نتایج وام بازنشستگان کشوری اعلام شد/ ۳۲۰ هزار نفر واجد دریافت وام ۷۵ میلیونی بازنشستگان + مراحل دریافت وام آخرین قیمت طلا و سکه امروز شنبه ۳۰ خرداد ۱۴۰۵ /  سکه ریزشی شد / حباب سکه ترکید؟ جزئیات حذف کالابرگ دهک‌های میانی / کدام خانوار‌ها مشمول افزایش کالابرگ می‌شوند؟ قیمت رسمی دلار و انواع ارز‌ها امروز ۳۰ خرداد ۱۴۰۵ اعلام شد/ دلار و یورو ارزان شدند آخرین و جدیدترین قیمت طلا و سکه امروز شنبه ۳۰ خرداد ۱۴۰۵ + جدول جزییات و زمان واریز سود سهام عدالت ۱۴۰۵ | شرط جدید برای بازگشایی سهام عدالت اعلام شد زمان قرعه کشی ایران خودرو اعلام شد؛ آخرین فرصت ثبت نام را از دست ندهید جدیدترین و بروزترین قیمت محصولات ایران خودرو و سایپا + جدول قیمت ها کاهش 30 درصدی درامد مالیاتی دولت در 2ماهه نخست سال توضیح بانک مرکزی درباره اختلال در عملیات چهار بانک سی‌ان‌بی‌سی: تورم ناشی از جنگ با ایران در اقتصاد جهان ماندگار است پیش‌بینی اوپک از ادامه رشد تقاضا برای نفت چرا برخی خودروهای نو در آزمون آلایندگی رد می‌شوند؟ خبر مهم وزیر جهادکشاورزی برای بازار برنج/ برنج با این تغییر قیمتی مواجه خواهد شد رفع محدودیت تردد کشتی‌ های تجاری در بنادر جنوبی بازار اجاره مسکن قفل شد / مستأجران در خانه ماندند/جابه‌جایی‌ها به حداقل رسید؟

گازوئیل ۳ نرخی منتفی شد

گازوئیل ۳ نرخی منتفی شد رئیس سازمان راهداری با بیان اینکه مسئولان ارشد دولتی هنوز تصمیمی برای گازوئیل ۳ نرخی نگرفته‌اند، از تخصیص سوخت بیشتر به ناوگان حمل بار خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۱۳ - ۰۷ خرداد ۱۴۰۴ - 2025 May 28
کد خبر: ۲۷۹۳۱۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ رضا اکبری رئیس سازمان راهداری با اشاره به نارضایتی رانندگان کامیون طی روز‌های اخیر، اظهار کرد: در ماه‌های اخیر جلسات منظمی با اصناف و تشکل‌های صنفی حمل‌ونقل برگزار و بخشی از مشکلات رانندگان شناسایی و رفع شد.

وی ادامه داد: یکی از اقدامات مهم، تصمیم‌گیری درباره توزیع عادلانه بار بود که با استقبال رانندگان مواجه شد، همچنین نرخ تن‌کیلومتر به‌خلاف روال سال‌های گذشته، دو بار در سال گذشته به‌روزرسانی شد. موضوع مالیات بر ارزش افزوده شرکت‌های حمل‌ونقل نیز با تصویب مجلس حل شد. این جلسات همچنان ادامه دارد و رسیدگی به سایر مطالبات در دستور کار است.

اکبری افزود: در روز‌های اخیر موضوعاتی مانند کمبود سوخت، حق بیمه رانندگان و تأخیر چندماهه در پرداخت کرایه‌ها، به دغدغه‌های جدی رانندگان تبدیل شده است. یکی از مهم‌ترین مطالبات، پرداخت به‌موقع کرایه بود که در همین هفته تصمیم مناسبی برای آن اتخاذ شد، همچنین برای توزیع عادلانه بار در استان‌ها نیز اقدامات جدیدی برنامه‌ریزی شده است. بسیاری از این مشکلات از گذشته باقی مانده است و برخی نیز در سال‌های اخیر شکل گرفته‌اند.

رئیس سازمان راهداری با اشاره به طرح سه‌نرخی‌شدن گازوئیل، تأکید کرد: هنوز تاریخ اجرای این طرح مشخص نیست و مسئولان ارشد دولت نیز تصمیمی دراین‌باره نگرفته‌اند و ما تأکید داریم که به رانندگانی که سالم و منظم کار می‌کنند، سوخت کافی و به‌قیمت مصوب تعلق بگیرد. / مهر

کلمات کلیدی: گازوئیل سوخت
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار