مجسمه شکست والرین در مقابل ایرانیان از میدان انقلاب برداشته شد ترافیک سنگین در ورودی‌های غربی و شرقی تهران/ بارش برف و باران در چند محور کشور ادارات و بانک‌های هرمزگان فردا تعطیل شدند رأی پرونده قتل زهرا میرزایی مجری تلویزیون صادر شد ۱۰ فناوری برتر در سال ۲۰۲۶ را بشناسید واریز رفاهیات شب یلدا ویژه کارکنان آموزش و پرورش مدارس، ادارات و دانشگاه‌های کدام استان‌ها فردا چهارشنبه ۲۶ آذر ۱۴۰۴ تعطیل شد؟ درآمد یوتوبر‌های فارسی با آپدیت جدید تا ۸۰ درصد کاهش یافت جزئیات تعطیلی خراسان رضوی تا پایان هفته تعطیلی مدارس شبانه‌روزی لامرد در روز چهارشنبه ۲۶ آذر ۱۴۰۴ پرداخت تفاضل دیه با کیست؟ اختلاف قوه قضائیه، وکیل اولیای دم و مجلس پلیس‌راه: به‌دلیل فعالیت سامانه بارشی در روز‌های ۲۵ تا ۲۷ آذر از سفر‌های غیرضروری خودداری کنید ورود سامانه بارشی جدید به کشور از فردا / صدور هشدار برای ۱۵ استان کدام استان‌ها فردا سه‌شنبه ۲۵ آذر ۱۴۰۴ تعطیل شد؟ ورود به دانشگاه فرهنگیان آسان‌تر شد/ابلاغ مصوبه افزایش شرط سن ورود به دانشگاه فرهنگیان + جزئیات بارش برف و باران تا جمعه در تهران / هوا سردتر می‌شود

3 مدیر سابق وزارت بهداشت بازداشت شدند

3 مدیر سابق وزارت بهداشت به دلیل تخلفات انجام‌شده در شرکت‌های آوای سلامت و سهامداری پالایشگاه نفت اصفهان بازداشت شدند.
تاریخ انتشار: ۰۸:۲۵ - ۲۲ آبان ۱۳۹۸ - 2019 November 13
کد خبر: ۲۷۷۷۶

به گزارش راهبرد معاصر؛  وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی بازداشت سه مدیر برکنار شده این وزارتخانه را که در هیات امنای ارزی و معاونت توسعه منابع این وزارتخانه اشتغال داشتند، به اتهام تخلفات مالی تایید کرد.


سعید نمکی روز سه شنبه با تایید بازداشت این افراد گفت: این افراد روز گذشته با دستور مقام قضایی و با حضور ضابطان بازداشت شدند. دو نفر از افراد بازداشت شده از اعضای هیات امنای ارزی وزارت بهداشت بودند که شرکت آوای سلامت زیر مجموعه این نهاد است و یک نفر دیگر از افراد بازداشت شده از مدیران سابق حوزه مالی- اداری وزارت بهداشت است.


به گفته او، افراد بازداشت شده در زمینه خریدهای ارزی وزارت بهداشت، تعاونی مسکن و پالایشگاه نفت اصفهان (که مالکیت آن با وزارت بهداشت است) فعالیت های اقتصادی داشتند.

 

وی گفت: این افراد در همان روزهای اول حضور من در وزارت بهداشت برکنار شدند و پرونده آنها به قوه قضاییه ارجاع شد و دیروز بازداشت شدند.

 

سعید نمکی، وزیر بهداشت از زمان شروع فعالیت در این سمت برخی از این مدیران را برکنار کرده بود و انحلال شرکت آوای سلامت نیز از جمله اقداماتی است که وزیر بهداشت اعلام کرده، انجام می دهد.

 

هیات امنای ارزی وزارت بهداشت در سالهای اخیر مسئولیت خرید و واردات برخی تجهیزات بزرگ و مصرفی مورد نیاز دانشگاه های علوم پزشکی را به عهده داشته است.

منبع: ایرنا

ارسال نظر
آخرین اخبار