کاخ سفید: شاید تحریم‌های ثانویه برای روسیه روز جمعه اجرا شوند جزئیات جدید از طرح نظامی جدید اسرائیل در غزه امیر قطر و نخست‌وزیر انگلیس درباره تحولات غزه رایزنی کردند ترامپ: ویتکاف دیدار بسیار سازنده‌ای با پوتین داشت عراقچی: معاون گروسی برای بازرسی نمی‌آید/ مذاکرات با آمریکا قطعی نشده/ لاریجانی استوانه سیاسی ایران است جزئیات تیراندازی در پایگاه ارتش آمریکا/ چندین کشته و زخمی هشدار گزارشگر سازمان ملل نسبت به پیامد اخراج جمعی پناهجویان افغان از پاکستان شرط وثیقه ۵۰۰ دلاری برای صدور ویزای اربعین به زائران افغان برداشته شد سقوط بالگرد نظامی در غنا؛ ۲ وزیر کشته شدند آلمان: تروئیکای اروپا به حل دیپلماتیک مسئله هسته‌ای ایران متعهد است  جزئیات دیدار پوتین با پادشاه مالزی ترامپ فرمان اجرایی علیه هند را امضا کرد پرواز هواپیمای شناسایی هسته‌ای آمریکا نزدیک پایگاه‌های اتمی روسیه کرملین: دیدار پوتین و ویتکاف سازنده بود رایزنی سفیران هلند و ژاپن با بقائی

واکنش ایران به وتوی آمریکا در شورای امنیت

سخنگوی وزارت امور خارجه در واکنش به ناکامی شورای امنیت در تصویب قطعنامه‌ای که خواستار آتش‌بس فوری و توقف نسل‌کشی در غزه بود، اقدام دولت آمریکا در ممانعت از تصویب این قطعنامه را به مثابه تداوم همدستی این کشور در جنایات رژیم صهیونیستی توصیف کرد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۳۱ - ۱۵ خرداد ۱۴۰۴ - 2025 June 05
کد خبر: ۲۸۰۰۲۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ اسماعیل بقائی سخنگوی وزارت امور خارجه در واکنش به ناکامی شورای امنیت سازمان ملل متحد در تصویب قطعنامه‌ای که خواستار آتش‌بس فوری و توقف نسل‌کشی در غزه بود، اقدام دولت آمریکا در ممانعت از تصویب این قطعنامه را به مثابه تداوم همدستی این کشور در جنایات رژیم صهیونیستی توصیف کرد و آن را به شدت محکوم کرد.

سخنگوی وزارت امور خارجه با اشاره به اینکه این قطعنامه مورد حمایت 14 عضو از 15 عضو شورا همراه بود و تنها آمریکا با آن مخالفت کرد، افزود: وتوی قطعنامه پیشنهادی برای وادار کردن رژیم صهیونیستی به توقف نسل‌کشی در غزه نه تنها دهن‌کجی آشکار دولت آمریکا به خواست جامعه جهانی و مردم منطقه برای خاتمه‌دادن به جنایات اسرائیل است بلکه نشانه افول اخلاقی تصمیم‌گیران آمریکایی و گواهی بر همدستی و شراکت آنها در کشتار و کودک‌کشی در فلسطین اشغالی است.

بقائی با یادآوری سابقه طولانی ممانعت آمریکا از هرگونه اقدام جدی شورای امنیت سازمان ملل برای پاسخگو کردن رژیم صهیونیستی افزود: دولت آمریکا در چند دهه گذشته بیش از 50 بار با وتوی قطعنامه‌های شورای امنیت، در برابر خواست جامعه بین‌المللی برای اعمال قانون و جلوگیری از نقض های فاحش حقوق بین‌الملل توسط رژیم صهیونیستی ایستاده و موجب تثبیت بی‌کیفرمانی رژیم اشغالگر شده است. این امر بدون تردید یکی از عوامل اصلی استمرار اشغالگری و نسل‌کشی استعماری از سوی اسرائیل بوده و آمریکا را در جایگاه شریک مستقیم جنایات رژیم اسرائیل نشانده است.

سخنگوی وزارت امور خارجه مسئولیت همه دولت‌ها و سازمان‌های بین‌المللی برای مقابله با جنایات جنگی و جنایت نسل‌کشی رژیم صهیونیستی را یادآور شد و خواستار استفاده کشورها به‌ویژه کشورهای منطقه و اسلامی از همه ظرفیت‌های فردی و جمعی خود جهت وادار کردن رژیم صهیونیستی و حامیان آن به توقف کشتار در غزه و مقابله با تهدید فزاینده رژیم اسرائیل علیه صلح و امنیت منطقه و جهان گردید./تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر