به گزارش راهبرد معاصر؛ استفانو پیولی در پی پیروزی 2 بر صفر برابر الخلیج در هفته سیودوم لیگ حرفهای عربستان با اشاره به آینده کاری خود گفت: تمایلی ندارم در این باره صحبت کنم. مهمترین چیز، پیروزی و به پایان رساندن فصل با موفقیت در مسابقه بعدی است. هرگز در مورد آینده صحبت نمیکنم؛ اما اگر باشگاه بخواهد با من تماس بگیرد، همواره در دسترس خواهم بود.
وی ادامه داد: النصر نقاط قوت زیادی دارد که در طول فصل بارها مشهود بوده است. آنچه این تیم نیاز دارد، ثبات است. النصر از پتانسیل لازم برای رقابت بر سر کسب عناوین قهرمانی در فصل آینده برخوردار است. این تیم تحت هدایت من بسیار قدرتمندتر خواهد شد و امیدوارم پس از بازی بعدی با الفتح با مدیران النصر برای تمدید قراردادم به توافق برسیم.
النصر در فصل جاری از کسب قهرمانی در لیگ حرفهای عربستان بازماند و در نیمهنهایی لیگ نخبگان آسیا با شکست برابر حریف ژاپنی حذف شد. رسانههای عربستانی از اخراج احتمالی استفانو پیولی پس از پایان فصل خبر دادهاند./تسنیم