قالیباف: با آنها که دلشان برای مردم و ایران می‌تپد، همدلیم همه چیز درباره سرلشکر عزیز جعفری؛ از ازدواج پرحاشیه تا فایل صوتی جنجالی فرمانده سپاه تهران: هدف‌گیری پایگاه «العدید»، دشمنان را به آتش‌بس التماسی واداشت بهروز آذر: لایحه تامین امنیت زنان برابر خشونت در حال بررسی مجلس است جزئیات تازه از تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی در آموزش و پرورش و دیگر ادارات معاون رئیس جمهور: بدهی بانک آینده از طریق فروش دارایی‌ها مثل ایران مال و مشهد مال پرداخت می‌شود سردار قریشی معاون هماهنگ‌کننده سپاه شد پیام لاریجانی به اهالی رسانه شهادت مامور پلیس در درگیری با اشرار مسلح در زهک زمان دقیق ثبت نام داوطلبان انتخابات شورا‌ی شهر و روستا علت صدای انفجار‌های مهیب در زنجان دلجویی جانشین مرزبانی سیستان و بلوچستان از بانوی حادثه دیده مرز میلک؛ ابلاغ پیام عذرخواهی فرمانده مرزبانی ماجرای انتخاب شهید حاجی‌زاده به فرماندهی هوافضا و جابه‌جایی شهید سلامی از فرماندهی هوافضا به جانشینی سپاه + فیلم بودجه ۱۴۰۵ بر اساس قانون یکم دی ماه به مجلس تقدیم می‌شود احتمال دیدار قریب الوقوع رهبر کره شمالی با ترامپ

ذوالنوری: آمریکا بایدبه حضور ناخوانده خود در سوریه پایان دهد

رئیس کمیسیون امنیت‌ملی و سیاست‌خارجی مجلس گفت: حضور نظامی آمریکا در سوریه سبب ایجاد تنش و تداوم ناامنی در منطقه شده و لازم است آمریکا به حضور ناخوانده خود در سوریه پایان دهد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۴۰ - ۲۳ آبان ۱۳۹۸ - 2019 November 14
کد خبر: ۲۷۹۳۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ حجت‌الاسلام مجتبی ذوالنوری رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی و هیئت همراه در ادامه سفر خود به دمشق با عماد خمیس نخست وزیر سوریه دیدار و گفت‌وگو کرد.

 

ذوالنوری در ابتدای این دیدار، با اشاره به اشتراکات منافع و سیاست منطقه‌ای جمهوری اسلامی ایران و سوریه در موضوع مبارزه با تروریسم  گفت:جمهوری اسلامی ایران بر حمایت همه جانبه خود از سوریه در مقابل گروه‌های تروریستی و تکفیری ادامه خواهد داد.

 

 وی ابراز امیدواری کرد که روند رو به ثبات و امنیت در تمامی مناطق سوریه با درایت و تدبیر رئیس جمهوری، دولتمردان و مردم این کشور تحقق یابد.

 

رئیس کمیسیون  امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با تأکید بر گسترش همکاری‌ها در عرصه ‌های مختلف سیاسی، اقتصادی و پارلمانی  فیمابین، عنوان کرد: همکاری‌های دوستانه میان دو کشور پس از پیروزی کامل سوریه در جنگ با تروریسم ادامه خواهد داشت.

 

ذوالنوری حضور نظامی و مداخلات آمریکا در بخشی از خاک سوریه را تهدیدی برای صلح و امنیت منطقه دانست و تاکید کرد:  حضور نظامی آمریکا در سوریه سبب ایجاد تنش و تداوم ناامنی در منطقه شده  و لازم است آمریکا به حضور ناخوانده خود در سوریه پایان دهد.

 

رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس  تداوم  گفت‌وگو و رایزنی‌ها میان کمیسیون‌های تخصصی در مجالس دو کشور، جهت پیگیری توافقات امضا شده را خواستار شد و گفت: انتقال تجارب ارزشمند کارشناسان و متخصصان ایرانی در زمینه بازسازی سوریه به ویژه در زمینه‌های انرژی، کشاورزی، توسعه زیرساخت‌ها، راهسازی و صنایع راهبردی به تقویت و تحکیم مناسبات فیمابین منجر خواهد شد .

 

عماد خمیس، نخست وزیر سوریه  در ادامه این دیدار با تبریک ولادت حضرت رسول اکرم (ص) بر تحکیم و تعمیق پیوندهای دوستی میان ملت و دولت سوریه و ایران تاکید و از حمایت‌های جمهوری اسلامی ایران از دولت و ملت  سوریه در جنگ با گروه‌های تکفیری و تروریستی قدردانی کرد.

 

وی با تأکید بر مراودات و تعاملات فیمابین تصریح کرد: سوریه از تقویت همکاری‌ها و تعاملات میان دو کشور در عرصه‌های مختلف سیاسی، اقتصادی و تجاری استقبال می کند.

 

در ادامه این دیدار، طرفین با بررسی آخرین تحولات منطقه‌ای و بین المللی پیرامون موضوعات و مسائل مشترک در حوزه سیاسی و اهمیت تداوم همکاری‌های فیمابین تبادل نظر کردند.

 

منبع: تسنیم

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار