عراقچی وارد دهلی نو شد واکنش نمایندگی ایران به برخی شایعات درباره تقلای رئیس‌جمهور آمریکا برای جعل نام خلیج‌فارس ترامپ: از من خواسته خواهد شد تا درباره خلیج فارس تصمیم بگیرم افزایش شمار کشته شدگان حملات موشکی هند به پاکستان واکنش ترامپ در پی شایعات درباره تقلا برای جعل نام خلیج‌فارس ترامپ: تصمیمی درباره غنی‌سازی ایران نگرفته‌ایم ارتش یمن: فرودگاه رامون و یافا را هدف قرار دادیم / جزئیات عملیات جدید علیه اسرائیل اسلامی: ایران برای پیشرفت نیازمند فناوری هسته‌ای است /صنعت هسته‌ای در بهترین شرایط قرار دارد منبع آگاه: مذاکرات ایران و آمریکا به‌صورت غیرمستقیم پیگیری خواهد شد معاون ترامپ: گفت‌و‌گو‌ها با ایران خوب پیش رفته است حزب‌الله عراق: آمریکا مجبور به پذیرش آتش‌بس با یمن شد حملات بامدادی پاکستان به هند ۹ کشته و ۲۸ زخمی بر جای گذاشت عراقچی عازم دهلی‌نو شد جولانی در نخستین سفر رسمی خود به اروپا وارد پاریس شد امارات میانجی مذاکرات محرمانه اسرائیل و سوریه شد

فرار ۶۰ هزار صهیونیست از شهرک‌های اطراف غزه

رسانه‌های رژیم صهیونیستی از فرار بیش از ۶۰ هزار نفر از ساکنان شهرک‌های منطقه غلاف غزه از این منطقه در پی عملیات طوفان الاقصی خبر داده‌اند.
تاریخ انتشار: ۱۸:۲۰ - ۲۴ مهر ۱۴۰۲ - 2023 October 16
کد خبر: ۲۰۸۸۱۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ رسانه‌های رژیم صهیونیستی در این باره اعلام کردند که از زمان آغاز عملیات طوفان الاقصی تاکنون بیش از ۶۰ هزار شهرک نشین از شهرک‌های منطقه غلاف غزه فرار کرده‌اند.

طبق گزارش این رسانه‌ها هزاران شهرک نشین نیز از شهرک‌های شمال فلسطین اشغالی و مرز با لبنان فرار کرده‌اند.

عملیات طوفان الاقصی شنبه ۱۵ مهر با موج شدید حملات موشکی و راکتی به شهرک‌های منطقه غلاف غزه آغاز شد و برای نخستین بار رزمندگان مقاومت موفق به نفوذ به این شهرک‌ها و تسلط بر آن‌ها شدند.

این غافلگیری و به طبع آن شکست مفتضحانه رژیم صهیونیستی، انتقاد شدید شهرک نشینان از طبقه سیاسی و نظامی این رژیم را به همراه داشته است.

با ورود عملیات طوفان الاقصی به دهمین روز خود و ادامه کسب پیروزی‌های کم نظیر توسط رزمندگان مقاومت در نبرد علیه رژیم صهیونیستی، ارتش اسراییل که از مقابله با رزمندگان فلسطینی مستاصل شده با بمباران جنون آمیز مناطق مسکونی، درمانی، مساجد و مکان‌های تجمع آوارگان فلسطینی در غزه، ۲هزار و ۷۵۰ فلسطینی که بیشتر آن‌ها کودک و زن هستند را به شهادت رساند.

رژیم جعلی صهیونیستی که تاکنون تلاش‌هایش برای توقف عملیات مقاومت در سرزمین‌های اشغالی به جایی نرسیده و سران این رژیم هنوز در شوک شکست بی نظیر مقاومت فلسطین به سر می‌برند، همچنان غیر نظامیان فلسطینی را هدف قرار می‌دهند و به دنبال کوچ اجباری فلسطینیان با تبدیل کردن غزه به زمین سوخته می‌گردند.

بر اساس گزارش‌های رسمی تاکنون ۹ هزار و ۷۰۰ فلسطینی دیگر نیز در اثر بمباران‌های رژیم صهیونیستی زخمی شده‌اند. / ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده