تمدید حکم «علی احمدی» توسط دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام باقری کنی: ایران در جنگ ۱۲ روزه به بازدارندگی فعال دست یافت/ جمهوری اسلامی براحتی از موضوع زنگه‌زور نمی‌گذرد پیام امیر سرلشکر حاتمی به علی لاریجانی ابلاغ آخرین تقسیمات کشوری به استانداران جلسه سران قوا برگزار شد ولایتی: ایران مانع ایجاد کریدور آمریکایی در قفقاز می‌شود/خلع‌سلاح حزب‌الله؛ خوابی است که تعبیر نخواهد شد پزشکیان: بودجه طوری تدوین شود که محرومین بیشتر در توجه باشند انتقاد پزشکیان از پرداخت بی‌ضابطه ردیف‌های دستمزدی به مدیران ناکارآمد برآورد اولیه خسارات ناشی از جنگ ۱۲ روزه؛ ۹۰ درصد از آسیب‌ها مربوط به شهر تهران است سپاه پاسداران: آماده پاسخ پشیمان‌کننده به هرگونه تهدید و تعرض آمریکا و اسرائیل هستیم کشف بزرگ‌ترین محموله سلاح آمریکایی در شرق ایران/ دست موساد قطع شد سردار رادان: دشمن دنبال براندازی بود، اما در تحقق هدفش ناکام ماند علی‌اکبر احمدیان به دولت می‌رود سخنگوی سپاه: معادلات منطقه‌ای و بین‌المللی به‌نفع ایران تغییر کرده‌اند خراسان شمالی چهارشنبه تعطیل شد

عناصر اصلی تحرکات ساختارشکن اهواز بازداشت شدند

وزارت اطلاعات با انتشار اطلاعیه ای از بازداشت عناصر خرابکار و ساختارشکن حادثه اخیر اهواز خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۳۳ - ۲۳ آبان ۱۳۹۸ - 2019 November 14
کد خبر: ۲۷۹۴۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ مرگ یک شاعر جوان اهوازی به نام حسن حیدری در خلال روزهای گذشته دستاویزی شد تا شماری از عناصر ساختار شکن و ضد ملی با حضور در تجمعاتی در اهواز زمینه وقوع برخی آشوب ها و شعارهای ضد انقلابی را در این شهر فراهم آورند.

 

تلاش جریان ضد انقلاب برای تبدیل موضوع فوت «حسن حیدری» به یک چالش امنیتی در کوتاه زمانی با روشنگری نزدیکان این شاعر جوان و بصیرت مردم شکست خورد.

 

بزرگان اهالی کوت عبدالله بعد از برخی سوءاستفاده‌های محدود صفحه‌های مجازی خارجی از فوت شاعر محلی اهواز به نام «حسن حیدری» با انتشار مطالبی در فضای مجازی دلیل این عارضه را مرگ طبیعی اعلام کردند.

 

این متن‌ها که از طرف اهالی کوت عبدالله منتشر شده اعلام می‌کند که شایعات قابل اعتنا نیستند و اعلام دلایل موهوم برای این اتفاق اقدامی مشکوک است.

 

همچنین حسین حیدری برادر شاعر فوت شده با انتشار ویدیویی از مردم منطقه کوت عبدالله خواست به دلیل برخی حواشی به وجود آمده هنگام تشییع جنازه رسم تیراندازی به نشانه عزاداری را به خاطر حفظ آرامش و جلوگیری از سوءاستفاده‌ها انجام ندهند.

 

روابط عمومی اداره کل اطلاعات استان خوزستان نیز در همین باره در طی اطلاعیه‌ای اعلام کرده است: با همکاری جامعه اطلاعاتی و قضایی استان خوزستان عناصر اصلی تحرکات ساختارشکن اخیر در اهواز به ویژه عاملان اهانت به پرچم مقدس کشور عزیزمان شناسایی و دستگیر شدند.

 

در این اطلاعیه تاکید شد: عناصر موثر این اقدامات دارای سابقه محکومیت قضایی و ارتباط تشکیلاتی با خارج کشور هستند. همچنین از دو مکان متعلق به این افراد چندین قبضه سلاح جنگی به همراه مهمات جنگی کشف و ضبط گردید.

 

گفتنی است در خلال این آشوب ها برخی شعارهای تند و تیز و توهین به مقدسات و پرچم ملی از سوی شمار محدودی از آشوبگران سر داده شد.

ارسال نظر