آخرین مهلت اظهارنامه مالیاتی اجاره اعلام شد؛ مالکان تا این تاریخ فرصت دارند خبر خوش برای متقاضیان دنا پلاس؛ فروش بدون قرعه‌کشی کلید می‌خورد قیمت طلا امروز یکشنبه ۱۱ مرداد ۱۴۰۵ + جدول کالابرگ مرداد ۱۴۰۵ چه زمانی شارژ می‌شود؟ آخرین قیمت‌های ثبت شده سکه پارسیان + جدول آخرین قیمت گوشت قرمز / گوشت آبگوشتی کیلویی چند شد؟ + جدول پیش بینی قیمت طلا و سکه یکشنبه ۱۱ مرداد ۱۴۰۵ آخرین تغییرات سهمیه‌بندی بنزین ۱۴۰۵ / کارت جایگاه ممنوع شد؟ جزییات افزایش ۴۰ درصدی قیمت موبایل / بازار به کف رسیده؟ فوری / ثبت نام مسکن استیجاری تهران + شرایط و نحوه ثبت نام نتایج طرح عادی ایران خودرو اعلام شد + جزئیات شانس برندگان و زمان تحویل برندگان نتایج طرح مادران ایران خودرو امروز مشخص شدند | استعلام سریع با کد ملی انتقال سهمیه سوخت به کارت بانکی کلید خورد | بنزین چگونه سهمیه‌بندی می‌شود؟ + جزئیات آخرین قیمت ارز امروز ۱۰ مرداد ۱۴۰۵ | صعود دلار و یورو در بازار آزاد قیمت طلا و سکه امروز شنبه ۱۰ مرداد ۱۴۰۵ | افزایش قیمت‌ها در بازار + آخرین نرخ‌ها نتایج قرعه کشی ایران خودرو مرداد ۱۴۰۵ اعلام شد؟ + مشاهده با کد ملی

توضیحات شرکت مخابرات درباره تأثیر قطعی برق بر خطوط مخابراتی و اینترنت

توضیحات شرکت مخابرات درباره تأثیر قطعی برق بر خطوط مخابراتی و اینترنت مدیرعامل شرکت مخابرات درباره تمهیدات این شرکت در زمینه احتمال قطعی خطوط اینترنت و مخابراتی در صورت اعمال قطعی برق گفت: در مراکز اصلی مخابراتی به دلیل استفاده از دیزل ژنراتور مشکلی نخواهیم داشت، اما سایت‌های موبایل احتمالا با مشکل روبه رو می‌شوند و راهکار هم این است که باید نوسازی باتری‌ها انجام شود که این، به سرمایه‌گذاری نیاز داشته و امروز هیچ‌کدام از اپراتور‌ها توانمندی این سرمایه‌گذاری را ندارند.
تاریخ انتشار: ۱۲:۵۹ - ۰۳ خرداد ۱۴۰۴ - 2025 May 24
کد خبر: ۲۷۸۹۳۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ محمد جعفرپور - مدیرعامل شرکت مخابرات ایران- درباره تمهیدات این شرکت در زمینه احتمال قطعی خطوط اینترنت و مخابراتی در صورت اعمال قطعی برق در کشور اظهار کرد: در مراکز مخابراتی اصلی و مادر از زمان قدیم دیزل ژنراتور‌هایی داشته‌ایم که با قطعی برق با استفاده از سوخت گازوئیل و بنزین تامین برق را انجام می‌دهند؛ بنابراین در مراکز اصلی مربوط به شهر‌ها معمولا مشکلی نخواهیم داشت ولی قطعاً این قطع برق برای سایت‌های موبایل مشکلاتی را ایجاد می‌کند.

وی افزود: باتری یک عمری دارد که مربوط به طول زمانی است که نصب شده و می‌تواند به زمان شارژ و دشارژ خود برگردد و هرچه قدر این تعداد قطعی برق بیشتر شود، طول عمر باتری سایت‌های موبایل و کافو‌های نوری مخابرات هم کم خواهد شد؛ بنابراین در جایی که کافونوری داریم و از تکنولوژی VDSL استفاده می‌کنیم، این مشکل را خواهیم دید که با قطع برق مشترکان را هم دچار مشکل می‌کند.

جعفر پور گفت: برای سایت‌های موبایل هم همین اتفاق احتمالاً خواهد افتاد و راهکارش هم این است که باید نوسازی باتری‌ها انجام شود که به سرمایه‌گذاری بسیاری نیاز دارد و امروز به جرأت می‌گویم که هیچ کدام از اپراتور‌ها توانمندی این سرمایه‌گذاری را ندارند.

مدیرعامل شرکت مخابرات ایران درباره ارتباطات روستایی توضیح داد: در حوزه ارتباطات روستایی کاملا با سیاست‌های وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات هماهنگ هستیم. توسعه ارتباطات در روستا به این صورت است که طراحی و نیازسنجی توسط وزارت ارتباطات انجام و بعد به اپراتور‌های مخابراتی ابلاغ می‌شود که باید به چه فناوری ارتباطات ایجاد کنند.

وی در ادامه صحبت‌هایش تصریح کرد: در واقع یارانه‌ای هم برای این کار در نظر گرفته می‌شود که واقعا برای برقراری ارتباطات نیاز است؛ بنابراین هر جایی که از سوی وزارت ارتباطات ابلاغ شده، شرکت مخابرات ایران تلاش کرده که برنامه توسعه را اجرا کند و این آمادگی را هم داریم که حجم قابل توجه و بیشتری را در حوزه خدمات اجباری عام یا uso بپذیریم و کار کنیم. / ایسنا

کلمات کلیدی: اینترنت قطعی برق
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار