تعویق سفر ویتکاف و کوشنر به روسیه و اوکراین جزئیات گفتگوی عراقچی و فرمانده ارتش پاکستان طرح ترامپ برای ممنوعیت روادید مهاجرتی ۷۵ کشور لغو شد چین: اقدامات یک‌جانبه آمریکا علیه شرکای ایران «غیرقانونی» است اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد حزب‌الله: با حمایت ایران قاطعانه ایستاده‌ایم/ معادله تهران تثبیت شد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد

جنگ قدرت در آمریکا/ ترامپ به ماسک هشدار پیامدهای جدی داد!

جنگ قدرت در آمریکا/ ترامپ به ماسک هشدار  پیامدهای جدی  داد! رئیس‌جمهور آمریکا هشدار داد اگر «ایلان ماسک» دموکرات‌ها را در مقابله با جمهوری‌خواهان تامین مالی کند، با «پیامدهای جدی» مواجه خواهد شد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۴۱ - ۱۷ خرداد ۱۴۰۴ - 2025 June 07
کد خبر: ۲۸۰۱۷۲

به گزارش راهبرد معاصر؛  پس از اختلاف و لفاظی‌های علنی میان «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا و «ایلان ماسک» میلیاردر و کارآفرین برجسته آمریکایی، گزارش‌های متعددی توسط خود همین افراد منتشر شده و در حال حاضر این اختلاف به تهدیدات و افشاگری‌هایی منجر شده است.

رئیس‌جمهور آمریکا شامگاه شنبه در گفت‌وگو با تلویزیون خبری ان‌بی‌سی نیوز بیان کرد: «اگر ایلان ماسک، نامزدهای دموکرات را برای رقابت با جمهوری‌خواهانی که به لایحه بودجه گسترده حزب جمهوری‌خواه رای مثبت می‌دهند، تامین مالی کند، او باید عواقب آن را بپردازد.»

ترامپ تاکید کرد: «اگر ایلان ماسک این کار را انجام دهد باید عواقب بسیار جدی را بپردازد.»

رئیس‌جمهور آمریکا با اشاره به روابط متزلزل‌شده‌اش با این کارآفرین و میلیاردر آمریکایی گفت: «من هیچ تمایلی برای ترمیم روابط با ایلان ماسک ندارم و به نظرم رابطه من با او تمام شده است.»

او در پاسخ به این سوال که آیا تمایلی به انجام این کار دارد یا خیر، صراحتا گفت: «خیر.»

دونالد ترامپ ضمن متهم کردن ایلان ماسک به «بی‌احترامی به دفتر رئیس‌جمهور»، خاطر نشان کرد: «من فکر می‌کنم این چیز بسیار بدی است زیرا او بسیار بی‌احترامی می‌کند. شما نمی‌توانید به دفتر رئیس‌جمهور بی‌احترامی کنید.»

وی در ادامه تاکید کرد: «من بسیار مشغول کارهای دیگر هستم و هیچ قصدی برای گفت‌وگو با او ندارم.»

رئیس‌جمهور آمریکا در قسمت دیگری از این مصاحبه به ادعای ایلان ماسک مبنی بر شریک بودن ترامپ در پرونده «جفری اپستین» قاچاقچی جنسی بیان کرد: «این اخبار قدیمی هستند، قدیمی بوده و سالها درباره آن صحبت می‌شود. حتی وکیل اپستین گفت که من ارتباطی با این پرونده ندارم. این یک خبر قدیمی است.»

ایلان ماسک اخیرا طی پستی در شبکه اجتماعی ایکس که خود نیز مالک آن است، نوشت: «وقتشه بمب واقعی رو بندازیم. نام ترامپ در پرونده‌های اپستین است. این دلیل اصلی است که این اسناد هنوز علنی نشده‌اند.»

البته خبرگزاری تاس ساعاتی پیش گزارش داد که ایلان ماسک پست مربوط به ارتباط ترامپ و پرونده اپستین را از ایکس حذف کرده است.

جفری اپستین، سرمایه‌گذار ثروتمند آمریکایی در سال ۲۰۱۹ هنگام انتظار برای محاکمه به اتهام قاچاق جنسی، در زندانی در نیویورک خودکشی کرد.

پیشتر ارتباط دونالد ترامپ با اپستین به طور گسترده‌ای گزارش شده بود. البته در اسناد مربوطه ذکر شده بود که رئیس‌جمهور آمریکا «متهم به تخلف» نیست اما اپستین رفت‌وآمدهایی با او داشته و یک روز هم که هواپیمایش به دلیل شرایط جوی در شهر نیویورک فرود آمده، به یکی از کازینوهای دونالد ترامپ در آتلانتیک سیتی نیوجرسی رفته است.

رئیس‌جمهور آمریکا در پایان گفت‌وگویش با ان‌بی‌سی نیوز گفت: «من فکر می‌کنم این شرم‌آور است که او (ایلان ماسک) چنین افسرده و دل‌شکسته شده است. همچنین در رابطه با لایحه مالیاتی باید بگویم که فکر می‌کنم ایلان نقاط قوت این لایحه را نشان داد زیرا افرادی که به اندازه کافی متمرکز نبودند، شروع به تمرکز بر روی آن کردند و می‌دانند که چقدر خوب است.»

ایلان ماسک که تنها چند روز پیش به طور غیرمنتظره کاخ‌سفید را ترک و مدیریت وزارت کارآمدی را رها کرد، در نخستین انتقاد علنی خود از رئیس‌جمهور آمریکا، از لایحه مالیاتی دونالد ترامپ که در مجلس نمایندگان کنگره هم تصویب شده شدیدا انتقاد کرد و به نمایندگانی که به آن رای مثبت دادند گفت «شرم‌ بر شما باد».

این کارآفرین آمریکایی، لایحه اصلاح مالیاتی که دونالد ترامپ آن را «طرح بزرگ و زیبا» خوانده به باد انتقاد گرفت و گفت این طرح موجب «افزایش کسر بودجه و استقراض نجومی» دولت خواهد شد و به همین علت از نظر او این لایحه «افتضاح» است./ایسنا

کلمات کلیدی: ترامپ ایلان ماسک
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار