تاکید پزشکیان بر ضرورت رفع اشکالات امنیتی آشکار شده در جنگ ۱۲ روزه اعلام آمار دقیق شهدا و مجروحان جنگ ۱۲ روزه از سوی سخنگوی دولت سرلشکر حاتمی، فرمانده کل ارتش: نقشه‌های شوم دشمن با خون پاک شهدا خنثی شد/ دشمنان شکست بزرگی خوردند رهبر انقلاب در دیدار مسئولان عالی قوه قضائیه: یقه جنایتکار نباید رها شود / مسئولان باید با قوت و روحیه کامل به کار خود ادامه دهند بیانیه مجلس: باید برای مذاکره پیش شرط گذاشت آخرین قیمت‌ها در بازار تجاری/ دلار توافقی کاهش یافت اعلام وصول طرح مقابله با نفوذ سرویس‌های اطلاعاتی و نهاد‌های بیگانه دیدار وزیر دفاع با خانواده سپهبد شهید محمد باقری آخرین ساعات زندگی سردار حاجی زاده پیش از شهادت چگونه گذشت؟ ادارات این استان فردا چهارشنبه دورکار شدند جزئیات گزارش وزیر کشور درباره جنگ اخیر: ناامنی داخلی نداشتیم معاون هماهنگ‌کننده عقیدتی سیاسی ارتش: مساله دشمنان فقط ایران نیست مساله آنها سلطه بر جهان اسلام است سه تن از فقهای شورای نگهبان توسط رهبر انقلاب ابقا شدند سخنگوی دولت: دولت با آزادی اینترنت موافق است، اما اگر برای مثال خبرنگار نیاز به اینترنت آزادتری دارد باید به او داد پزشکیان: آنچه در جنگ ۱۲ روزه بدست آوریم ارزشمندتر از چیزی بود که از دست دادیم

پزشکیان: بی تردید مدیریت کشور بدون اطلاعات، موجب سرگردانی و عقب ماندگی است

رئیس جمهور با بیان اینکه برای ساختن کشور و آینده در حوزه‌های مختلف نیازمند اطلاعات و داده‌های درست و دقیق هستیم، گفت: بی تردید مدیریت کشور بدون اطلاعات و داده موجب سرگردانی و عقب ماندگی است.
تاریخ انتشار: ۲۰:۰۴ - ۲۷ ارديبهشت ۱۴۰۴ - 2025 May 17
کد خبر: ۲۷۸۳۶۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ مسعود پزشکیان روز شنبه (۲۷ اردیبهشت) در آئین افتتاح طرح‌های بخش ارتباطات و فناوری اطلاعات همزمان با روز جهانی ارتباطات، با قدردانی از اقدامات و تلاش‌های انجام شده در حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات، تاکید کرد: به طور طبیعی کسی که از نظر اطلاعات ضعیف است و برای انجام امور و کار‌های خود داده‌های لازم را در اختیار ندارد، عقب مانده‌تر و ضعیف‌تر از دیگران است و نمی‌تواند مدیریت درستی انجام دهد.

رئیس جمهور با تاکید بر ضرورت مدیریت براساس داده و اطلاعات درست، اظهار داشت: رانت، رشوه و قاچاق برای این اتفاق می‌افتد که داده و اطلاعات درست و دقیق نداریم و نمی‌توانیم روند امور را نظارت و رصد کنیم. اگر می‌خواهیم مشکلات را حل کنیم باید داده داشته باشیم.

پزشکیان افزود: مثلا برخی اوقات اعلام می‌کنند در یک بانک مقدار زیادی پول گم شده است، این تناقض برای این است که داده نیست، وگرنه پول گم نمی‌شود.

رئیس جمهور تأکید کرد: اگر کد زمین و کاداستر را داشته باشیم، زمین خواری و کوه خواری اتفاق نمی‌افتد. همه اینها به خاطر نبودن داده و اطلاعات است. اگر اطلاعات درست باشد در دنیایی که ما زندگی می‌کنیم هیچ چیز گم نمی‌شود.

پزشکیان با اشاره به ضرورت استاندارد سازی در همه امور و اقدام براساس قانون و استاندارد مشخص، گفت: همه امور اعم از مالی و اجرایی استاندارد دارد و کسانی که بر مبنای استاندارد عمل نکرده‌اند پیشرفت نداشته‌اند و در مراحل ابتدایی هستند هر انجمن و شرکت دانش بنیان برای اینکه بتواند درست کار کند، باید استاندارد لازم را داشته باشد.

رئیس جمهور با بیان اینکه در پزشکی هم استانداردی وجود دارد که براساس اطلاعات جمع آوری شده درمورد بیمار نسبت به درمانش اقدام می‌شود، گفت: این استاندارد در همه دنیا یکی است. قطعا امور مالی و امور آزمایشگاهی، امور اقتصادی و سیاسی هم استاندارد مشخص خود را دارند.

پزشکیان در ادامه به استفاده از هوش مصنوعی در فرآیند استاندارد نویسی اشاره کرد و گفت: برای مدیریت، سیاست‌گذاری و نظارت به داده‌های شفاف و به‌روز نیاز داریم، در این صورت هم هزینه‌ها را می‌توانیم کاهش دهیم و هم کیفیت انجام کار را بالا ببریم.

رئیس جمهور با بیان اینکه ارتباط یعنی اینکه بتوانیم از دانش و تجربه دیگران استفاده کنیم، گفت: ما اگر بخواهیم در مقابل یکجانبه گرایی و تمامیت خواهی آمریکا بایستیم نیازمند اتحاد، انسجام و پرهیز از تفرقه و اختلاف هستیم و باید در داخل کشور به یک زبان و نگاه مشترک برسیم و در این راه هیچگاه تسلیم فشار‌ها نخواهیم شد و زیربار زور نخواهیم رفت.

پزشکیان با بیان اینکه دنیا در هر لحظه درحال تغییر است، تأکید کرد: ما باید با سعی و تلاش و استفاده از دانش و تجربه متخصصان و دانشکندان به سمت برتر شدن حرکت کنیم، هر کسی بتواند این راه را به ما نشان دهد دستش را هم می‌بوسیم.

رئیس جمهور با تاکید بر ضرورت افزایش همکاری، ارتباط و تعامل با کشور‌های مختلف بویژه منطقه و همسایگان، افزود: حتی برای فروش کالای خود نیاز به ارتباط به دنیا داریم، چین می‌خواهد با ما ارتباط داشته باشد ما استقبال می‌کنیم، ما به دنبال صلح هستیم و دنبال دعوا نیستیم، اما زیر بار زور و قلدری هم نمی‌رویم، اگر همه نخبگان به کشور دل ببندند و برای عزت و سربلندی کشور تلاش کنیم، بر مشکلات و بحران‌ها غلبه خواهیم کرد و می‌توانیم آنچه را که می‌خواهیم به دست آوریم.

پزشکیان در بخش پایانی سخنان خود با رد اظهارات بیگانگان و برخی ادعا‌های مطرح شده مبنی بر دست کشیدن ایران از دستاورد‌های علمی و تحقیقاتی خود، تأکید کرد: ما دست از هیچ دستاورد علمی برنخواهیم داشت و شما متخصصان و نخبگان آینده کشور ما را رقم خواهید زد. ما هم با تمام وجود از شما پشتیبانی می‌کنیم. فقط انتظاری که از شما داریم استاندارد سازی است که از دوباره کاری جلوگیری شود و در نتیجه به جایی برسیم که ایران ما و مردم کشور لیاقتش را دارند./ایرنا

کلمات کلیدی: پزشکیان
مطالب مرتبط
ارسال نظر