حماس: منتظر پاسخ رسمی میانجی‌گران درباره توافق هستیم/ تا زمان دریافت پاسخ، موضع خود را بر پایبندی به توافق و اجرای مرحله دوم حفظ خواهیم کرد س‌بی‌اس: هیچ مذاکره جدیدی با ایران برنامه‌ریزی نشده / گفت‌و‌گو‌های مستمر میان ویتکاف و کوشنر با طرف ایرانی از طریق میانجی‌ها در جریان است حزب‌الله عراق: در پی ارتقای سلاح‌های خود هستیم، نه تحویل آن وزیر امور خارجه پاکستان از عراقچی برای سفر به اسلام‌آباد دعوت کرد ترامپ: تنگه هرمز را ما کنترل می‌کنیم / ایرانی‌ها در حال مذاکره هستند! نتانیاهو از طریق پست شبکه اجتماعی ترامپ مطلع شد حمله گسترده منتفی شده‌است / اسرائیل: از روند تصمیم‌گیری آمریکا در خصوص ایران کنار گذاشته شده‌ایم کشتی اسکورت شده آمریکا در تنگه هرمز هدف قرار گرفت + تصاویر موقعیت کشتی زمین گیر شده عراقچی با هشدار نسبت به هرگونه اقدام ماجراجویانه از سوی آمریکا: آماده پاسخ قاطع به هرگونه تعرض هستیم وزارت امور خارجه: به دفاع مقتدرانه ادامه می‌دهیم / ایران هیچ خصومتی با کشور‌های منطقه ندارد پست‌های عجیب ترامپ و تکرار ادعا‌ها درباره ایران، ونزوئلا و گرینلند کانال ۱۲ اسرائیل: تصمیم ترامپ برای حمله گسترده به ایران قطعی نیست/ اسرائیل در آماده‌باش کامل قرار گرفته ادعای بسنت: از تعقیب دارایی‌های ایران دست نخواهیم کشید مارین ترافیک: تردد در تنگه هرمز فقط از مسیر ایرانی ممکن است نهاد مدیریت آبراهه خلیج فارس: تردد از تنگه هرمز امکان‌پذیر نیست افشای استقرار جنگنده‌ها و رادارهای ایتالیا در عربستان مقام آمریکایی: ترامپ به مذاکره و توافق با ایران تمایل دارد

فاجعه انسانی در غزه/ ۶۰ مجتمع مسکونی در ۴۸ ساعت ویران شدند

فاجعه انسانی در غزه/ ۶۰ مجتمع مسکونی در ۴۸ ساعت ویران شدند دفاع مدنی غزه اعلام کرد بر اثر بمباران شهر غزه و مناطق شمالی این باریکه، ۶۰ مجتمع مسکونی منهدم شدند.
تاریخ انتشار: ۲۰:۲۵ - ۱۰ خرداد ۱۴۰۴ - 2025 May 31
کد خبر: ۲۷۹۵۸۴

به گزارش راهبرد معاصر، کمیته امدادرسانی شهری غزه اعلام کرد: این مجتمع‌ها شامل دهها آپارتمان و محل زندگی صدها خانواده فلسطینی بودند که در ۴۸ ساعت گذشته توسط رژیم صهیونیستی بمباران شدند.

در دو روز گذشته شهرک خزاعه در شرق غزه از سوی رژیم اشغالگر به شدت بمباران شد که منجر به انهدام کلیه مناطق آن شد.

شهرداری خزاعه با انتشار بیانیه‌ای در این باره اعلام کرد: این منطقه به‌طور کامل به «یک منطقه ویران شده و فاجعه‌زده» تبدیل شده است زیرا خانه‌ها ویران شده و با زمین یکسان شده‌اند.

علاوه بر این، تمامی مراکز درمانی و آموزشی نیز تخریب شده‌اند و زیرساخت‌ها و شبکه‌های حمل‌ونقل کاملاً از کار افتاده‌اند.

وی تاکید کرد این وضعیت باعث شده است که ساکنان شهرک مجبور به ترک خانه‌های خود به‌صورت دسته‌جمعی تحت بمباران و آتش شوند.

گزارش‌های خبری نشان می‌دهند که بمباران اسرائیل اراضی کشاورزی غزه را هدف قرار داده است که منجر به تخریب گسترده زمین‌های زراعی و تبدیل آن‌ها به منطقه‌ای حائل شده است. این اقدام باعث تشدید بحران غذایی در نوار غزه شده و بحران کمبود مواد غذایی در این منطقه را تشدید کرده است.

همچنین گزارش‌ها حاکی از تخریب بیش از ۵۰ هزار واحد مسکونی در شهر رفح است که معادل ۹۰٪ از محله‌های مسکونی شهر است. به طوری که ارتش اشغالگر اقدام به ویران کردن بقایای ساختمان‌ها در این منطقه کرده و شهر را به یک منطقه حائل کامل تبدیل کرده است.

در شهر خان یونس نیز رژیم اشغالگر با بمباران شهرک حمد، چندین برج مسکونی را بمباران کرد که منجر به شهادت و زخمی شدن شمار زیادی از ساکنان آنها شد.

در محله الرمال که یک منطقه مرکزی در شهر غزه به شمار می‌آید شمار زیادی از ساختمان‌های دولتی، مدارس و مساجد توسط رژیم صهیونیستی بمباران شدند که در نتیجه آن، بخش زیادی از این محله به طور کامل تخریب شد.

به گزارش ایرنا، رژیم صهیونیستی در هفتم اکتبر ۲۰۲۳ (۱۵ مهر ۱۴۰۲) جنگ علیه نوار غزه را با دو هدف اصلی از بین بردن جنبش حماس و بازگرداندن اسیران صهیونیست از این منطقه آغاز کرد اما در رسیدن به این اهداف شکست خورد و ناچار به توافق با جنبش حماس برای تبادل اسیران شد.

در ۱۹ ژانویه ۲۰۲۵ (۳۰ دی ۱۴۰۳) براساس توافقی میان حماس و رژیم صهیونیستی، در نوار غزه آتش‌بس برقرار شد و براساس آن تعدادی از اسیران مبادله شدند اما در ادامه، رژیم صهیونیستی از ورود به مذاکرات مرحله دوم آتش بس، سر باز زد و از بامداد سه‌شنبه ۲۸ اسفند ۱۴۰۳ با نقض مفاد آتش‌بس تجاوزهای نظامی خود به نوار غزه را از سر گرفت./ایرنا

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار