آمریکا شکار زیرسطحی ارتش خود را از سوی ایران تایید کرد سفارت ایران: همسویی انگلیس با سیاست‌های آمریکا تنها دیوار بی‌اعتمادی را تعمیق می‌کند فوری/ حمله موشکی آمریکا به نفتکش ایرانی در نزدیکی جزیره خارگ آمریکا ۲۷ شرکت هواپیمایی ایرانی را تحریم کرد کره جنوبی: تیمی را برای ارزیابی شرایط تنگه هرمز به خاورمیانه اعزام کرده‌ایم جدیدترین ادعا‌های ترامپ علیه ایران ترکیه تجهیزات و نیروی نظامی به شمال عراق اعزام کرد واکنش شدید وزارت خارجه نسبت به حملات آمریکا علیه شناور‌های ایرانی مجری زن تلویزیون مصر به اعدام محکوم شد / سارا خلیفه کیست؟ / پای باند‌های مواد مخدر در میان است حمله آمریکا به ۳ نفتکش ایران در خلیج فارس و دریای عمان + فیلم لفاظی وزیر جنگ آمریکا علیه ایران: اگر ایران به کشتی‌های آمریکا شلیک کند، ما نفتکش‌های آنها را نابود و غرق خواهیم کرد تیراندازی به چند کشتی تجاری در خلیج فارس و دریای عمان هشدار آمریکا به شهروندان خود در غرب آسیا نسبت به احتمال وقوع تنش و درگیری  تپه علی الطاهر کجاست؟ موقعیت و اهمیت راهبردی تپه علی الطاهر  «نقشه جدید جهان» در سازمان ملل تصویب شد؛ آفریقا بزرگتر، آمریکا و اروپا کوچک‌تر شدند اتحادیه اروپا تحریم جدید علیه ایران تصویب کرد؟

تل‌آویو: آلمان و ایتالیا را در جریان حمله به ایران قرار داده بودیم

تل‌آویو: آلمان و ایتالیا را در جریان حمله به ایران قرار داده بودیم وزارت خارجه رژیم صهیونیستی در بیانیه‌ای اعلام کرد که پیش از تجاوز نظامی به ایران آلمان و ایتالیا را در جریان این حمله قرار داده بود.
تاریخ انتشار: ۱۱:۵۵ - ۲۳ خرداد ۱۴۰۴ - 2025 June 13
کد خبر: ۲۸۰۷۰۶
تل‌آویو: آلمان و ایتالیا را در جریان حمله به ایران قرار داده بودیم

به گزارش راهبرد معاصر؛ وزارت خارجه رژیم صهیونیستی اعلام کرد که گدعون ساعر، وزیر خارجه این رژیم، در تماس‌هایی جداگانه با همتایان خود در آلمان و ایتالیا، آن‌ها را از تصمیم تل‌آویو برای حمله به ایران مطلع کرده بود.

طبق گزارش شبکه الجزیره، وزارت خارجه رژیم صهیونیستی همچنین اعلام کرد که این تصمیم در «آخرین لحظات» گرفته شد.

در همین رابطه، «فریدریش مرتس» صدر اعظم آلمان نیز تأیید کرد که بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی صبح امروز در تماس تلفنی او را در جریان اهداف نظامی عملیات قرار داده است.

مرتس ضمن ابراز نگرانی، از همه طرف‌ها خواست از تشدید تنش‌ها خودداری کنند.

رژیم صهیونیستی بامداد امروز با نقض تمامیت سرزمینی و حاکمیت ملی ایران، نقاطی از جمله چند منطقه مسکونی در تهران و چند شهر دیگر را مورد حمله قرار داد و جمعی از فرماندهان و دانشمندان هسته‌ای در عرصه دفاع از اقتدار ایران و علم و فناوری را به همراه دیگر بیگناهان به خاک و خون کشید.

ارتش رژیم صهیونیستی در پی این تجاوزات تاکید کرد ایران در حال آماده شدن برای حمله زمینی به اراضی اشغالی و حمله از همه جهات است و رویارویی با ایران به نقطه بی‌بازگشت رسیده است./ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار