پاسخ نماینده ایران به اتهامات وزیر خارجه کانادا ترامپ مدعی مذاکره غیر مستقیم با ایران شد بن فرحان و روبیو در واشنگتن دیدار کردند از سرگیری پرواز‌ها میان ایران و نجف اشرف تظاهرات در نجف برای لغو ممنوعیت پرواز‌های ایران توضیح سخنگوی وزارت امور خارجه درباره حضور عراقچی در نیویورک سفارت ایران ادعا‌ها درباره ادعای ارتباط تهران با پرونده فرفورد را رد کرد امارات سفر نتانیاهو را تکذیب کرد معاون اف بی آی استعفا داد فوری/ فرودگاه نجف تا ۲۴ ساعت آینده به روی پرواز‌های ایران بازگشایی می‌شود شیخ نعیم قاسم: از مواضع ایران اسلامی تجلیل می‌کنیم؛ دست از مقاومت نخواهیم کشید جزییات دیدار نتانیاهو با رئیس امارات در ابوظبی هیأت ایرانی در نیویورک: برنامه‌ای برای مذاکره با آمریکا نداریم رئیس‌جمهور صربستان استعفا کرد / علت چه بود؟ عراقچی: به شرط حسن نیت طرف مقابل آماده گفت‌و‌گو هستیم واکنش ترامپ به حادثه امنیتی نزدیک پایگاه هوایی آمریکا در انگلیس

گنبد آهنین در برابر یک نوجوان با موبایل!

گنبد آهنین در برابر یک نوجوان با موبایل! مقامات اسرائیلی روز سه‌شنبه اعلام کردند که یک پسر ۱۳ ساله را به ظن جاسوسی برای ایران دستگیر کرده‌اند.
تاریخ انتشار: ۱۸:۴۴ - ۲۰ خرداد ۱۴۰۴ - 2025 June 10
کد خبر: ۲۸۰۴۷۶

به گزارش راهبرد معاصر؛  رژیم اسرائیل، که این روزها بیشتر به یک نمایش کمدی شباهت دارد تا یک قدرت اطلاعاتی، اعلام کرده که یک نوجوان ۱۳ ساله را به ظن جاسوسی برای ایران دستگیر کرده است. ظاهراً تمام آن سامانه‌های امنیتی پیشرفته‌شان در برابر یک دانش‌آموز نوجوان کم آوردند!

طبق ادعای پلیس، این نوجوان از طریق تلگرام (که گویا حالا شده میدان نبرد اطلاعاتی قرن!) با عوامل ایرانی در ارتباط بوده و در ازای دریافت مبلغی در کیف پول دیجیتال، مأمور انجام مأموریت‌های فوق سری شده؛ مأموریت‌هایی همچون نوشتن شعار روی دیوار!

به ادعای پلیس، این نوجوان طی هفته‌های اخیر از طریق اپلیکیشن پیام‌رسان تلگرام با عوامل ایرانی در تماس بوده و در ازای دریافت پول، مأمور به انجام مجموعه‌ای از وظایف شده است.

احتمالاً گرافیتی‌هایی از جنس: «گنبد آهنین؟ بیشتر شبیه چتر پلاستیکی!»

در ادامه این داستان حماسی، مقامات اسرائیلی گفته‌اند که این نوجوان قرار بود از سامانه پدافندی معروف‌شان یعنی گنبد آهنین و خانه‌ی گیدئون ساعر، وزیر امور خارجه اسرائیل عکاسی کند. اما خوشبختانه مأموریت لو رفت، چون لابد نوجوان بین عکس گرفتن از سامانه پدافندی و بازی ماین‌کرفت، دومی را انتخاب کرد.

در بخشی دیگر از این نمایش امنیتی، ادعا شده به او گفته بودند جعبه‌های برق را آتش بزند. هنوز معلوم نیست که کبریت دستش گرفته یا نه، ولی اسرائیلی‌ها فعلاً او را تهدیدی ملی می‌دانند. چون در غیاب بزرگ‌ترها، بچه‌ها دارند کار را پیش می‌برند!/باشگاه خبرنگاران

کلمات کلیدی: اسرائیل
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار