جزئیات قرعه‌کشی فروش خودرو‌های وارداتی/ ثبت درخواست ۹۵ هزار نفر برای ۱۰ هزار خودرو قیمت انواع برنج در میادین و بازار‌های میوه و تره بار اعلام شد پیش بینی قیمت طلا و سکه فردا یکشنبه ۱۹ مرداد ۱۴۰۴ معتمدیان: تبعیض منطقه‌ای در قطعی برق وجود ندارد / افزایش ساعات قطعی برق خارج از برنامه به علت فشار به شبکه برق است ازسرگیری پرواز‌های منظم باکو–تهران از اول سپتامبر رئیس کمیسیون عمران مجلس: خط انتقال آب طالقان مهرماه به تهران و البرز می‌رسد پیش‌بینی قیمت طلا و سکه فردا پنجشنبه ۱۶ مرداد ۱۴۰۴ / بازار طلا همچنان تحت تاثیر دلار طرح جدید فروش اقساطی خودرو ریسپکت مرداد ۱۴۰۴ + شرایط فروش قرعه کشی ایران خودرو آغاز شد + آمار تالار شیشه‌ای قرمز شد/ یازدهمین افت پیاپی بازار سرمایه طلای بورسی از مالیات بر عایدی سرمایه معاف شد وزیر راه: کاهش تراز آب خزر معیشت ساحل‌نشینان و کشتیرانی را تهدید می‌کند مدیرکل صمت استان تهران: امسال سال سختی برای بخش صنعت است دستور بانک مرکزی برای فعالیت شبانه‌روزی ۴ بانک مجوز پرواز هواپیما‌های MD به نجف صادر شد

پیش‌بینی قیمت دلار در هاله‌ای از ابهام

قیمت دلار در جریان معاملات روز یکشنبه ۱۸ خرداد ۱۴۰۴، نسبت به اولین روز هفته نوسان محدودی را تجربه کرد. دلار با وجود شروع معاملات در محدوده ۸۲ هزار تومان، در ادامه کاهش داشت و همانند روز شنبه به کانال ۸۱ هزار تومانی بازگشت. کارشناسان اقتصادی بازار با ثبات ارز را حاصل تلاش سیاست‌گذار می‌دانند.
تاریخ انتشار: ۲۲:۲۴ - ۱۸ خرداد ۱۴۰۴ - 2025 June 08
کد خبر: ۲۸۰۲۸۸

به گزارش راهبرد معاصر؛  قیمت دلار در معاملات روز یکشنبه ۱۸ خرداد در کانال 82 هزار تومانی بازگشایی شد، اما در ادامه با کاهش تدریجی، بار دیگر به کانال ۸۱ هزار تومان عقب‌نشینی کرد و در پایان معاملات با رقم ۸۱ هزار و ۹۵۰ تومان یعنی همان سطح روز شنبه بسته شد.

معامله‌گران معتقدند تثبیت قیمت دلار نشان‌دهنده ثبات نسبی بازار در مقابل سیگنال‌های سیاسی و حاصل دخالت‌های بازارساز است. آنها می‌گویند دخالت هدفمند بازارساز در سمت عرضه، مانع تلاطم قیمتی شده و روند تقاضا را مهار کرده است.
پیش بینی قیمت دلار

برخی کارشناسان همچنان بر این باورند که سیاست‌های بانک مرکزی بر ادامه روندی باثبات برای دلار تاکید دارد و این نهاد تصمیم‌گیر برای مدیریت تقاضا در بازار تلاش می‌کند. به گفته فعالان، با وجود سیگنال‌های سیاسی و انتظارات تورمی، ورود بازارساز به جریان عرضه موجب تعادل در قیمت‌ها شده است.

تحلیلگران اقتصادی می‌گویند، در شرایط فعلی و با توجه به فضای سیاسی حاکم بر مذاکرات، پیش‌بینی دقیق از روند قیمتی دلار ممکن نیست؛ با این حال دامنه نوسان فعلاً محدود مانده است.
قیمت ارزهای مهم رنج شد

درهم امارات با قیمت ۲۲ هزار و ۶۵۰ تومانی معامله شد و نسبت به روز شنبه تغییری نداشت. قیمت تتر در لحظه نگارش این گزارش با رقم ۸۲ هزار ۷۰۰ تومان در حال معامله است و روی رقم اولین روز هفته ایستاد.

قیمت پوند انگلیس روی رقم ۱۱۱ هزار و ۶۰ تومانی ایستاد. قیمت یورو نیز در سطح ۹۳ هزار و ۶۳۰ تومانی معامله شد.

اسکناس دلار در مرکز مبادله روز یکشنبه ۱۸ خرداد با کاهش ۴۰ تومانی با رقم ۷۱ هزار و ۱۱۳ تومان معامله شد. حواله دلار در مرکز مبادله با ۳۹ تومان افت روی قیمت ۶۹ هزار و ۱۷۶ تومان ایستاد./تجارت نیوز

ارسال نظر