چین از پهپاد‌های نامرئی پرنده‌نما رونمایی کرد بیانیه وزارت خارجه جمهوری اسلامی ایران: اظهارات ترامپ، نشانه دیگری از رویکرد مزوّرانه سیاستگزاران آمریکا نسبت به ملت‌های منطقه است ترامپ: در حال تلاش برای دستیابی به توافقی با ایران هستیم تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران «ویتکاف» و «روبیو» عازم استانبول می‌شوند بقایی: تناقض‌ها در مواضع، نشانه جدّیت و حسن نیّت آمریکایی‌ها در روند مذاکرات نیست هشدار انصارالله به ۲ شرکت هواپیمایی برای پرواز به فرودگاه بن گوریون کاخ سفید: ترامپ توافق همکاری اقتصادی با قطر به ارزش بیش از یک تریلیون دلار را امضا کرد کاخ سفید: ترامپ توافق همکاری اقتصادی با قطر به ارزش بیش از یک تریلیون دلار را امضا کرد ترامپ: الجولانی اسرائیل را به رسمیت خواهد شناخت اسلامی: برچیده شدن غنی سازی را نمی‌پذیریم/ دنبال نظامی سازی هسته‌ای نیستیم سخنگوی وزارت خارجه: نشست مدیران سیاسی ایران و سه کشور اروپایی جمعه برگزار خواهد شد دیدار امیر قطر با ترامپ با محوریت همکاری برای صلح در منطقه حمایت رئیس جمهور عراق از مذاکرات جاری بین آمریکا و ایران پاکستان: به آتش‌بس با هند پایبند می‌مانیم

اتهامات سنگین انگلیس علیه ۳ ایرانی/ جاسوسی و برنامه‌ریزی خشونت

پلیس انگلیس سه تبعه ایرانی را به ارتکاب جرایمی تحت قانون امنیت ملی متهم کرد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۲۲ - ۲۷ ارديبهشت ۱۴۰۴ - 2025 May 17
کد خبر: ۲۷۸۳۳۶

به گزارش راهبرد معاصر، پلیس انگلیس پس از انجام تحقیقات گسترده ضد تروریسم اعلام کرد که سه مرد ایرانی را به جرایمی تحت قانون امنیت ملی متهم کرده است و مدعی شد آنها که پیشتر توسط پلیس ضد تروریسم در لندن دستگیر شده بودند، به جاسوسی برای تهران متهم هستند.

بنابر ادعای پلیس انگلیس، این سه نفر متهم هستند که بین ۱۴ اوت ۲۰۲۴ و ۱۶ فوریه ۲۰۲۵ به سرویس اطلاعاتی جمهوری اسلامی ایران کمک می‌کرده‌اند.

بنابر گزارش دیلی میل، «مصطفی سپهوند» ۳۹ ساله، اهل سِنت جانز وود، «فرهاد جوادی منش» ۴۴ ساله، اهل کنسال رایز و «شاپور قلعه‌علی خانی نوری» ۵۵ ساله، اهل ایلینگ پیش از این در تاریخ ۳ مه تحت قانون امنیت ملی دستگیر شدند.

سپهوند به انجام نظارت، شناسایی و تحقیقات منبع باز با هدف ارتکاب خشونت جدی علیه شخصی در انگلیس متهم شده است. جوادی منش و نوری نیز به نظارت و شناسایی با هدف ارتکاب خشونت جدی علیه شخصی دیگر در انگلیس متهم شده‌اند.

فرمانده «دومینیک مورفی» از فرماندهی مبارزه با تروریسم پلیس متروپولیتن گفت: این‌ها، اتهامات بسیار جدی تحت قانون امنیت ملی هستند که پس از تحقیقاتی بسیار پیچیده و سریع مطرح شده‌اند.

به نوشته دیلی میل، این سه نفر امروز (شنبه) در دادگاه حاضر خواهند شد.

همچنین فرد دیگری که یک مرد ۳۱ ساله است، روز جمعه گذشته دستگیر شد اما در روز ۱۵ مه بدون هیچ اتهامی آزاد شد.

«فرانک فرگوسن» رئیس بخش ویژه جرایم و مبارزه با تروریسم سرویس دادستانی سلطنتی انگلیس مدعی شد که «پس از بررسی شواهد ارائه شده توسط فرماندهی مبارزه با تروریسم سرویس پلیس متروپولیتن، ما اتهامات جنایی را علیه سه شهروند ایرانی تأیید کرده‌ایم.

او افزود: سرویس دادستانی سلطنتی به همه افراد نگران یادآوری می‌کند که روند کیفری علیه این متهمان اکنون فعال است و آنها حق دارند از یک محاکمه عادلانه برخوردار باشند.

طبق بخش ۲۷ قانون امنیت ملی انگلیس، مأموران می‌توانند بدون حکم، هر کسی را که مظنون به «دست داشتن در فعالیت‌های تهدیدآمیز قدرت‌های خارجی» باشد، دستگیر کنند.

«کن مک‌کالوم» رئیس ام‌آی۵ در اکتبر گذشته مدعی شد که مقامات انگلیس از سال ۲۰۲۲، ۲۰ مورد توطئه تحت حمایت دولت ایران در بریتانیا را خنثی کرده‌اند./ایسنا

ارسال نظر
آخرین اخبار