رهبر علویان سوریه: به مدت ۵ روز اعتصاب می‌کنیم اوربان: اتحادیه اروپا تا سال ۲۰۳۰ جنگ با روسیه را آغاز می‌کند آمریکا به همسایه ایران جنگنده F۳۵ می‌دهد ریاست‌جمهوری عراق: از تصمیم کمیته مسدودسازی اموال اطلاع نداشتیم آمریکا فروش تراشه به ایران و چین را ممنوع می‌کند مسکو: منتظر واکنش آمریکا به گفت‌وگوی پوتین و ویتکاف هستیم پوتین: مراکز قدرت جدیدی در جهان در حال شکل‌گیری است پیش‌بینی ایلان ماسک درباره رئیس‌جمهور بعدی آمریکا لغو تصمیم دولت عراق در درج نام گروه‌های مقاومت در لیست گروه های تروریستی هشدار امنیتی شاباک برای مقابله با نفوذ اطلاعاتی ایران بیانیه خصمانه شورای همکاری علیه ایران؛ شیخ‌نشین‌های خلیج فارس در خط تقابل پوتین: گفتگو با ویتکاف و کوشنر ضروری بود/ جستجوی راه‌حل برای وضعیت اوکراین دشوار است نماینده رهبری به شش کشور عربی هشدار داد حماس: مواضع اسرائیل در قبال رفح، بخشی از طرح کوچاندن فلسطینیان است ترکیه: به گاز ایران، روسیه و آذربایجان نیاز داریم

شمخانی:آمریکا باید اثرگذاری رژیم صهیونیستی را کنار بگذارد

علی شمخانی به یک رسانه آمریکایی گفت که نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی تلاش می‌کند مانع توافق ایران و آمریکا شود و واشنگتن باید جلوی او را بگیرد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۱۷ - ۲۵ ارديبهشت ۱۴۰۴ - 2025 May 15
کد خبر: ۲۷۸۱۹۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ علی شمخانی، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام و مشاور مقام معظم رهبری در گفت‌وگو با شبکه خبری ان‌بی‌سی نیوز آمریکا اعلام کرد ایران آماده است در صورت لغو کامل تحریم‌های اقتصادی، توافق هسته‌ای با رئیس‌جمهور آمریکا دونالد ترامپ، امضا کند.

وی با تأکید بر موضع ایران مبنی بر مخالفت با ساخت سلاح هسته‌ای گفت: «ایران متعهد می‌شود هرگز به دنبال ساخت سلاح هسته‌ای نرود، ذخایر اورانیوم با غنای بالا را کنار بگذارد، تنها به غنی‌سازی در سطح مورد نیاز برای مصارف غیرنظامی بپردازد و به بازرسان بین‌المللی اجازه دهد بر روند فعالیت‌ها نظارت داشته باشند.»

شمخانی در پاسخ به این پرسش که آیا ایران در صورت تحقق این شرایط حاضر است همین امروز توافق را امضا کند، اظهار داشت: «بله.»

وی با اشاره به سخنان اخیر رئیس‌جمهور آمریکا گفت: «او از شاخه زیتون صحبت می‌کند، اما ما چیزی ندیده‌ایم. همه‌اش سیم خاردار است.» 

شمخانی با انتقاد از لحن تهدیدآمیز ترامپ تصریح کرد: «اگر آمریکایی‌ها آن‌طور که می‌گویند عمل کنند، قطعاً می‌توانیم روابط بهتری داشته باشیم. این می‌تواند به شرایط بهتری در آینده نزدیک منجر شود.»

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در بخش دیگری از سخنانش نسبت به تلاش‌های پشت‌پرده نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی برای مانع‌تراشی در مسیر توافق هشدار داد و گفت: «اگر آمریکایی‌ها اثرگذاری بی‌بی را کنار بگذارند، به‌راحتی می‌توانند توافق را امضا کنند.»/تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار