نحوه ثبت نام گذرنامه زیارتی پلیس من / راهنمای جامع زائران اربعین انتقال ۵ هزار زندانی در خوزستان تقلیل ساعت تدریس معلمان از مهر ۱۴۰۵؛ چه کسانی مشمول کاهش ساعت کاری فرهنگیان می‌شوند؟ گرمای سوزان برای این مناطق کشور در روز‌های آینده نسل جدید گوشی‌های سامسونگ در راه است آخرین وضعیت جاده چالوس و هراز آنلاین امروز شنبه ۲۰ تیر/ جاده چالوس امروز باز است؟ ترافیک نیمه‌سنگین در چالوس و سنگینی تردد در آزادراه کرج–تهران تداوم جوی آرام در بیشتر نقاط کشور طی 5 روز آینده شگرد جدید مجرمان سایبری برای خالی کردن حساب شهروندان محدودیت ترافیکی در جاده کرج چالوس اعلام محدودیت‌های ترافیکی برای مراسم تشییع مشهد همراه داشتن موبایل در امتحانات دانشگاه آزاد مجاز شد اصلاحیه برنامه آزمون نهایی پایه یازدهم منتشر شد جاده چالوس یکطرفه شد سامانه‌های دانشگاه آزاد از دسترس خارج شد / احتمال وقوع حمله سایبری آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵؛ تاریخ دریافت کارت ارشد ۱۴۰۵ و زمان برگزاری آزمون اعلام شد

پلیس راهور پیشنهاد داد: چراغ‌های راهنمایی خورشیدی جایگزین سیستم فعلی شوند

پلیس راهور پیشنهاد داد: چراغ‌های راهنمایی خورشیدی جایگزین سیستم فعلی شوند پلیس پلیس راهور پایتخت درباره قطعی چراغ راهنمایی و رانندگی چهارراه‌ها و تقاطع‌ها و ترافیک ناشی از آن به مدیریت شهری و مسوولان پیشنهاد کرد از پنل‌های خورشیدی برای تامین برق و عدم خاموشی چراغ تقاطع‌ها استفاده کنند.
تاریخ انتشار: ۲۱:۳۱ - ۰۴ خرداد ۱۴۰۴ - 2025 May 25
کد خبر: ۲۷۹۰۷۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ سردار سیدابوالفضل موسوی‌پور روز یکشنبه به مشکلات ناشی از قطعی برق و خاموشی چراغ‌های راهنمایی و رانندگی در تقاطع‌ها اشاره کرد اظهار کرد: هیچ‌کس از خاموشی و قطعی برق استقبال نمی‌کند و این وضعیت، به طور قطع کنترل ترافیک را دشوار خواهد کرد.

وی ادامه داد: اگر در شرایط عادی برای مدیریت یک تقاطع یک نیرو کافی بود، در زمان خاموشی برق باید سه نیرو بکارگیری کنیم که این موضوع توان و ظرفیت پلیس را کاهش می‌دهد.

رییس پلیس راهور پایتخت به راهکارهایی برای مدیریت وضعیت در تقاطع‌ها اشاره کرد و یادآور شد: یکی از این راهکارها استفاده از پنل‌های خورشیدی یا تامین برق اضطراری از ساختمان‌های مهم اطراف تقاطع‌هاست چرا که بسیاری از ساختمان‌های اطراف این تقاطع‌ها، مانند مراکز اداری و حتی خصوصی، مجهز به موتور برق هستند که با استفاده از این ظرفیت، می‌توان از خاموشی‌ها در تقاطع‌ها جلوگیری کرد و خدمات عمومی را بهبود بخشید.

وی همچنین از مسوولان درخواست کرد که برق بزرگراه‌ها به ویژه در شب هنگام قطع نشود چرا که منجر به تصادفات مرگبار و خسارت غیرقابل جبرانی خواهد شد./خبر آنلاین

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار