امروز مهم‌ترین میدان مبارزه با آمریکا و حل مشکلات مردم است گام‌های مثبت مدیریت شهری برای کنترل ترافیک پایتخت استعفای معلمان شایعه است آخرین وضعیت کمبود داروهای اساسی تداوم بارشها در نقاطی از کشور طی روزهای آتی/ تقویت بارشها در ۲ استان شمالی از شنبه موج بارش‌ها از امشب در ۱۲ استان بارش شدید و رعدوبرق در راه است / تهران جمعه بارانی می‌شود نحوه پرداخت کارانه معلمان در مناطق خاص اعلام شد + جزییات پاییز پربارشی در راه است | آغاز بارش‌ها در شمال و غرب کشور جزئیات اجرای آیین‌نامه جذب استعداد‌های برتر در دانشگاه فرهنگیان / این افراد در آموزش و پرورش استخدام می‌شوند جاده چالوس یک‌طرفه شد واکنش وزیر آموزش و پرورش به استعفای معلمان دستگیری معاند مجازی در تهرانپارس/ انتشار اخبار کذب و مطالب تفرقه‌افکنانه اولین برف پاییزی در راه البرز مرکزی است/ ۶ استان در محاصره بارش‌های شدید سامانه بارشی تشدید می‌شود/۶ استان در آماده‌باش سیلابی قرار گرفتند مجوز کشتار و عرضه گوشت اسب و قاطر و الاغ صادر شد؟

هشدار هواشناسی تهران: وزش باد شدید و گردوخاک تا پایان هفته

هشدار هواشناسی تهران: وزش باد شدید و گردوخاک تا پایان هفته اداره کل هواشناسی استان تهران ضمن پیش‌بینی افزایش نسبی دما طی سه روز آینده، ناپایداری‌های جوی اثرگذار بر این استان را نیز تا پایان هفته افزایشی پیش‌بینی کرد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۵۸ - ۲۱ ارديبهشت ۱۴۰۴ - 2025 May 11
کد خبر: ۲۷۷۸۳۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ بر پایه واکاوی الگوهای همدیدی و بررسی نقشه‌های پیش یابی طی پنج روز آینده (امروز ۲۱ تا پنجشنبه ۲۵ اردیبهشت‌ماه) آسمان استان تهران صاف تا قسمتی ابری در ساعات بعد از ظهر همراه با افزایش ابر و وزش باد پیش‌بینی شده است.

پیش بینی اداره کل هواشناسی استان تهران حاکی از آن است که در طول این مدت در ساعات عصر و شب به‌ویژه در بخش‌های جنوبی و غربی استان تهران، گاهی وزش باد شدید مورد انتظار است و احتمال گردوخاک نیز وجود دارد. 

    پیش‌بینی آب و هوا در استان تهران 

  •     اگرچه آسمان استان تهران براساس بررسی‌ پیش‌بینی‌ شرایط جوی پیش‌رو، تا پنج‌شنبه (۲۵ اردیبهشت ماه) صاف تا قسمتی ابری است اما با وزش باد و افزایش ابر در ساعت بعد از ظهر و در طول عصر و شب به‌ویژه در مناطق جنوبی و غربی با وزش باد شدید همراه خواهد شد. 
  •     بیشینه دمای استان تهران روز گذشته با مقدار ۳۵ درجه سانتیگراد به ثبت رسیده است، در طول روزهای آینده  با روند افزایش نسبی دما همراه است. از سوی دیگر تا روزهای پایانی هفته با افزایش میزان ناپایداری‌های جوی روبرو خواهد شد.  بر همین اساس وزش باد خیلی شدید، افزایش گرد و خاک و کاهش کیفیت هوا نیز دور از انتظار نیست. 

تهران گرم‌تر می‌شود

در ادامه هفته جاری، طی روزهای سه شنبه و چهارشنبه (۲۳ و ۲۴ اردیبهشت‌ماه) بر میزان ناپایداری‌های جوی در سطح استان تهران افزوده خواهد شد و به همین سبب گاهی وزش باد خیلی شدید و افزایش گردوخاک و کاهش کیفیت هوا مورد انتظار است. 

امروز و فردا دوشنبه (۲۲ اردیبهشت‌ماه) رگبار و رعد و برق پراکنده در ارتفاعات پیش‌بینی شده است. این شرایط در طول چهارشنبه و پنجشنبه در بخش‌های شمالی استان تهران ادامه خواهد یافت.

همچنین الگوهای همدیدی و بررسی نقشه‌های پیش‌یابی نشان داده است که در طول سه روز آینده، روند تغییرات دما در سطح استان تهران با افزایش نسبی همراه خواهد بود. 
پیش‌بینی ۲ روزه آب و هوای تهران

بر اساس اعلام اداره کل هواشناسی استان تهران، ورامین با بیشینه دمای ۳۵ درجه سانتیگراد گرم‌ترین ایستگاه استان تهران در ۲۴ ساعت گذشته گزارش شده است.

آسمان تهران فردا (۲۲ اردیبهشت‌ماه) کمی ابری تا قسمتی ابری گاهی وزش باد شدید و گردوخاک با حداقل دمای ۲۲ و حداکثر دمای ۳۴ درجه سانتیگراد و طی ‌سه‌شنبه (۲۳ اردیبهشت‌ماه) با حداقل دمای ۲۲ و حداکثر دمای ۳۴ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود./ایسنا

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار