فیلم| لحظه دستگیری هانی کُرده شرور سطح یک به ضرب گلوله پلیس مدیرعامل پرسپولیس استعفا کرد/ جانشین درویش مشخص شد عکس / پزشکیان پای تخته رفت؛ تصاویری از جلسه بررسی راهکار‌های رفع ناترازی انرژی فیلم/ انهدام باند کلاهبرداری اتباع که با گروگانگیری صوری اقدام به اخاذی می‌کردند برد سخت کهکشانی‌ها مقابل آلاوز/ گلزنی کاماوینگا در روز اخراج امباپه پایان گروگان‌گیری در بهارستان؛ ۳ آدم‌ربا دستگیر شدند آتش‌بازی اعجوبه اسپانیایی در فرانسه/ آلکاراس قهرمان تنیس مونته‌کارلو شد لژیونر ایرانی در رادار پرسپولیس و تراکتور کدام ویتامین برای سلامت مغز ضروری است؟ شکست ۹ بر صفر علی ارسلان در کشتی فرنگی قهرمانی اروپا/ ناکامی قهرمان المپیک در نیمه نهایی بازداشت همخانه فراری پس از سقوط مرموز زن جوان از طبقه چهارم فیلم / پرداخت وام به بازنشستگان دوباره از سرگرفته شد تیم ملی فوتسال ایران نایب قهرمان تورنمنت تایلند شد یک جوان در آبشار شیرآباد غرق شد نقص فنی در سیستم ترمز کامیون کشنده ۵ فوتی در سنندج برجای گذاشت

صعود الاهلی با پیروزی مقابل العین / مدافع عنوان قهرمانی در یک قدمی حذف

تیم فوتبال الاهلی عربستان موفق شد در چارچوب هفته پنجم رقابت‌های لیگ نخبگان آسیا با نتیجه ۲ بر یک العین امارات را مغلوب و صعودش را قطعی کند.
تاریخ انتشار: ۱۹:۵۲ - ۰۵ آذر ۱۴۰۳ - 2024 November 25
کد خبر: ۲۶۴۰۹۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ دیدار تیم‌های العین امارات و الاهلی عربستان در چارچوب هفته پنجم رقابت‌های لیگ نخبگان آسیا از ساعت ۱۷:۳۰ دقیقه در ورزشگاه هزاع بن زاید با قضاوت ادهم محمد برگزار شد که در نهایت این با برتری ۲ بر یک الاهلی به پایان رسید.

العین مدافع عنوان قهرمانی که در این فصل تا به اینجای کار نتوانسته نتایج خوبی کسب کند، برای حضور در جمع ۸ تیم برتر به ۳ امتیاز این دیدار احتیاج داشت که در نهایت نتوانست به این هدف دست پیدا کند تا شاگردان لئوناردو ژاردیم یک قدم دیگر به حذف نزدیک‌تر شوند.

در حالی که العین سوار بر بازی بود، اما ایوان تونی تبدیل به تعویض طلایی ماتیاس یایسله شد؛ تونی در دقیقه ۶۵ وارد زمین شد و تنها ۵ دقیقه زمان احتیاج داشت تا روی ارسال ریاض محرز با ضربه سر تماشایی گل اول الاهلی را به ثمر برساند.

درخشش تونی و محرز ادامه داشت و تنها ۴ دقیقه بعد باز هم ارسال ریاض محرز در محوطه جریمه این بار با ضربه پای تونی تبدیل به گل دوم الاهلی شد. این پایان کار نبود و نوبت به تعویض طلایی العین رسید؛ کاکو در وقت‌های اضافی با یک ضربه روی پای تماشایی توپ را به زیر طاق دروازه ادوارد مندی فرستاد تا هواداران العین به برگشت در این دیدار امیدوار شوند. در ادامه العین نتوانست گل تساوی را به ثمر برساند تا بازی با پیروزی الاهلی به پایان برسد.

با این نتیجه الاهلی ۱۵ امتیازی شد و در صدر جدول قرار گرفت تا صعود زودهنگام خود به مرحله حذفی را قطعی کند. در مقابل العین مدافع عنوان قهرمانی تنها با یک امتیاز در انتهای جدول و رتبه دوازدهم ایستاد. / ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار