علت قطع بیمه تکمیلی بازنشستگان اعلام شد تهران تا آخر هفته تعطیل شد سیگنال، تلگرام و واتساپ هک شد چرا آموزش و پروش در برابر تعطیلی مدارس مقاومت می‌کند؟ «بلک‌فرایدی»؛ روزی برای خرید یا دام کلاهبرداران؟ مهار آتش الیت/ هیچ شعله آتشی دیگر از جنگل‌های الیت زبانه نمی‌کشد سردار رادان: روحیه ایثار و شهادت ستون فقرات امنیت ملی ایران است پیکرهای مطهر 100 شهید گمنام در تهران تشییع شد نئاندرتال‌ها به خدا اعتقاد داشتند؟ کنترل نسبی آتش‌سوزی در جنگل‌های حفاظت‌شده «الیت» ابطال آنی معاینه فنی خودرو‌های فاقد صلاحیت در معابر تهران معاون وزیر بهداشت: ۸۰ درصد جانباختگان سوانح رانندگی کمتر از ۵۰ سال دارند نظر آموزش و پرورش پیرامون تعطیلی مدارس در هوای آلوده فرماندار کردکوی: ۳۰۰۰ متر از جنگل‌های درازنو درگیر آتش است / درخواست بالگرد دادیم هوای تهران در مرز هشدار بنفش/ شهر ری با شاخص ۲۸۱ آلوده‌ترین نقطه مهار آتش الیت با ۱۱۵ عملیات بالگرد‌ها و ۱۳ پرواز ایلیوشین

آخرین آمار مجروحان حمله اسرائیل / ۹۵ مصدوم در ۱۲ استان

سخنگوی جمعیت هلال احمر گفت: عملیات امداد و نجات در ۱۲ استان کشور ادامه دارد و در جریان حادثه بامداد امروز ۹۵ نفر از هموطنان مصدوم شدند که به مراکز درمانی منتقل شده‌اند.
تاریخ انتشار: ۱۵:۳۲ - ۲۳ خرداد ۱۴۰۴ - 2025 June 13
کد خبر: ۲۸۰۷۲۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ مجتبی خالدی؛ سخنگوی جمعیت هلال احمر، گفت: عملیات امداد و نجات در 12 استان کشور ادامه دارد و در جریان حادثه بامداد امروز 95 نفر از هموطنان مصدوم شدند که به مراکز درمانی منتقل شده‌اند و 26 نفر دیگر نیز توسط همکاران ما در محل حادثه به‌صورت سرپایی درمان شدند. مجموعاً 140 تیم عملیاتی جمعیت هلال احمر در این فعالیت شرکت داشتند و 670 نفر از داوطلبان و نیروهای تخصصی جمعیت در این عملیات مشارکت داشتند.

وی افزود: در این عملیات، 10 تیم تخصصی جست‌وجو و نجات و 15 تیم واکنش سریع با 93 دستگاه آمبولانس و 36 خودروی نجات تخصصی به‌کار گرفته شدند. همچنین باید عرض کنم که همه 1510 مرکز عملیاتی جمعیت هلال احمر شامل پایگاه‌ها، مراکز هدایت عملیات و بحران، تیم‌های آن‌سِت (ONSITE)، تیم‌های جست‌وجو و نجات فنی و نیز سیستم‌های زنده‌یاب در سراسر کشور در حالت آماده‌باش کامل هستند.

خالدی ادامه داد: هر نیم ساعت، گزارش کاملی از اقدامات جمعیت هلال احمر در استان‌ها به این مرکز منتقل می‌شود و این اطلاعات به اطلاع مردم عزیز خواهد رسید.

شهادت 2 امدادگر در آذربایجان شرقی

وی با ابراز تأسف گفت: متأسفانه یکی از امدادگران ما در استان آذربایجان شرقی در حین انجام عملیات امدادی به درجه رفیع شهادت نائل شد. همچنین یکی دیگر از امدادگران در محدوده قصر شیرین مصدوم شده و هم‌اکنون در مرکز درمانی تحت مداوا قرار دارد.

سخنگوی جمعیت هلال احمر تأکید کرد: خواهش من از مردم عزیز این است که اخبار تخصصی و دقیق را تنها از رسانه‌های رسمی دنبال کنند. همچنین در صورت بروز حادثه، از تجمع در محل جداً خودداری کرده و اجازه دهند نیروهای امدادی بتوانند به سرعت به مصدومان رسیدگی کنند. باز نگه داشتن مسیر امداد بسیار حیاتی است.

وی در پایان گفت: این مرکز تا زمانی که شرایط به حالت عادی بازنگردد، به‌صورت شبانه‌روزی در حالت فعالیت و آماده‌باش خواهد بود./تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار