واژگونی دو خودرو در محور‌های نورآباد ۱۱ مصدوم برجای گذاشت اجرای کالابرگ برای ۴ دهک باقی‌مانده + جزئیات هشدار باران‌های شدید موسمی به ۶ استان / شهروندان در خطر سیل و صاعقه و باد شدید بجای ماهی این ۴ گیاه شگفت‌انگیز را بخورید پاسخ حماس به ادعا‌های اسکای نیوز درباره تعیین شروط برای آتش بس روایت سفیر ایران در عربستان از رایزنی‌های تهران و ریاض در ۲ هفته اخیر تامین اجتماعی: آگهی‌های خرید سابقه بیمه‌ای کلاهبرداری است قالیباف در صحن مجلس: دشمن با اخبار دروغ به دنبال شکستن صف یکپارچه مردم است / مواضع رئیس جمهور قمارباز آمریکا هیچ اعتباری ندارد تمدید مهلت ثبت‌نام فرهنگیان در سامانه نقل و انتقال + توضیحات سخنگوی وزارت آموزش و پرورش گروسی: ایران می‌تواند ظرف چند ماه تولید اورانیوم غنی‌شده را آغاز کند پیکر سپهبد شهید سلامی و سردار شانه‌ئی در حرم حضرت عبدالعظیم حسنی (ع) به خاک سپرده شد + فیلم همسرکشی به عشق ازدواج با یک قاتل بلا‌هایی که قهوه فوری سرتان می‌آورد و از آن بی خبرید! برنامه و نتایج جام جهانی فوتبال باشگاه‌ها ۲۰۲۵ برنامه و نتایج مرحله حذفی جام جهانی باشگاه‌ها

هسته این میوه نوبرانه سمی است

هسته زردآلو حاوی ماد‌های به نام آمیگدالین (Amygdalin) است که در بدن به سیانید (سم خطرناک) تبدیل میشود.
تاریخ انتشار: ۱۶:۳۰ - ۲۴ ارديبهشت ۱۴۰۴ - 2025 May 14
کد خبر: ۲۷۸۱۰۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ مصرف بیش از حد هسته زردآلو میتواند منجر به مسمومیت شدید، علائمی مانند سردرد، تهوع، سرگیجه، مشکلات تنفسی و حتی مرگ شود.

نکات مهم:

مقدار ایمن: سازمان‌های بهداشتی مانند EFSA توصیه میکنند بیش از ۲۰ میکروگرم سیانید به ازای هر کیلوگرم وزن بدن در روز مصرف نشود. برای یک فرد بالغ، این مقدار حدود ۱ تا ۲ هسته زردآلو در روز است.

خطر برای کودکان: حتی مصرف کم هسته زردآلو برای کودکان بسیار خطرناک است.

استفاده پزشکی: برخی ادعا میکنند هسته زردآلو در درمان سرطان مفید است، اما هیچ مدرک علمی معتبری این ادعا را تأیید نمیکند و مصرف خودسرانه آن بسیار خطرناک است.

اگر قصد مصرف دارید، حتما با پزشک مشورت کنید و از خوردن هسته‌های تلخ (که آمیگدالین بیشتری دارند) خودداری نمایید. / صد آنلاین

کلمات کلیدی: هسته میوه زردآلو
ارسال نظر
آخرین اخبار