وزیر خارجه ارمنستان به تهران سفر می‌کند دومین نفتکش در تنگه هرمز منفجر شد توئیت ولایتی با کنایه به امارات و میزبانی از ترامپ: همسایه می‌ماند و مهمان می‌رود! عقب‌نشینی ناو آیزنهاور به ویرجینیا پنتاگون از امضای قرارداد ۲۴.۴ میلیارد دلاری برای تولید موشک‌های رهگیر خبر داد عراق مجوز 40 پرواز روزانه از ایران را صادر کرد «گروک» به ترامپ برای دستگیری مادورو تایید داد ادعای ترامپ درباره حمله به «کارخانه‌های مواد مخدر» ایران! ترامپ: اروپا زنده زنده خورده می‌شود! کنایه بقایی به کانادا: وقتی حقیقت مدفون است، «آشتی» چه معنایی دارد؟ سقوط هواپیمای سبک رژیم صهیونیستی با یک کشته و یک زخمی ترامپ: شاید پیش از انتخابات میان‌دوره‌ای وضعیت اضطراری اعلام کنم پوتین: جهان از پایداری مردم ایران شگفت‌زده شده است رویترز: آمریکا شرط حقوق بشری برای بخشی از کمک‌های نظامی به مصر را لغو کرد بقائی: جهان‌بینی ترامپ، نماد پوچی و استبداد و خطری برای صلح جهانی است ادعای فرانسه مبنی بر اسکورت کشتی‌ها در تنگه باب‌المندب

ادعای سی‌ان‌ان به نقل از یک مقام ایرانی: آمریکا به دنبال تنش بود نه راه حل در مذاکرات هسته‌ای

ادعای سی‌ان‌ان به نقل از یک مقام ایرانی: آمریکا به دنبال تنش بود نه راه حل در مذاکرات هسته‌ای  سی‌ان‌ان به نقل از یک مقام ایرانی گزارش داد گفت‌وگوهای اخیر با آمریکا که با هدف رسیدگی به برنامه هسته‌ای تهران و رفع تحریم‌ها انجام شده، از سوی آمریکا «واقعی» نبوده است و به‌احتمال زیاد از ابتدا به‌عنوان «تله‌ای» برای سوق دادن اوضاع به سمت تنش طراحی شده بود. 
تاریخ انتشار: ۱۰:۴۷ - ۲۱ ارديبهشت ۱۴۰۴ - 2025 May 11
کد خبر: ۲۷۷۷۹۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ سی‌ان‌ان به نقل از یک مقام ایرانی گزارش داد گفت‌وگوهای اخیر با آمریکا که با هدف رسیدگی به برنامه هسته‌ای تهران و رفع تحریم‌ها انجام شده، از سوی آمریکا «واقعی» نبوده است و به‌احتمال زیاد از ابتدا به‌عنوان «تله‌ای» برای سوق دادن اوضاع به سمت تنش طراحی شده بود.
منبع ایرانی اظهار داشت که طرف آمریکایی « اساساً برای مذاکرات فنی و سیاسی معنادار آماده نیست» و افزود که ایالات متحده به سوالات «پاسخ‌های کوتاه و کلی» می‌دهد، «پیشنهادات اصلی» را نادیده می‌گیرد و «به طور مداوم موضع خود را در طول مذاکرات تغییر می‌دهد».
بر اساس اظهارات این منبع، این وضعیت باعث شده ایران به این نتیجه برسد که مذاکرات «به احتمال زیاد نتیجه مطلوب در زمینه رفع تحریم‌ها و منافع اقتصادی را به دنبال نخواهد داشت.»

این منبع ایرانی به شبکه سی‌ان‌ان تأکید کرد که غنی‌سازی اورانیوم در خاک ایران «خط قرمز قطعی» ایران در مذاکرات است، واقعیتی که به گفته او ایالات متحده «کاملاً از آن آگاه است»./ اعتمادآنلاین

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار