نویدکیا سرمربی سپاهان شد پیولی رسما از النصر اخراج شد کلیات لایحه ساماندهی پهپاد‌های غیر نظامی تصویب شد سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود تاج: شنبه درباره تاریخ آغاز لیگ تصمیم گیری می‌شود/ قوانین نقل‌ و انتقالات تغییر می‌کند اولین خرید تراکتور از پرسپولیس آمد قالیباف: به هر تجاوزی با قدرت پاسخ می‌دهیم/ برنامه هسته‌ای ایران با سرعت بیشتری به پیش می‌رود طرح تعلیق همکاری‌های ایران با آژانس در مجلس تصویب شد بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران غذاهای مفید و مضر برای دندان درد را بشناسید پرسپولیس رسما قید گزینه استقلال را زد؛ زورمان نمی‌رسد و قیمت نجومی است! ساپینتو برای استقلالی شدن یک لژیونر شخصا وارد مذاکره شد پیکر سردار سلامی در گلپایگان تشییع می‌شود ویتکاف: در حال مذاکره با ایران هستیم ۳ جاسوس موساد در ارومیه به دار مجازات آویخته شدند + عکس

اسماعیل کارتال و لیست واقعی پرسپولیس / چرا نام برخی بازیکنان تکرار می‌شود؟

برخی رسانه ها و به ویژه فضای مجازی در شرایطی روی برخی اسامی مانور می دهند که در لیست اسماعیل کارتال جایی ندارند
تاریخ انتشار: ۱۴:۴۷ - ۲۳ ارديبهشت ۱۴۰۴ - 2025 May 13
کد خبر: ۲۷۸۰۵۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ در حالی که طی روزهای اخیر در رسانه‌ها و فضای مجازی نام برخی بازیکنان به عنوان خریدهای احتمالی پرسپولیس مطرح می‌شود، هیچ‌کدام از این اسامی در لیست اسماعیل کارتال حضور نداشته و باشگاه پرسپولیس نیز هیچ مذاکره‌ای با آن‌ها انجام نداده است. با این حال، اسامی این نفرات به طور متناوب در فضای مجازی و برخی رسانه‌ها به عنوان بازیکنانی که طرف مذاکره با باشگاه پرسپولیس قرار گرفته‌اند، یاد می‌شود.

نفراتی چون مجید حسینی، محمد عسگری، مرت هاکان و ساموئل از جمله بازیکنانی هستند که به تناوب نامشان در گمانه‌زنی‌های رسانه‌ای و فضای مجازی به عنوان نفرات مورد نظر سرمربی پرسپولیس آورده شده و در ادامه نیز جذب نشدن آن‌ها به عنوان ناکامی در نقل و انتقالات برای پرسپولیسی‌ها تلقی می‌شود؛ آن هم در شرایطی که این نفرات در لیست اسماعیل کارتال جایی نداشته و به نظر می‌رسد این گمانه‌زنی‌ها از همان بازی‌های رسانه‌ای نشأت می‌گیرد که در تمام نقل و انتقالات چند فصل اخیر به امری تکراری تبدیل شده است.

برای مثال، مدتها قبل در خبری اختصاصی با عنوان پرسپولیس مجید حسینی را نمی خواهد خبر داده بودیم که این مدافع در لیست کارتال نیست، اما همچنان از او به عنوان یکی از گزینه‌های پرسپولیس نام برده می‌شود که در نوع خود عجیب است.

در کنار نام مجید حسینی، نام چند بازیکن دیگر نیز دیده می‌شود که باشگاه پرسپولیس به دنبال جذب آن‌ها بوده، اما هنوز جذب آن‌ها قطعی نشده است.

از جمله بازیکنی چون احمد نورالهی که این بازیکن با جدایی از باشگاه الاهلی امارات با باشگاه النصر به توافق رسیده و مدتهاست که تصمیمی برای بازگشت به فوتبال باشگاهی ایران ندارد. یا بازیکنی چون محمدمهدی زارع که باشگاه پرسپولیس به شکل مستقیم با مدیرعامل باشگاه گل‌گهر وارد مذاکره شد و مدیرعامل گل‌گهر نیز مخالفتی با این انتقال ندارد، اما مهدی تارتار با این انتقال مخالفت کرده است.

به هر روی، مطرح کردن نام چند بازیکن که در لیست خرید کارتال حضور ندارند، اما از آن‌ها به عنوان نفرات مورد نظر باشگاه پرسپولیس یاد می‌شود، اتفاق جدیدی نیست و هر فصل شاهد بازی اسم و فامیل در پرسپولیس به هنگام نقل و انتقالات هستیم./خبر ورزشی

ارسال نظر
آخرین اخبار