اختلال اینترنت در ایران؛ کاهش سرعت و ناپایداری در برخی شهر‌ها امتحانات دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی اهواز مجازی شد امتحانات واحد‌های دانشگاه آزاد استان تهران مجازی شد آموزش در تمامی مقاطع تحصیلی آبیک فردا تعطیل شد زمان ثبت‌نام و انتخاب رشته پذیرش بدون آزمون دانشجو اعلام شد دادستان سبزوار: عناصر خرابکار و برهم‌زنندگان امنیت در سبزوار دستگیر شدند غیرحضوری شدن امتحانات؛ علت تجمع دانشجویان دانشگاه آزاد قم مهلت ثبت نام آزمون‌های ارزشیابی علمی رشته‌های علوم پزشکی تمدید شد مراقب لینک‌های جعلی باشید/ پیامک «واریز کالابرگ» می‌تواند حساب شما را خالی کند بلاتکلیفی فوق‌العاده خاص معلمان در بودجه ۱۴۰۵ ورود سامانه بارشی از جمعه شب به کشور نوروبیون داروی عمومی نیست / هشدار درباره تزریق خودسرانه ویتامین‌ها دستگیری شرور فراری در شاهرود؛ انواع سلاح سرد کشف شد فعالیت مراکز آموزشی قزوین ۱۷ دی غیرحضوری است اطلاعیه دانشگاه علوم پزشکی تهران درباره فیلم منتشر شده از اتفاقات اطراف بیمارستان سینا وزارت علوم: هیچ دانشجویی از دانشگاه بیرجند در بازداشت نیست

همسر تتلو کیست؟

وکیل امیر تتلو گفت: در صورت فراهم شدن آزادی او خطبه عقد دائمش توسط رهبر انقلاب اسلامی خوانده شود، چرا که این نیت دیرینه موکل بوده و آن را افتخار بزرگی برای زندگی خود می‌داند.
تاریخ انتشار: ۱۴:۲۱ - ۲۴ ارديبهشت ۱۴۰۴ - 2025 May 14
کد خبر: ۲۷۸۱۴۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ او گفت: خانمی که با تتلو ازدواج کرده‌ از طرفداران قدیمی و وفادار او بوده و سال‌ها در سخت‌ترین شرایط از او حمایت کرده است. این ازدواج با رعایت کامل موازین قانونی و شرعی ثبت شده، و تا این لحظه بدون ملاقات شرعی بوده است.

عاطفه حاذق وکیل امیرحسین مقصودلو معروف به تتلو، درباره شایعات پیرامون پرونده این متهم گفت: پرونده موکلم با موافقت ریاست محترم قوه برای بررسی مجدد به شعبه ویژه دیوان عالی کشور ارسال شده و به تبع آن، اجرای حکم قطعی فعلاً متوقف شده است. این موضوع گامی مهم در مسیر دادرسی منصفانه و امکان بازنگری در روند پرونده است.

وی با اشاره به اینکه تقاضای اعمال ماده ۴۷۷ به استناد نقض بیّن شرع و حقوق اساسی متهم مطرح شده بود، افزود: ما امیدواریم در این مرحله با دقت و بی‌طرفی، تمام مستندات و ابعاد پرونده مجدد بررسی شود تا زمینه احقاق حقوق قانونی موکل فراهم شود .

وکیل تتلو همچنین درباره ازدواج اخیر موکلش گفت: ازدواج موقت موکل بنده نه از سر هیجان یا واکنش رسانه‌ای، بلکه با نیت خالصانه برای توبه، بازسازی شخصیت و تشکیل خانواده مشروع انجام شده است. خانمی که با ایشان ازدواج کرده‌اند، از طرفداران قدیمی و وفادار ایشان بوده و سال‌ها در سخت‌ترین شرایط از او حمایت کرده است. این ازدواج با رعایت کامل موازین قانونی و شرعی ثبت شده، و تا این لحظه بدون ملاقات خصوصی یا شرعی بوده است.

حاذق گفت: علت انتخاب عقد موقت هم آن بوده که در صورت فراهم شدن آزادی، خطبه عقد دائم ایشان توسط رهبر انقلاب اسلامی، حضرت آیت‌الله خامنه‌ای، خوانده شود، چرا که این نیت دیرینه موکل بوده و آن را افتخار بزرگی برای زندگی خود می‌داند.

وکیل مقصودلو در پایان تأکید کرد: امید ما این است که رسانه‌ها به جای تمرکز بر حواشی، به اصل تحولات حقوقی این پرونده بپردازند. پذیرش ماده ۴۷۷ به معنای اعتماد نظام قضایی به بازنگری در آراء سنگین و فراهم کردن بستر عدالت واقعی است./ایلنا

کلمات کلیدی: تتلو امیر تتلو
ارسال نظر