حکم پرستو احمدی و همراهانش صادر شد سه متهمِ ۱۹ هزار مرگ/ چرا سالانه ۲۰ هزار ایرانی جان می‌بازند؟ آتش‌سوزی در گرمسار؛ دو نفر مصدوم شدند پیش‌بینی افزایش دما در تهران به ۳۹ درجه سانتیگراد نرخ دیه سال ۱۴۰۵ اعلام شد ضربه پلیس به شبکه قاچاق مواد خوراکی و تجهیزات پزشکی در پایتخت آماده‌سازی اتوبوس‌های دوکابین جدید در تهران آینده کنترل هوشمند ترافیک چگونه است؟ سرکرده اوباش در قیطریه زمین‌گیر شد این ۲ استان مراقب گرمای بی‌سابقه باشند/ هواشناسی هشدار داد/ در کدام استان‌ها بارش‌های تابستانی در راه است؟ تابستان سوزان در راه ایران؛ دما در این مناطق تا ۲ درجه بالاتر از حد نرمال پشت پرده بحران آب تهران/ چرا پایتخت با کمبود آب دست‌وپنجه نرم می‌کند؟ امکان استعلام آنلاین ممنوع‌الخروجی قضایی اعلام برنامه رسمی آزمون‌های نهایی تیر و مرداد ۱۴۰۵ هواشناسی تهران اطلاعیه داد / رگبار و رعد و برق تا آخر هفته در پایتخت شهردار بوشهر برکنار شد

پلیس راهور پیشنهاد داد: چراغ‌های راهنمایی خورشیدی جایگزین سیستم فعلی شوند

پلیس راهور پیشنهاد داد: چراغ‌های راهنمایی خورشیدی جایگزین سیستم فعلی شوند پلیس پلیس راهور پایتخت درباره قطعی چراغ راهنمایی و رانندگی چهارراه‌ها و تقاطع‌ها و ترافیک ناشی از آن به مدیریت شهری و مسوولان پیشنهاد کرد از پنل‌های خورشیدی برای تامین برق و عدم خاموشی چراغ تقاطع‌ها استفاده کنند.
تاریخ انتشار: ۲۱:۳۱ - ۰۴ خرداد ۱۴۰۴ - 2025 May 25
کد خبر: ۲۷۹۰۷۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ سردار سیدابوالفضل موسوی‌پور روز یکشنبه به مشکلات ناشی از قطعی برق و خاموشی چراغ‌های راهنمایی و رانندگی در تقاطع‌ها اشاره کرد اظهار کرد: هیچ‌کس از خاموشی و قطعی برق استقبال نمی‌کند و این وضعیت، به طور قطع کنترل ترافیک را دشوار خواهد کرد.

وی ادامه داد: اگر در شرایط عادی برای مدیریت یک تقاطع یک نیرو کافی بود، در زمان خاموشی برق باید سه نیرو بکارگیری کنیم که این موضوع توان و ظرفیت پلیس را کاهش می‌دهد.

رییس پلیس راهور پایتخت به راهکارهایی برای مدیریت وضعیت در تقاطع‌ها اشاره کرد و یادآور شد: یکی از این راهکارها استفاده از پنل‌های خورشیدی یا تامین برق اضطراری از ساختمان‌های مهم اطراف تقاطع‌هاست چرا که بسیاری از ساختمان‌های اطراف این تقاطع‌ها، مانند مراکز اداری و حتی خصوصی، مجهز به موتور برق هستند که با استفاده از این ظرفیت، می‌توان از خاموشی‌ها در تقاطع‌ها جلوگیری کرد و خدمات عمومی را بهبود بخشید.

وی همچنین از مسوولان درخواست کرد که برق بزرگراه‌ها به ویژه در شب هنگام قطع نشود چرا که منجر به تصادفات مرگبار و خسارت غیرقابل جبرانی خواهد شد./خبر آنلاین

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار