، مدیرکل دفتر حفاظت از زیست بوم‌های دریایی و سواحل دریایی از همکاری عموم مردم، فعالان حوزه غذا و اصناف کشور در اجرای این طرح مهم زیست‌محیطی قدردانی و بر لزوم عزم همگانی برای حفظ ذخایر ارزشمند دریایی تأکید کرد./ ایسنا 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار