اسلامی: کسی نمی‌تواند به ما بگوید کدام مسیر را باید برویم سیل استرالیا حداقل ۱۰ هزار خانه را زیر آب برد حمله یک گروه تبهکار در هائیتی ۵۰ کشته برجا گذاشت /مهاجمان خانه‌ها را آتش زدند ایالات متحده دستور کاهش تحریم‌های سوریه را صادر کرد جان کری: اسرائیل نمی‌تواند تأسیسات هسته‌ای ایران را نابود کند اعلام آمادگی مجدد روسیه برای میانجی‌گری در مذاکرات هسته‌ای ایران و آمریکا نتانیاهو: از توافق هسته‌ای با ایران استقبال می‌کنیم هشدار عراقچی درباره «اشتباه بزرگ» اروپا اتهام‌زنی ترامپ به آفریقای جنوبی در کاخ سفید سخنگوی وزارت خارجه: دور پنجم مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا روز جمعه در رم برگزار می‌شود ادعای رژیم اسراییل درباره ترور فرمانده رضوان در جنوب لبنان ایران: کمک‌ها و بازسازی در سوریه نباید سیاسی‌سازی شود واکنش جمهوری آذربایجان به اعدام عامل حمله به سفارت این کشور بازداشت ۱۷ شهروند سعودی به اتهام انتقال زائران غیرمجاز روبیو: توافق قابل‌قبول با ایران یعنی عدم غنی‌سازی اورانیوم

عراقچی: یک توافق معتبر و پایدار در دسترس است/ ایران حق داشتن چرخه کامل سوخت هسته‌ای را دارد

سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران با تاکید بر اینکه تکرار دروغ واقعیت‌های بنیادین را تغییر نمی‌دهد، گفت: ایران به عنوان یکی از امضاکنندگان موسس معاهده ان. پی. تی کاملا حق داشتن چرخه کامل سوخت هسته‌ای را دارد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۴۰ - ۱۳ ارديبهشت ۱۴۰۴ - 2025 May 03
کد خبر: ۲۷۷۰۵۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ عراقچی در حساب کاربری خود در شبکه اجتماعی ایکس (توئیتر سابق) نوشت: من به طور اصولی از ارائه استدلال در مورد عناصر کلیدی مذاکره از طریق رسانه‌ها اجتناب می‌کنم.

وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران افزود: ولی آنچه می‌خواهم بگویم این است که تکرار دروغ واقعیت‌های بنیادین را تغییر نمی‌دهد. ایران به عنوان یکی از امضاکنندگان موسس معاهده ان. پی. تی کاملا حق داشتن چرخه کامل سوخت هسته‌ای را دارد علاوه بر این، چند عضو NPT وجود دارند که اورانیوم را غنی‌سازی می‌کنند در حالی که سلاح‌های هسته‌ای را هم کاملا رد می‌کنند. این باشگاه به غیر از ایران شامل چند کشور آسیایی، اروپایی و آمریکای جنوبی نیز می‌شود.

وی اظهار کرد: از موضع گیری حداکثری و لفاظی‌های تحریک‌کننده چیزی بجز نابود کردن شانس موفقیت حاصل نمی‌شود.

عراقچی خاطر نشان کرد: یک توافق معتبر و پایدار در دسترس است، تنها چیزی که لازم است اراده سیاسی قاطع و نگرش منصفانه است.

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار