خطیب‌زاده: حق غنی‌سازی قابل مذاکره نیست / انگشت ما روی ماشه است ‌رئیس الحشد الشعبی: سپاه انقلاب اسلامی در دفاع از عراق به ما کمک کرد ترامپ ارمنستان را آلبانی خواند نماینده حزب‌الله: تصمیم خلع سلاح با هدف درگیری داخلی است تصرف ۳ منطقه دیگر توسط روسیه پوتین: صنعت هسته‌ای امنیت ملی روسیه را تضمین کرد رایزنی دیپلمات ارشد سوئیسی با تخت روانچی در مورد موضوع هسته‌ای ایران بیانیه ادعایی گروه هفت علیه ایران وزیر شهرک سازی اسرائیل: به ادامه جنگ، حتی در صورت کشته شدن اسیران رأی خواهم داد اولیانوف: اروپا حق استفاده از مکانیزم ماشه را ندارد دیدار مشاور امنیت ملی و معاون امور خارجه سوئیس با «علی لاریجانی» گفت‌وگوی وزیر خارجه مصر با ویتکاف درباره ایران و فلسطین مرحله دوم عملیات «ارابه‌های گدعون» در غزه آغاز شد عراقچی: نمی‌توانیم همکاری با آژانس را به صورت کامل قطع کنیم؛ حدود یک ماه و نیم دیگر نوبت تعویض سوخت نیروگاه بوشهر است که باید در حضور بازرسان صورت بگیرد آمریکا ۴ مقام ارشد دیوان کیفری بین‌المللی را تحریم کرد

واکنش سفارت ایران در ژاپن به حمایت صدراعظم آلمان از اسرائیل

سفارت ایران در ژاپن در واکنش به گزافه‌گویی‌های صدراعظم آلمان در حمایت از تجاوز رژیم صهیونیستی علیه ایران تصریح کرد: یاغیان به راحتی آشکار هستند؛ رفتار آنها بی‌شرمانه است.
تاریخ انتشار: ۱۱:۱۹ - ۱۹ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 10
کد خبر: ۲۸۳۰۶۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ سفارت جمهوری اسلامی ایران در کشور ژاپن در واکنش به حمایت صدراعظم آلمان از تجاوز رژیم صهیونیستی به ایران در حساب رسمی خود در برنامه ایکس نوشت: متجاوزان (رژیم اسرائیل، ایالات متحده و متحدان اروپایی آنها) اصول اساسی حقوق بین‌الملل و منشور سازمان ملل، به ویژه هنجارهای آمره، سنگ بنای صلح و امنیت بین‌المللی که هرگونه استفاده از زور را ممنوع می‌کند را به طور کامل کنار گذاشته‌اند.

سفارت ایران نوشت: صدراعظم آلمان، که پیش از این از "کار کثیف" رژیم اسرائیل به نمایندگی از آنها دفاع می‌کرد، اکنون ادعا می‌کند که تجاوز رژیم اسرائیل علیه ایران قانونی بوده است.

نمایندگی ایران افزود: وزیر امور خارجه انگلیس در مجلس عوام از او تمجید می‌کند و می‌گوید که ایران «نمی‌تواند فرض کند که اسرائیل دوباره به تاسیسات هسته‌ایش حمله نخواهد کرد». علاوه بر این، دبیرکل ناتو از رئیس جمهور ترامپ به خاطر "دستاورد خارق‌العاده‌اش" تمجید می‌کند.

سفارت ایران تصریح کرد: یاغیان به راحتی آشکار هستند؛ رفتار آنها بی‌شرمانه است./تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر