آتش‌سوزی انبار ضایعات اطراف بندر شهید رجایی انتقال بزرگ در مرحله تست‌های پزشکی / ناپل در انتظار یک معارفه تاریخی خفت گیری سارقین از نفیسه روشن در اتوبان چمران / پلیس وارد ماجرا شد ویدیو / اولین فیلم از انفجار اسکله متانول بندر دیر بوشهر حادثه انفجار مهیب و حریق کشتی در بوشهر / تاکنون سه نفر جان باختند هافبک ملی‌پوش گل‌گهر به استقلال پیوست مهدی طارمی دومین گلزن برتر آسیا شد اسامی تعلیق شده‌های دو و میدانی بخاطر اتفاقات کره جنوبی افزایش تعداد مصدومین تصادف جاجرود به ۲۰ نفر تصاویر/ روزنامه‌های ورزشی امروز سه‌شنبه ۲۰ خرداد ۱۴۰۴ تصاویر/ صفحه نخست روزنامه‌های امروز چهارشنبه ۲۱ خرداد ۱۴۰۴ پرسپولیس کاپیتان خود را حفظ کرد/ تمدید قرارداد عالیشاه قطعی شد AFC «تراکتور، سپاهان و استقلال» را نمایندگان فوتبال ایران در مسابقات آسیایی اعلام کرد سقوط بازیکنان ایرانی در رنکینگ جهانی تنیس روی میز تصاویر/ صفحه نخست روزنامه‌های ایران سه شنبه ۲۰ خرداد ۱۴۰۴

بیمارِ دروغین، چاقوی واقعی/ دستگیری زوج سارق با شگردِ ترحم‌خواهی

زن و مردی که با شگردی خاص رانندگان را فریب می‌دادند و از آنها دزدی می‌کردند، دستگیر شدند.
تاریخ انتشار: ۲۱:۲۸ - ۲۱ خرداد ۱۴۰۴ - 2025 June 11
کد خبر: ۲۸۰۵۹۹

به گزارش راهبرد معاصر، مدتی قبل در یکی از خیابان‌های تهران، فریادهای مرد جوانی که کمک می‌خواست توجه رهگذران و رانندگان عبوری را به خود جلب کرد. مرد جوان در تلاش بود تا زنی را که به سرعت در حال فرار بود، متوقف کند. شاهدان ماجرا به یاری او شتافتند و موفق شدند زن جوان را دستگیر کنند. بلافاصله پلیس در جریان حادثه قرار گرفت و تیم تحقیق در محل حاضر شد.
مرد جوان که راننده خودرویی بود که در همان حوالی متوقف شده بود، در توضیح ماجرا گفت: در حال عبور از خیابان بود مکه متوجه زن و مردی شدم که به نظرم حالتی ناتوان داشتند. تصمیم گرفتم به آنها کمک کنم. مرد جوان دستش را با گچ بسته بود. پایش هم باندپیچی داشت و به همین خاطر عصایی زیر بغلش بود. علاوه بر این، بسته‌هایی که آرم و مشخصات بیمارستان روی آنها حک شده بود در دست داشت.

مرد ادامه داد: تصور کردم  آن مرد بیماری است که قصد رفتن به بیمارستان دارد و زن به تنهایی از عهئه کمک به مرد برنمی‌آی. به همین دلیل تصمیم گرفتم آنها را سوار کنم. اما پس از طی مسافتی کوتاه، مرد جوان که قبل از آن هم صورتش را با ماسک و کلاه پوشانده بود، چاقویی بیرون آورد و به سمتم گرفت. بعد هم با تهدید از من خواست تا تمام وسایل ارزشمندم را در اختیارش قرار دهدم. پس از آن‌که موبایل، کیف پول و چیزهای ارزشمندم را به آنها دادم، مرد و زن جوان به سرعت از ماشینم پیاده شدند و پا به فرار گذاشتند. اما من که شوکه شده بودم و نمی‌خواستم تسلیم شوم با پای پیاده دنبال آنها دویدم. مرد با وجود دست و پای باندپیچی خیلی سریع ناپدید شد. شاید کسی برای فرار منتظرش بود یا شاید هم باند دست و پایش را باز کرده بود تا راحت‌تر فرار کند. به هر حال من چشمم را از زن برنداشتم و دنبالش دویدم تا اینکه زن جوان تعادلش را از دست داد و روی زمین افتاد، این در حالی بود که من با داد و فریاد از بقیه کمک می‌خواستم و همین موجب شد راننده‌ها و رهگذران به کمک بیایند بتوانیم او را بگیریم اما مردفرار کرد .

زن جوان که در اختیار ماموران پلیس قرار گرفته بود هدف تحقیقات قرار گرفت و ماموران سوالات خود از او را آغاز کردند. زن جوان در بازجویی‌ها اعتراف کرد که با همکاری مردی به نام فرشید اقدام به سرقت کرده است. در ادامه هم زن دستگیر شده مشخصات و محل سکونت فرشید را اختیار ماموران قرار داد و با ادامه تحقیقات، فرشید هم بازداشت و در نهایت مشخص شد که این زن و مرد با استفاده از شگرد خاصی که با تحریک و سو استفاده از حس انسان‌دوستی دیگران بوده، چندین سرقت از رانندگان عبوری انجام داده‌اند. به این ترتیب به دستور بازپرس پرونده، متهمان به اداره پلیس منتقل شدند و تحقیقات برای کشف سایر جرایم احتمالی آنها ادامه دارد./سایت جنایی

کلمات کلیدی: دستگیری
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده