به شماره‌های ناشناس خارجی جواب ندهید آتش‌سوزی انبار کاغذ در خیابان ظهیرالاسلام تهران/ سازمان آتش نشانی: حادثه ربطی به صهیونیست‌ها ندارد فیلم/تصاویر هوایی از آثار پاسخ موشکی ایران به رییم صهیونیستی در «بات یام» در نزدیکی تل‌آویو توصیه‌های سلامت روان برای روز‌های پرتنش گروسی: هیچ آسیبی به فردو و آب سنگین اراک وارد نشده / از دیروز تاکنون هیچ آسیب دیگری در نطنز نیز مشاهده نشده ترامپ: آمریکا هیچ ارتباطی به حملات علیه ایران ندارد رونالدو در النصر بازنشسته می‌شود خطوط هوایی سوریه از توقف پروازهایش خبر داد محکومیت حمله اسرائیل به ایران توسط دوستان منشور ملل متحد چشم‌انداز محو صهیونیسم در «وعده صادق۳» هشدار مهم؛ اگر نور انفجار دیدید به هیچ وجه به سمت پنجره نروید تصاویر / صفحه اول روزنامه‌های امروز یکشنبه ۲۵ خرداد ۱۴۰۴ چین: ما از ایران در دستیابی به راه‌حل حمایت می‌کنیم واکنش وزارت خارجه ایران به ادعا‌های مقامات فرانسه و آلمان آتش‌سوزی انبار ضایعات اطراف بندر شهید رجایی

ماهسون در پیام جدید/ هنوز برای اجرا در ایران توافقی نشده است

ماهسون (خواننده ترکیه‌ای) در پیامی برگزاری کنسرت در ایران را تکذیب کرد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۴۵ - ۱۰ خرداد ۱۴۰۴ - 2025 May 31
کد خبر: ۲۷۹۵۸۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ چندی پیش محمد کبیری (مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش) ضمن اعلام خبر صدور مجوز برگزاری جشنواره فرهنگی و هنری بین‌المللی کیش، از حضور خوانندگان خارجی در تابستان سال جاری خبر داد.

همچنین دبیر جامعه هتلداران کیش در توئیتی از حضور سه خواننده ایلیاس، ماهسون و راغب علامه در کیش خبر داده بود.

در همین راستا بابک رضایی (مدیرکل دفتر موسیقی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی) نیز طی گفت‌وگویی با ایسنا از حضور تعدادی از هنرمندان بین‌المللی در ایران و اجرای صحنه‌ای آنها در قالب یک رویداد بین‌المللی با هماهنگی و مصوبه ستاد اجرایی موسیقی کشور، در قالب موضوع ماده ۷ سند ملی موسیقی جمهوری اسلامی ایران مصوب شورای عالی انقلاب فرهنگی خبر داده و گفته بود: «پیرو مصوبه ستاد اجرایی موسیقی کشور مجوزی صادر کردیم که بر مبنای آن تعدادی از موزیسین‌های خارجی به ایران سفر خواهند کرد و در جزیره کیش به روی صحنه خواهند رفت.»

اما اکنون یکی از آن خوانندگان خارجی که ماهسون بود، حضور خود در ایران را تکذیب کرده و در فضای مجازی نوشته است: «پیام‌های زیادی درباره ایران می‌گیرم. فعلا برای کنسرت در ایران با هیچکسی توافقی ندارم. اگر روزی کنسرتی باشد، حتما از طریق شبکه‌های اجتماعی رسمی‌ام اعلام می‌کنم.

مردم ایران را دوست دارم و مشتاق دیدار شما هستم.»/همشهری

کلمات کلیدی: ماهسون خواننده
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده