به گزارش راهبرد معاصر، پیمان کریمی مدیر HSE شهرکهای صنعتی استان ایلام در گفتوگو با خبرنگاران از وقوع حادثه در واحد ذوب فلزات بازیافت شهرک صنعتی ایلام خبر داد که منجر به مصدومیت دو کارگر شد.
وی افزود: فوران مذاب از کوره ذوب فلزات باعث سوختگی شدید یکی از کارگران با حدود ۷۰ درصد آسیب و سوختگی سطحی کارگر دیگر شد. تلاشها برای اعزام این دو کارگر به بیمارستانهای تخصصی در تهران یا اصفهان در جریان است تا از وخامت حال آنها جلوگیری شود.
مدیر HSE شهرکهای صنعتی استان ایلام افزود: این واحد در سالهای گذشته نیز سه تا چهار بار دچار انفجار شده بود، اما هیچگاه آسیبی به کارگران وارد نشده بود. این حادثه اولین مورد با مصدومیت در این واحد گزارش شده است.
پلمب واحد صنعتی حادثهدیده / برخورد با مسببین حادثه
رئیس دادگستری شهرستان چوار در پی وقوع این حادثه انفجار از برخورد قاطع دستگاه قضایی با عوامل این حادثه خبر داد.
سجاد علیپور عصر امروز در گفتوگو با خبرنگاران با اعلام این خبر گفت: با پیگیری فوری موضوع، ضمن صیانت از حقوق آسیبدیدگان و رسیدگی قضایی به ابعاد حادثه، واحد صنعتی مذکور تا رفع کامل ایرادات اساسی پلمب و تعطیل خواهد شد.
وی اظهار داشت: دستگاه قضایی با مسببین این حادثه به صورت قانونی و بدون اغماض برخورد خواهد کرد.
رئیس دادگستری شهرستان چوار با اشاره به ضرورت ارتقاء سطح ایمنی در سایر واحدهای تولیدی، تصریح کرد: به تمام واحدهای صنعتی دیگر نیز تذکرات جدی و فوری داده شده است تا نسبت به ایمنسازی محیط کار اقدام نمایند. در صورت بیتوجهی به این اخطارها، برخورد قانونی در انتظار آنها نیز خواهد بود.
علیپور تأکید کرد: سلامت کارگران زحمتکش برای ما خط قرمز است و دستگاه قضایی اجازه نخواهد داد که کوتاهیها و بیمبالاتیها، جان انسانها را تهدید کند./ تسنیم