نحوه ثبت نام گذرنامه زیارتی پلیس من / راهنمای جامع زائران اربعین انتقال ۵ هزار زندانی در خوزستان تقلیل ساعت تدریس معلمان از مهر ۱۴۰۵؛ چه کسانی مشمول کاهش ساعت کاری فرهنگیان می‌شوند؟ گرمای سوزان برای این مناطق کشور در روز‌های آینده نسل جدید گوشی‌های سامسونگ در راه است آخرین وضعیت جاده چالوس و هراز آنلاین امروز شنبه ۲۰ تیر/ جاده چالوس امروز باز است؟ ترافیک نیمه‌سنگین در چالوس و سنگینی تردد در آزادراه کرج–تهران تداوم جوی آرام در بیشتر نقاط کشور طی 5 روز آینده شگرد جدید مجرمان سایبری برای خالی کردن حساب شهروندان محدودیت ترافیکی در جاده کرج چالوس اعلام محدودیت‌های ترافیکی برای مراسم تشییع مشهد همراه داشتن موبایل در امتحانات دانشگاه آزاد مجاز شد اصلاحیه برنامه آزمون نهایی پایه یازدهم منتشر شد جاده چالوس یکطرفه شد سامانه‌های دانشگاه آزاد از دسترس خارج شد / احتمال وقوع حمله سایبری آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵؛ تاریخ دریافت کارت ارشد ۱۴۰۵ و زمان برگزاری آزمون اعلام شد

هشدار هواشناسی: سامانه بارشی از راه رسید/ رگبار و رعدوبرق در راه است

هشدار هواشناسی: سامانه بارشی از راه رسید/ رگبار و رعدوبرق در راه است رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا ضمن اشاره به اینکه بعد از ظهر جمعه (۲ خردادماه) از غرب، سامانه بارشی وارد کشور می‌شود، از وزش باد شدید و خیزش گرد و خاک در شرق کشور خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۳۱ - ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۴ - 2025 May 20
کد خبر: ۲۷۸۶۰۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ صادق ضیاییان افزود: از امروز تا جمعه (۳۰ اردیبهشت تا ۲ خرداد) در بیشتر مناطق کشور جوی پایدار و طی دو روز آینده در سواحل غربی دریای خزر و اردبیل بارش پراکنده پیش‌بینی می‌شود. بعد از ظهر جمعه با ورود سامانه بارشی در شمال استان‌های آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی و اردبیل بارش پراکنده گاهی با رعد و برق و وزش باد رخ می‌دهد.

وی اضافه کرد: شنبه (۳ خرداد) این سامانه بارشی تقویت و موجب رگبار و رعد و برق در مناطقی از شمال غرب، استان‌های ساحلی دریای خزر، شمال شرق و استان‌های واقع در دامنه‌های جنوبی البرز می‌شود.

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا ادامه داد: طی پنج روز آینده وزش باد شدید گاهی همراه با گردوخاک پدیده غالب در شرق و جنوب شرق است همچنین در این مدت وقوع رگبار پراکنده گاهی با رعد و برق و وزش باد در ارتفاعات کرمان، ارتفاعات شمال و شرق هرمزگان و جنوب سیستان و بلوچستان دور از انتظار نیست.

ضیاییان افزود: طی پنج روز آینده در استان‌های واقع در شمال غرب، غرب، جنوب غرب، دامنه‌های جنوبی البرز و بخش‌هایی از مرکز در برخی ساعات وزش باد شدید گاهی همراه با گردوخاک مورد انتظار است.

وی ادامه داد: از چهارشنبه تا شنبه در شمال شرق نیز در برخی ساعات وزش باد شدید همراه با گردوخاک پیش بینی می شود. با توجه به تشدید سرعت وزش باد بر روی عراق طی پنج روز آینده تشکیل توده‌های گردوخاک روی عراق و انتقال آن‌ها به مناطقی از غرب و جنوب غرب دور از انتظار نیست.

به گفته ضیاییان خلیج فارس به ویژه در بخشهای شمالی از بعد از ظهر سه شنبه تا پنجشنبه مواج است.

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا درباره وضعیت جوی تهران طی دو روز آینده اظهارکرد: آسمان تهران فردا (۳۱ اردیبهشت ‌ماه) کمی ابری همراه با وزش باد گاهی وزش باد شدید و گرد و خاک با حداقل دمای ۲۴ و حداکثر دمای ۳۶ درجه سانتیگراد و طی ‌پنجشنبه (اول خردادماه) صاف در بعد از ظهر افزایش باد گاهی وزش باد و گرد و خاک با حداقل دمای ۲۱ و حداکثر دمای ۳۴ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.

ضیاییان در پایان گفت: طی فردا و پس فردا اهواز با دمای ۴۹ و ۵۰ درجه سانتیگراد گرم‌ترین و همدان با دمای ۷ درجه سانتیگراد سردترین مراکز استان‌ کشور هستند./ایسنا

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار