نکات تغذیه‌ای برای سلامت در شرایط جنگی استوری عادل فردوسی پور درباره جنگ اسرائیل علیه ایران + عکس آمریکا حریف چهارم جوانان واترپلو ایران در مسابقات قهرمانی جهان شد تغذیه مناسب برای کاهش استرس شهادت دو کشتی‌گیر زنجانی در دفاع از میهن اسلامی راهکار‌هایی برای تاب‌آوری در شرایط بحرانی ناشی از حملات مهدی طارمی و اینتر به پایان راه رسیدند؛ جدایی در همین تابستان به شماره‌های ناشناس خارجی جواب ندهید آتش‌سوزی انبار کاغذ در خیابان ظهیرالاسلام تهران/ سازمان آتش نشانی: حادثه ربطی به صهیونیست‌ها ندارد فیلم/تصاویر هوایی از آثار پاسخ موشکی ایران به رییم صهیونیستی در «بات یام» در نزدیکی تل‌آویو توصیه‌های سلامت روان برای روز‌های پرتنش چشم‌انداز محو صهیونیسم در «وعده صادق۳» هشدار مهم؛ اگر نور انفجار دیدید به هیچ وجه به سمت پنجره نروید چین: ما از ایران در دستیابی به راه‌حل حمایت می‌کنیم واکنش وزارت خارجه ایران به ادعا‌های مقامات فرانسه و آلمان

اعتراض تند باشگاه استقلال به برنامه صدا و سیما

پخش بازی استقلال از شبکه نسیم واکنش این باشگاه را در پی داشت.
تاریخ انتشار: ۱۰:۲۳ - ۱۸ ارديبهشت ۱۴۰۴ - 2025 May 08
کد خبر: ۲۷۷۵۵۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ باشگاه استقلل اعلام کرد اگر صداوسیما نمی‌خواهد بازی این تیم را پخش کند، از درآمد تبلیغاتی آن هم چشم پوشی کند.

باشگاه استقلال در بیانیه‌ای نسبت به پخش دیدار تیم فوتبال استقلال برابر چادرملو یزد در شبکه نسیم واکنش نشان داد.

رسانه باشگاه استقلال نوشت: «ساعتی پیش در زیرنویس شبکه سوم سیما کنداکتور بازی‌های روز پنجشنبه لیگ برتر اعلام شد و بر اساس آن، پخش مصاف استقلال و چادرملو در شبکه نسیم پخش می‌شود.

این تصمیم عجیب مسئولان مربوطه با اعتراض مدیران استقلال همراه شده است و مشخص نیست مبنای این تصمیم گیری عجیب چیست.

در گذشته و طبق روال همیشگی استدلال متولیان امر این بوده که مصافی که در ورزشگاه آزادی برگزار می‌شود، به دلیل وجود دوربین‌های Full HD، از شبکه سه سیما پخش خواهد شد.

حالا پرسش این است که چرا این رویه همیشگی و قانون نانوشته برای استقلال تغییر کرده است؟ صرف اینکه مصاف استقلال و چادرملو در پایین و بالای جدول تاثیرگذار نیست، این مجوز را می‌دهد که حق میلیون‌ها هوادار استقلال را تضییع کنیم؟ آیا این کار توهین به هواداران میلیونی استقلال نیست؟

اینکه بازی استقلال بدون VAR برگزار می‌شود هم ظاهرا در راستای همین نگاه است وگرنه چه دلیلی دارد این دستگاه از ورزشگاه آزادی خارج شود؟

پخش بازی در شبکه‌ای که سابقه پخش هیچ بازی‌ای را نداشته، اگر توهین به هواداران استقلال نیست و کوچک انگاشتن باشگاهی با هشت دهه قدمت نیست، چه معنایی دارد؟

اینکه گفته می‌شود مسئولان استقلال مخالف تغییر ساعت بازی بوده‌اند، دلیل می‌شود که با هواداران استقلال لجبازی کنیم و بازی را در شبکه‌ای پخش کنیم که سابقه چنین کاری را نداشته است؟ مسئولان مربوطه تصور کرده‌اند مخالفت استقلال با تغییر ساعت بازی که به خاطر راحتی هواداران اتخاذ شده، توپ را در زمین باشگاه استقلال می‌اندازد؟

نکته مهم دیگر این است که شاید بهتر باشد مسئولان مربوطه در صداوسیما با صراحت بگویند به خاطر علایق رنگی دست به این رفتار زده‌اند و به جای پنهان شدن پشت هواداران استقلال، شهامت داشته باشند و صراحتا از علایق رنگی خودشان صحبت کنند.

باشگاه استقلال به نمایندگی از هواداران خود اعلام می‌کند که اگر این بازی از نظر مسئولان صداوسیما حساسیت یا جذابیتی ندارد، از پخش بازی خودداری کنند و از درآمدهای تبلیغاتی این بازی هم چشم پوشی کنند.

در پایان یادآور می‌شویم مسئولیت این تصمیم عجیب مسئولان صداوسیما متوجه خود آن‌هاست و این موضوع فقط به بدبینی هواداران استقلال به برنامه‌های ورزشی دامن می‌زند و بهتر است هرچه زودتر مسئولان مربوطه در تصمیم خود تجدیدنظر کنند.»/طرفداری

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار