حزب‌الله: دولت لبنان از دادن هدایای رایگان به دشمن دست بردارد متن کامل نامه ایران، روسیه و چین: نمی‌توان بر مبنای مکاتبه تروئیکا اقدامی انجام داد آژانس بین‌المللی انرژی اتمی ادعای افزایش ذخایر اورانیوم ۶۰ درصدی در ایران را تکرار کرد ادعای آسوشیتدپرس: آژانس و ایران درباره ازسرگیری بازرسی سایت‌های آسیب دیده در جریان جنگ، به توافق نرسیده‌اند ادامه بررسی لایحه CFT در مجمع تشخیص مصلحت نظام به جلسه بعد موکول شد طالبان: زلزله افغانستان تاکنون ۱۴۵۷ کشته و ۳۳۹۴ زخمی بر جای گذاشته دیدار عمار حکیم با سعید خطیب‌زاده/ تاکید بر دور نگه داشتن منطقه از هرگونه تهدید «شاباک» از خنثی شدن عملیات ترور «بن‌گویر» خبر داد پزشکیان: تصمیمات بسیار مهم، استراتژیک و حیاتی در دیدار با روسای جمهور روسیه، چین و ترکیه گرفتیم/ با قدرت در مقابل یک‌جانبه‌گرایی مقابله می‌کنیم آخرین جزئیات فروش و واگذاری سهام برای پرداخت معوقات بازنشستگان رویدادی بی‌سابقه: UFC در محوطه کاخ سفید به میزبانی ۴ ژوئیه ۲۰۲۶ تساوی ۲-۲ ایران و قطر/ پیاتزا از شاگردانش عصبانی شد!

کلاهی که سر استقلال رفت؟

ماجرای پروپئیچ و استقلالی‌ها دوباره به جاهای باریک کشیده شده و قرار است به زودی مدیر برنامه این بازیکن مقابل ساختمان فیفا نشست خبری برگزار کند!
تاریخ انتشار: ۱۵:۴۹ - ۲۲ آبان ۱۳۹۸ - 2019 November 13
کد خبر: ۲۷۸۴۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ پرونده پروپئیچ و استقلال هنوز به پایان نرسیده و مشخص نیست دقیقا چه فرجامی خواهدداشت؟ مدیربرنامه این بازیکن به زودی می‌خواهد نشست خبری مقابل ساختمان فیفا برگزار کند، اما بد نیست مروری داشته‌باشیم بر پرونده این بازیکن بی‌فایده برای استقلالی‌ها که در دوران مظلومی به استقلال پیوست و در دوران منصوریان کنار گذاشته‎شد.

 

پس از داغ شدن موضوع محرومیت استقلال در پرونده پروپییچ و فشار هواداران مسعود سلطانی فر در اقدامی فوری به مدیرت استقلال دستور حل این مشکل را می دهد.

 

در این بین دکتر علی خطیر که گفته میشد به مسائل حقوقی اشنایی کامل دارد به امیرحسین فتحی میگوید فعلا از پرداخت هرگونه پول به بازیکن‌مذکور خودداری کنند.

 

خطیر به هیئت مدیره آبی‌ها قول گرفتن تخفیف از وکیل این بازیکن را می دهد.

 

پس از ناکامی خطیر در توافق با وکیل پروپییچ فتحی از وزیر ورزش درخواست کمک مالی می‌کند.

 

وزیر ورزش به دلیل فشار ایجاد شده توسط هواداران ‌معترض استقلالی مقداری از بدهی این بازیکن را از طریق ارز دولتی تامین می‌کند و مقرر می‌گردد که در سال جاری در هزینه های باشگاه صرفه جویی شود.

 

پس از تامین پول لازم با درخواست علی خطیر او برای پرداخت پول نقد راهی می‌شود.

 

آنجا با مشورت همکار وکیلش تصمیم میگرد از پرداخت پول خود داری و با تحت فشار گذاشتن فیفا پول درامدهای باشگاه را برای پرداخت طلب پروپییج وصول کند.

 

فیفا موقتا از صدور رای علیه استقلال صرف نظر می‌کند.

 

علی خطیر به ایران باز می‌گردد ولی پولی همراه او نیست.

 

وزیر ورزش و هیئت مدیره خواستار گزارش کاری خطیر می شوند. او به هیئت مدیره باشگاه اعلام می‌کند پول را همانجا گذاشته تا در صورت وصول نشدن بدهی توسط فیفا فورای تحویل پروپییچ قرار گیرد.

 

حالا وکیل این بازیکن می‌گوید نه از طرف خطیر پولی دریافت کرده و نه فیفا به آنها پولی داد‌ه‌است.

 

مشخص نیست دقیقا چه بر سر استقلال خواهدآمد اما به نظر نمی‌رسد استقلالی‌ها با آشی که فتحی، خطیر و سایر اعضای هیات‌مدیره پختند، به سرانجام خوبی برسد و رنگ آرامش را ببیند.

منبع: جایگاه ویژه

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار