آخرین وضعیت اختلال بانک‌های ملی، صادرات، تجارت و توسعه صادرات / جزئیات رفع اختلال بانکی خدمات کارتی؛ افزایش سقف تراکنش‌ها کدام خودرو‌ها مشمول مالیات می‌شوند؟ خودروی ۱۰ میلیاردی چقدر باید مالیات بدهد؟ / فرمول محاسبه مالیات خودرو‌های گران قیمت بازار طلای تهران تعطیل شد قیمت بلیت اتوبوس تهران-کربلا تمدید خودکار قرارداد‌های اجاره با سقف ۲۵ درصد به تصویب سران قوا رسید مستاجران بخوانند؛ مالکان در چهار مورد می‌توانند حکم تخلیه را دریافت کنند خبر جدید درباره افزایش مبلغ کالابرگ نحوه احراز هویت خریداران طلا پیش از معامله آخرین قیمت سکه و طلا امروز دوشنبه ۱۴۰۵/۰۴/۰۱ ریزش سنگین شاخص بورس اطلاعیه مهم سازمان تامین اجتماعی درباره حقوق بازنشستگان خرداد ۱۴۰۵ قیمت جدید گوشت قرمز امروز اول تیر ۱۴۰۵/ راسته گوسفندی چند شد؟ + جدول تخفیف ۲۰ درصدی قبوض آب برای مشترکان کم‌مصرف اعلام جزییات افزایش رقم کالابرگ حقوق بازنشستگان پرداخت شد پیش بینی قیمت دلار دوشنبه ۱ تیر ۱۴۰۵ / حرکت نزولی دلار به سوی حمایت ۱۵۵ هزار تومانی

زمان دقیق واریز یارانه خرداد اعلام شد/ دهک‌های پردرآمد در خطر حذف!

زمان دقیق واریز یارانه خرداد اعلام شد/ دهک‌های پردرآمد در خطر حذف! جدیدترین جزئیات پرداخت یارانه‌ها در ماه خرداد را در این گزارش بخوانید.
تاریخ انتشار: ۱۹:۵۲ - ۱۲ خرداد ۱۴۰۴ - 2025 June 02
کد خبر: ۲۷۹۷۶۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ با گذشت بیش از دو سال از تثبیت مبالغ یارانه نقدی، تغییری در میزان پرداختی دولت به خانوارها رخ نداده است اما یارانه نقدی برخی افراد قطع شده و برخی افراد هم در خطر حذف از فهرست دریافت‌کنندگان یارانه قرار دارند. دهک‌های اول تا سوم همچنان ماهانه ۴۰۰ هزار تومان و دهک‌های چهارم تا نهم ۳۰۰ هزار تومان یارانه نقدی دریافت می‌کنند. در همین حال گزارش‌ها حاکی از آن است که یارانه نقدی خرداد ۱۴۰۴ نیز طبق روال معمول و بدون افزایش پرداخت خواهد شد.

طبق جدول زمان‌بندی واریز یارانه‌ها که از سوی سازمان هدفمندسازی یارانه‌ها منتشر شده، یارانه دهک‌های اول تا سوم در تاریخ ۲۵ خرداد و یارانه دهک‌های چهارم تا نهم در روز ۳۱ خرداد به حساب سرپرستان خانوار واریز خواهد شد.

در کنار این ثبات، سیاست دولت در حوزه حمایت‌های غیرنقدی با تغییراتی همراه بوده است. طرح کالابرگ الکترونیکی که نخستین‌بار در اسفند ۱۴۰۳ به‌طور سراسری اجرا شد، به خانوارهای دهک اول تا سوم اعتبار خرید ۵۰۰ هزار تومانی و به دهک‌های چهارم تا هفتم اعتبار ۳۵۰ هزار تومانی اختصاص داد. این طرح تنها در دو ماه اسفند و فروردین اجرا شد و با وجود وعده‌ها، در اردیبهشت متوقف گردید.
با این حال وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی اعلام کرده که مرحله سوم کالابرگ در دستور کار قرار دارد. اگرچه هنوز زمان اجرای آن مشخص نیست، احتمال از سرگیری این طرح در هفته‌های پیش رو وجود دارد، اما اجرای آن در خردادماه تاکنون به‌طور رسمی تأیید نشده است.

در صورت فعال‌سازی مجدد مجموع حمایت دریافتی خانوارها از محل کالابرگ به شکل چشمگیری افزایش خواهد یافت، اما این حمایت مستقل از یارانه نقدی بوده و پرداخت آن مشروط به اجرای دوباره طرح است.

از سوی دیگر روند حذف افراد از فهرست یارانه‌بگیران نیز ادامه دارد. بر اساس آخرین آمار تاکنون یارانه حدود ۷۵۰ هزار نفر قطع شده و پیش‌بینی می‌شود در خرداد نیز برخی خانوارها، به‌ویژه در دهک‌های بالاتر از لیست دریافت‌کنندگان حذف شوند./اقتصادآنلاین

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار