دانشمند هسته‌ای اهل مازندران به شهادت رسید شهادت کارمند دانشگاه علوم پزشکی ایران در حمله اسرائیل امتحانات دانشگاه صنعتی اصفهان لغو شد تغییر نام خیابان خالد اسلامبولی به سید حسن نصرالله ورود گردشگران به مناطق حفاظت شده و پارک‌های ملی استان تهران تا اطلاع ثانوی ممنوع شد وزیر بهداشت: اکثر مجروحان و شهدای ایران، زنان و کودکان هستند بارندگی در شمال و شمال غرب ایران / دمای تهران به ۴۰ درجه می‌رسد خط منتهی متروی تهران به فرودگاه مهرآباد تعطیل شد کارمندان البرزی دورکار شدند تعویق سه هفته‌ای امتحانات پایان ترم دانشگاه تهران/تمامی آزمون‌ها «حضوری» برگزار می‌شوند ملکی: انبار آتش گرفته شهران «بنزین» نبود هشدار مهم؛ اگر نور انفجار دیدید به هیچ وجه به سمت پنجره نروید ماجرای ابر‌های دزدی چیست؟ / نقشه امارات برای آسمان ایران افشاگری جنجالی از GTA ۶ / قابلیت‌های جدید گیم‌پلی لو رفت وزارت بهداشت شایعه تقلب در آزمون دستیاری را رد کرد

ورود موج هوای خنک از سه‌شنبه/ کاهش ۹ درجه‌ای دما در راه است

با ورود موج هوای خنک از روز سه‌شنبه (۱۳ خرداد)، کاهش محسوس دما تا پایان هفته در بیشتر مناطق کشور پیش‌بینی شده و آذربایجان‌غربی و کردستان شاهد بارش‌های رگباری خواهد بود.
تاریخ انتشار: ۱۸:۰۳ - ۱۰ خرداد ۱۴۰۴ - 2025 May 31
کد خبر: ۲۷۹۵۷۴

به گزارش راهبرد معاصر، تازه‌ترین پیش‌بینی‌های هواشناسی از ورود موجی از هوای خنک به کشور از اواسط هفته جاری خبر می‌دهد که موجب کاهش محسوس دما و تغییرات قابل توجه در شرایط جوی خواهد شد.

این سامانه کاهش دما که از روز سه‌شنبه (۱۳ خرداد) وارد کشور می‌شود و تا روز جمعه (۱۶ خرداد) فعال خواهد بود. بر اساس پیش‌بینی‌ها، اوج کاهش دما روز پنجشنبه (۱۵ خرداد) رخ می‌دهد و در این مدت، میانگین دمای هوا در اغلب مناطق کشور بین ۴ تا ۹ درجه سانتی‌گراد نسبت به نیمه اول هفته کاهش می‌یابد.

طبق پیش‌بینی‌های هواشناسی، در نتیجه این کاهش دما، در بسیاری از مناطق کشور، به‌ویژه در نواحی سردسیر، شرایط آب‌وهوایی مشابه اردیبهشت حاکم خواهد شد و هوا به‌طور قابل توجهی خنک‌تر است.

همزمان با این تغییرات دمایی، بارش‌های رگباری در برخی مناطق شمال‌غربی کشور پیش‌بینی شده است. بیشترین احتمال بارش مربوط به استان آذربایجان‌غربی و تا حدی شمال استان کردستان خواهد بود.

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده