عراقچی ژنو را به مقصد تهران ترک کرد انفجار در کلیسای نیویورک ۵ زخمی برجای گذاشت  شروط کلیدی ایران برای مذاکره با آمریکا اعلام شد/ حق غنی‌سازی و محدودیت موضوع هسته‌ای نامزدی «نوری المالکی» برای نخست‌وزیری عراق لغو شد؟ واشنگتن: آزمایش‌های هسته‌ای را از سر خواهیم گرفت آخرین وضعیت مذاکرات هسته‌ای، محور دیدار عراقچی با وزیر خارجه سوئیس عمان: مذاکرات ایران و آمریکا با پیشرفتی ملموس به پایان رسید عراق ۱۵۰ داعشی زیر ۱۸ سال را از سوریه تحویل گرفت جزئیات مهم دور دوم مذاکرات ایران و آمریکا در ژنو / تفاهم دوطرف بر روی برخی موضوعات عراقچی: روی یک سری اصول راهنما توانستیم موافقت کلی پیدا کنیم / زمان دور بعدی مذاکرات ایران و آمریکا  دیدار البوسعیدی و گروسی در حاشیه مذاکرات ایران و آمریکا + عکس بقائی: با حسن‌نیت و جدیت در مذاکرات ژنو حضور داریم جزئیات عملیات مشترک حشدالشعبی و ارتش عراق برای تعقیب هسته‌های داعش اذعان سناتور جنگ‌طلب آمریکایی به قدرت نظامی ایران جزئیات دیدار وزیر کشور با سفیر امارات

زامیر: جنگ هنوز پایان نیافته است

رئیس ستاد ارتش اسرائیل اعلام کرد: جنگ هنوز پایان نیافته است و همچنان چالش‌های بسیاری در تمامی جبهه‌ها به ویژه در کرانه باختری وجود دارد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۵۸ - ۰۳ آبان ۱۴۰۴ - 2025 October 25
کد خبر: ۲۹۲۶۸۸

به گزارش راهبرد معاصر، ایال زامیر، رئیس ستاد ارتش رژیم صهیونیستی اعلام کرد: ما در دوره تغییر گسترده هستیم و ما باید برای تلاش طرف‌های «تروریستی» جهت به تعطیلی کشاندن ثبات در منطقه آماده باشیم.

به نقل از الجزیره مباشر، وی گفت: ما باید بار را از دوش نیرو‌های ذخیره کمتر کنیم و منطقه کرانه باختری را با یگان‌های نظامی بیشتر تقویت خواهیم کرد.

رئیس ستاد ارتش رژیم صهیونیستی گفت: جنگ هنوز پایان نیافته است و همچنان چالش‌های بسیاری در تمامی جبهه‌ها به ویژه در کرانه باختری وجود دارد و ما باید آماده ابتکار عمل و ناکام گذاشتن تهدید‌های جدید باشیم.

در همین حال، یسرائیل کاتس، وزیر جنگ رژیم صهیونیستی گفت: خلع سلاح غزه از طریق تخریب تونل‌ها و خلع سلاح حماس، همان مهم‌ترین اهداف استراتژیک برای تحقق پیروزی ما در غزه است.

وی گفت: من به ارتش دستور دادم که بر تخریب تونل‌ها در منطقه زرد که تحت تصرف ما است، تمرکز داشته باشد.

کاتس اظهار کرد: خلع سلاح غزه و تخریب تونل‌ها مهم‌ترین دو هدف استراتژیک برای تحقق پیروزی در غزه است. ۶۰ درصد از تونل‌های حماس همچنان وجود دارد و به ارتش دستور داده‌ام که تخریب تونل‌ها را ماموریت مرکزی در مناطق تحت کنترل ما قرار دهد.

وی افزود: ما تمام تلاش خود را برای بازگرداندن تمامی اجساد اسیران اسرائیلی از غزه می‌کنیم./ ایسنا 

کلمات کلیدی: زامیر اسرائیل
مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار