ویروس گوارشی جدید در راه است؟ وزیر آموزش و پرورش: از میان ۹۰۰ هزار شرکت کننده مرحله اول کنکور، ۵۰۰ هزار نفر داوطلب دانشگاه فرهنگیان بودند/ ۷۲ هزار نفر وارد مرحله ارزیابی تکمیلی شدند آلمان موفق به ساخت ماده‌ای شد که تا به امروز وجود نداشت آغاز به کار رسمی تاکسی اینترنتی تهران؛ به زودی ممنوعیت عمل جراحی زیبایی توسط پزشکان عمومی برداشته شد تب کریمه کنگو؛ بیماری کُشنده تابستانی هواشناسی ایران ۱۴۰۴/۴/۲۵؛ هشدار گرمای شدید در ۲۹ استان مشاغلی که هوش مصنوعی نمی‌تواند جایگزین آنها شود محرومیت ۱ تا ۱۰ ساله برای متخلفان کنکور دستگیری شرور معروف و ۸ متهم دیگر در پرونده نزاع مرگبار جنوب شرق تهران آیتم‌های تعیین شهریه مدارس غیردولتی/ کاهش ساعت کاری معلمان مدارس غیردولتی و بیمه کامل آنها از مهرماه جریمه ورود به محدوده طرح از ۲۸ خرداد تا ۸ تیر حذف می‌شود؟ هشدار هواشناسی درباره استمرار گرما در ۲۷ استان/ لزوم مدیریت مصرف انرژی فردا، آخرین مهلت دریافت کارت کنکور عکس روز ناسا از یک فرورفتگی در مریخ

هشدار هواشناسی تهران: وزش باد شدید و گردوخاک تا پایان هفته

اداره کل هواشناسی استان تهران ضمن پیش‌بینی افزایش نسبی دما طی سه روز آینده، ناپایداری‌های جوی اثرگذار بر این استان را نیز تا پایان هفته افزایشی پیش‌بینی کرد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۵۸ - ۲۱ ارديبهشت ۱۴۰۴ - 2025 May 11
کد خبر: ۲۷۷۸۳۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ بر پایه واکاوی الگوهای همدیدی و بررسی نقشه‌های پیش یابی طی پنج روز آینده (امروز ۲۱ تا پنجشنبه ۲۵ اردیبهشت‌ماه) آسمان استان تهران صاف تا قسمتی ابری در ساعات بعد از ظهر همراه با افزایش ابر و وزش باد پیش‌بینی شده است.

پیش بینی اداره کل هواشناسی استان تهران حاکی از آن است که در طول این مدت در ساعات عصر و شب به‌ویژه در بخش‌های جنوبی و غربی استان تهران، گاهی وزش باد شدید مورد انتظار است و احتمال گردوخاک نیز وجود دارد. 

    پیش‌بینی آب و هوا در استان تهران 

  •     اگرچه آسمان استان تهران براساس بررسی‌ پیش‌بینی‌ شرایط جوی پیش‌رو، تا پنج‌شنبه (۲۵ اردیبهشت ماه) صاف تا قسمتی ابری است اما با وزش باد و افزایش ابر در ساعت بعد از ظهر و در طول عصر و شب به‌ویژه در مناطق جنوبی و غربی با وزش باد شدید همراه خواهد شد. 
  •     بیشینه دمای استان تهران روز گذشته با مقدار ۳۵ درجه سانتیگراد به ثبت رسیده است، در طول روزهای آینده  با روند افزایش نسبی دما همراه است. از سوی دیگر تا روزهای پایانی هفته با افزایش میزان ناپایداری‌های جوی روبرو خواهد شد.  بر همین اساس وزش باد خیلی شدید، افزایش گرد و خاک و کاهش کیفیت هوا نیز دور از انتظار نیست. 

تهران گرم‌تر می‌شود

در ادامه هفته جاری، طی روزهای سه شنبه و چهارشنبه (۲۳ و ۲۴ اردیبهشت‌ماه) بر میزان ناپایداری‌های جوی در سطح استان تهران افزوده خواهد شد و به همین سبب گاهی وزش باد خیلی شدید و افزایش گردوخاک و کاهش کیفیت هوا مورد انتظار است. 

امروز و فردا دوشنبه (۲۲ اردیبهشت‌ماه) رگبار و رعد و برق پراکنده در ارتفاعات پیش‌بینی شده است. این شرایط در طول چهارشنبه و پنجشنبه در بخش‌های شمالی استان تهران ادامه خواهد یافت.

همچنین الگوهای همدیدی و بررسی نقشه‌های پیش‌یابی نشان داده است که در طول سه روز آینده، روند تغییرات دما در سطح استان تهران با افزایش نسبی همراه خواهد بود. 
پیش‌بینی ۲ روزه آب و هوای تهران

بر اساس اعلام اداره کل هواشناسی استان تهران، ورامین با بیشینه دمای ۳۵ درجه سانتیگراد گرم‌ترین ایستگاه استان تهران در ۲۴ ساعت گذشته گزارش شده است.

آسمان تهران فردا (۲۲ اردیبهشت‌ماه) کمی ابری تا قسمتی ابری گاهی وزش باد شدید و گردوخاک با حداقل دمای ۲۲ و حداکثر دمای ۳۴ درجه سانتیگراد و طی ‌سه‌شنبه (۲۳ اردیبهشت‌ماه) با حداقل دمای ۲۲ و حداکثر دمای ۳۴ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود./ایسنا

ارسال نظر