قیمت کتاب‌های درسی افزایش می‌یابد؟ رئیس قوه‌قضائیه به قضات: تا جای ممکن قرار‌های منجر به بازداشت را طوری صادر کنید که فرد امکان تامین آن را داشته باشد اعلام جرم دادستانی تهران علیه یک عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام نتایج آزمون استخدامی آموزش و پرورش اعلام شد دستگیری اوباش محله فلاح به اتهام درگیری‌های مسلحانه توسط پلیس پایتخت تسهیلات ویژه برای مشمولان پذیرفته شده در آزمون‌های سراسری ۱۴۰۴ وزارت علوم: اعضای هیأت علمی و کارکنان دانشگاه‌ها مشمول فوق‌العاده خاص خواهند شد تاخیر ۲ ساعته در آغاز فعالیت ادارات برخی شهر‌های خوزستان راز تشکیل هسته سیاره مشتری فاش شد فعالیت‌های دریایی در خزر ممنوع شد گرمای هوا شکسته می‌شود / کاهش ۲ تا ۳ درجه‌ای دما در کل کشور از پنجشنبه رشته‌های جدید کاردانی به کارشناسی سال ۱۴۰۴ اعلام شد؛ آغاز فرصت ثبت نام ۱۳ کیلو طلای قاچاق توقیف شده در فرودگاه تحویل مراجع ذیصلاح شد تعزیرات: قیمت‌گذاری بی‌ضابطه برنج داخلی باعث نابسامانی بازار شده است قانون مطبوعات تغییر می‌کند؟ ترافیک پنج کیلومتری در کندوان و هراز/ ادامه محدودیت‌های ترافیکی در جاده‌های شمال

معلم خاطی کردستانی به دلیل تنبیه بدنی دانش‌آموزان اخراج شد

رئیس هیأت بدوی رسیدگی به تخلفات اداری کارمندان اداره کل آموزش و پرورش کردستان از اخراج معلم روستای کرجو خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۵۱ - ۲۷ ارديبهشت ۱۴۰۴ - 2025 May 17
کد خبر: ۲۷۸۳۴۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ رسول صحرایی رئیس هیأت بدوی رسیدگی به تخلفات اداری کارمندان اداره کل آموزش و پرورش کردستان گفت: رأی معلم خاطی روستای کرجو که اقدام به ضرب و شتم و تنبیه بدنی دانش‌آموزان پایه پنجم مدرسه راشدین کرده بود، بعد از بررسی مدارک و مستندات مضبوط در پرونده و بر اساس ادله قانونی و با رعایت اصل تناسب جرم و مجازات، هیأت بدوی استان اقدام به صدور رأی اخراج از آموزش و پرورش کرد.

وی افزود: رأی اخراج امروز به آموزش و پرورش ناحیه ۲ سنندج جهت ابلاغ به معلم خاطی ابلاغ خواهد شد. 
رئیس هیأت بدوی رسیدگی به تخلفات اداری کارمندان اداره کل آموزش و پرورش کردستان خطاب به همه والدین دانش‌آموزان تصریح کرد: هیأت بدوی رسیدگی به تخلفات اداره کل آموزش و پرورش استان کردستان در راستای ایجاد امنیت روانی دانش‌آموز و اولیا با هرگونه ناهنجاری، نقض قوانین مقررات، اعمال رفتار خلاف شئون شغلی و اداری که از ناحیه بعضی از همکاران انجام شود در سریع‌ترین زمان و با استفاده از ظرفیت قانونی که در اختیار هیأت‌های رسیدگی و تخلفات اداری کارمندان به عنوان یک مرجع شبه‌قضایی در دستگاه اجرایی آموزش و پرورش مستقر است، قاطعانه برخورد خواهد کرد.

وی عنوان کرد: از همه اولیای دانش‌آموزان تقاضا داریم در صورت مشاهده هر نوع تخلف در محیط‌های آموزشی حتماً موارد را به هیأت رسیدگی به تخلفات اداری کارمندان مستقر در اداره کل آموزش و پرورش استان کردستان اطلاع‌رسانی کنند.

صحرایی بیان کرد: اداره کل آموزش و پرورش استان کردستان، ضمن برگزاری کلاس‌های آموزشی و توانمندسازی معلمان و پیشگیری از هرگونه خشونت در مدارس، همواره خود را متعهد به حفظ کرامت دانش‌آموزان دانسته و در این مسیر از هیچ اقدامی برای صیانت از حقوق آنان فروگذار نخواهد کرد.

رئیس هیأت بدوی رسیدگی به تخلفات اداری کارمندان اداره کل آموزش و پرورش کردستان ابراز داشت: از مدیریت و همکاران رسانه به جهت پیگیری این موضوع و اطلاع‌رسانی دقیق نیز تشکر و سپاسگزاریم.

۲۵ فروردین‌ماه امسال معلم یک دبستان در روستای کرجو سنندج به علت گم شدن شارژر موبایلش دانش‌آموزان خود را در کلاس حبس کرد و مورد ضرب‌ و شتم قرار داد که بر اثر این ضرب‌ و شتم چندین نفر از ‌دانش‌آموزان به‌شدت زخمی شدند. /همشهری

ارسال نظر