سرلشکر رضایی: آمریکا جلب اعتماد کند تا مذاکره کنیم زلنسکی: پوتین به ایران کمک می‌کند ترامپ: در فرانسه انقلاب در جریان است اعتراف نتانیاهو به نگرانی از نتایج انتخابات و ادامه لفاظی‌های علیه ایران ویتکاف و کوشنر فردا به مسکو می‌روند روبیو: توافق کردن با ایران دشوار است! ناتو: تجهیزات بیشتری به دریای سیاه می‌فرستیم محسن رضایی: به هیچ وجه ذره‌ای از مواد هسته‌ای غنی شده از ایران خارج نخواهد شد کاتس: از لبنان عقب‌نشینی نمی‌کنیم سفر ماکرون به کشور‌های عربی با وجود ناآرامی‌های داخلی ادعای ترامپ: وضعیت خوبی در قبال ایران داریم سخنگوی سپاه پاسداران: پاسخ ایران به تجاوز جدید، جهان را با بحران انرژی رو‌به‌رو می‌کند هشدار وزارت امور خارجه درباره سفر به فرانسه، بلژیک و ایتالیا در دیدار وزیر امور خارجه روسیه: تاکید سرلشکر رضایی بر اراده ایران برای تحکیم همکاری راهبردی با روسیه مسعود پزشکیان با سرگئی لاوروف دیدار کرد پاکستان: متعهد به ادامه میانجیگری میان ایران و آمریکا هستیم

کمبود خون در غزه در پی جنایات وحشیانه رژیم صهیونیستی

کمبود خون در غزه در پی جنایات وحشیانه رژیم صهیونیستی وزارت بهداشت غزه با اشاره به وضعیت فاجعه بار بهداشتی این باریکه در سایه جنگ نسل‌کشی و محاصره رژیم اشغالگر علیه آن، درباره بحران شدید کمبود خون هشدار داده و از نهادهای بین‌المللی خواست برای نجات زخمی‌ها و بیماران، خون وارد غزه کنند.
تاریخ انتشار: ۱۴:۳۴ - ۲۲ خرداد ۱۴۰۴ - 2025 June 12
کد خبر: ۲۸۰۶۴۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ در ادامه هشدارهای داخلی و بین‌المللی در مورد وضعیت فاجعه بار بهداشتی غزه، وزارت بهداشت این باریکه شب گذشته با صدور بیانیه‌ای از کمبود شدید واحدهای خون در بیمارستان‌های نوار غزه به دلیل افزایش تعداد مجروحان و کاهش توانایی فلسطینی‌ها جهت اهدای خون خبر داد.

وزارت بهداشت فلسطین تاکید کرد که به دلیل افزایش مستمر تعداد بیماران و مجروحان، محاصره شدید تحمیل شده توسط رژیم صهیونیستی، جلوگیری از ورود کمک‌های پزشکی و کاهش توانایی شهروندان فلسطینی برای اهدای خون به خاطر سوء تغذیه و کمبود شدید نیازهای اساسی، ما با بحران بزرگ کمبود خون مواجه هستیم.

این وزارتخانه افزود: از سازمان‌های بین‌المللی بشردوستانه و نهادهای وابسته به سازمان ملل متحد از جمله سازمان جهانی بهداشت و کمیته بین‌المللی صلیب سرخ می‌خواهیم که فورا مقادیر کافی واحدهای خون وارد نوار غزه کنند و رژیم اشغالگرا برای شکستن محاصره و ورود تجهیزات ضروری به این باریکه تحت فشار قرار دهند.

وزارت بهداشت غزه خاطرنشان کرد: از جامعه بین‌المللی و سازمان‌های حقوق بشری هم می‌خواهیم مسئولیت‌های اخلاقی و انسانی خود را بر عهده گرفته و برای نجات جان صدها بیمار و مجروح اقدام فوری انجام دهند.

دیروز هم این وزارتخانه گزارش داد که صدها بیمار و زخمی در بیمارستان‌های باقیمانده نوار غزه به دلیل کمبود شدید دارو و تجهیزات پزشکی در سایه محاصره و جنگ نسل کشی رژیم اشغالگر علیه این باریکه، نمی‌توانند خدمات درمانی کافی دریافت کنند.

دکتر احمد الفرا، مدیر بخش کودکان و زایمان در مجتمع پزشکی ناصر در خان یونس واقع در جنوب نوار غزه هم اعلام کرد که صهیونیست‌ها به شکل سیستماتیک زیرساخت‌های بهداشتی و درمانی غزه را هدف قرار می‌دهند تا این بخش را به طور کامل از کار بیندازند.

وی افزود: جنایات اشغالگران به بمباران بیمارستان‌ها و مراکز پزشکی محدود نمی‌شود، بلکه شامل کشتار، بازداشت و تعقیب کادر درمان نیز می‌گردد.

این مسئول پزشکی غزه گفت که این تجاوزات عامدانه بحران انسانی در غزه را تشدید کرده و در چارچوب سیاست جنایتکارانه نسل کشی رژیم اشغالگر علیه ملت فلسطین قرار دارد. این اقدامات، جنایت جنگی تمام عیار بوده و ما خواستار مداخله فوری جامعه بین‌المللی برای محافظت از آنچه که از سیستم بهداشت غزه باقی مانده، هستیم.

دکتر مروان الهمص، مدیر بیمارستان‌های صحرایی در نوار غزه هم به‌نوبه خود هشدار داد: در صورت از کار افتادن مجتمع پزشکی ناصر، یک فاجعه انسانی غیر قابل تصور رخ خواهد داد و این به‌معنای مرگ هزاران مجروح و بیمار است. ما بار دیگر هشدار می‌دهیم که به لحظه‌ای نزدیک می‌شویم که به‌معنای فروپاشی کامل سیستم بهداشتی در جنوب نوار غزه خواهد بود.

دکتر صلاح عبدالعاطی، رئیس کمیسیون بین‌المللی دفاع از حقوق ملت فلسطین هم در همین راستا اعلام کرد: اسرائیل 36 بیمارستان غزه را از خدمت خارج کرده و عامدانه بخش بهداشت را هدف قرار داده است. در این جنگ وحشیانه نزدیک به 1500 پزشک، پرستار، امدادگر و کارمند بخش بهداشت طبق آمار رسمی به شهادت رسیده و نزدیک به 600 پرسنل پزشکی هم بازداشت شده‌اند./تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha