«سود سهام ترامپ» یا خرید رأی؟؛ وعده 5 هزار دلاری زیر تیغ انتقاد سفر سخنگوی وزارت خارجه و هیئت رسانه‌ای بین‌المللی به لامرد نیویورک‌تایمز: ونس درباره ادامه جنگ ایران به ترامپ هشدار داده است گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و کره جنوبی یاوه‌گویی جدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران ایران: از حق برخورداری از برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز دست نمی‌کشیم حزب‌الله: ایران مدافع همه آزادگان است یمن: نیروهای مسلح ما در پاسخ به جنایات سعودی‌ها تردید نمی‌کنند ونس: اگر ترامپ بخواهد می‌توان با ایران به توافق رسید! واکنش روسیه به قطعنامه سیاسی غرب علیه ایران در نشست شورای حکام صنعا: عربستان تاوان جنایاتش را می‌دهد وال‌استریت ژورنال: کاخ سفید نگران مقاومت ایران و طولانی شدن جنگ است پیشروی سریع رزمندگان یمنی به سمت شهر راهبردی «المخا» توضیح سفیر عراق درباره حاشیه‌های خوابگاه نیکان سفیر پاکستان: به‌زودی تفاهم بهتری میان آمریکا و ایران حاصل می‌شود حملات توپخانه‌ای و پهپادی عربستان به مناطق مرزی صعده

انفجار خبری در مذاکرات هسته‌ای/ دور پنجم ایران و آمریکا فردا در رم آغاز می‌شود؟

انفجار خبری در مذاکرات هسته‌ای/ دور پنجم ایران و آمریکا فردا در رم آغاز می‌شود؟ خبرنگار وال استریت ژورنال لارنس نورمن در پیامی در ایکس گفت که بر اساس شنیده‌هایش، برگزاری جلسه بعدی مذاکرات هسته‌ای غیرمستقیم ایران و آمریکا (دور پنجم) برای این آخر هفته (شنبه، یکشنبه) در رم برنامه‌ریزی شده است.
تاریخ انتشار: ۱۳:۵۰ - ۲۹ ارديبهشت ۱۴۰۴ - 2025 May 19
کد خبر: ۲۷۸۵۲۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ اظهارات امروز خبرنگار وال استریت ژورنال درباره زمان و مکان دور بعدی مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا با گفته‌های نماینده آمریکا در مذاکرات استیو ویتکاف همخوانی دارد که دیروز در مصاحبه‌ای گفت «احتمال می‌دهیم زمانی در این هفته (تا دوشنبه) در اروپا دیدار کنیم و امیدواریم که این نشست به نتایجی واقعاً مثبت منتهی شود».
ویتکاف با این حال درباره موضع آمریکا در قبال موضوع غنی‌سازی ایران گفت که ایالات متحده یک خط قرمز بسیار روشن دارد و آن این است که «حتی یک درصد ظرفیت غنی‌سازی ایران را هم نمی‌توانیم بپذیریم».
اظهاراتی که واکنش سریع و تند وزیر امور خارجه سید عباس عراقچی را در پی داشت و او تاکید کرد که غنی‌سازی ایران ادامه می‌یابد و هشدار داد که در صورتی که طرف آمریکایی درخواست‌های غیرواقعی در ارتباط با مذاکرات داشته باشد، «به نتیجه نمی‌رسیم».
ویتکاف همچنین مدعی شد که «غنی‌سازی، امکان تسلیحاتی شدن را فراهم می‌کند»؛ ادعایی که وزیر خارجه آمریکا مارکو روبیو هم بدون توجه به حق ایران ذیل ان‌پی‌تی مانند دیگر کشورهای عضو برای دسترسی به فناوری هسته‌ای صلح‌آمیز از جمله غنی‌سازی اورانیوم، تکرار کرد. 
عراقچی در پاسخ به این ادعاها گفت که «موضع ما در قبال حقوق ایران به‌عنوان عضو پیمان عدم اشاعه (NPT) کاملاً روشن و غیرقابل تفسیر است. هیچ سناریو یا وضعیتی وجود ندارد که در آن ایرانیان اجازه دهند از آن حقوق محروم شوند».
او تصریح کرد که «تسلط بر دانش غنی‌سازی، یک دستاورد بومی است که زحمات زیادی برای آن کشیده شده و حاصل سال‌ها تلاش علمی و ازخودگذشتگی‌های چشمگیر با اهدای مال و جان است»./فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار