ماجرای تیراندازی خونین در گشت امنیتی همدان قائم‌پناه: سفر‌های رئیس جمهور به‌زودی از سر گرفته خواهد شد سخنگوی سپاه: با تدبیر رهبری، عملیات نیرو‌های مسلح در کمترین زمان آغاز شد شهادت سرباز قزوینی در حمله اسرائیل دستگیری رابط شبکه‌های حامی اسرائیل در تهران قانون تعلیق همکاری با آژانس انرژی هسته‌ای توسط پزشکیان ابلاغ شد جزئیات عملیات سپاه در خاش / شناسایی علیه ۵ جاسوس اسرائیل مراسم تشییع و تدفین شهید محسن باقری برگزار شد جوکار: بیش از ۵۰ هزار تبعه غیرمجاز ساماندهی شدند احتمال شنیده شدن صدای انفجار در اثر خنثی‌سازی و پاکسازی اماکن در تبریز سخنگوی دولت: هیچ تاریخی برای مذاکره تعیین نشده است/ ذخائر استراتژیک هنوز دست نخورده است کولبری به حفره امنیتی تبدیل شده است / دولت اقدام فوری کند محدودیت جدید برای افغان‌های حاضر در ایران نامه به وزیر آموزش و پرورش درباره دریافت شهریه‌های غیرمجاز مدارس اطلاعیه روابط عمومی سپاه در خصوص علت صدای انفجار در آران و بیدگل

کشف اطلاعات محرمانه از اسرائیل، نابودیشان را تسریع می‌کند

امام جمعه کرج با تأکید بر قدرت بی‌نظیر اطلاعاتی ایران، خیانت‌های برخی مسئولان را در همکاری با رژیم صهیونیستی افشا کرد و گفت این اقدامات دشمنان به زودی نابودی کامل آنان را رقم خواهد زد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۱۵ - ۲۳ خرداد ۱۴۰۴ - 2025 June 13
کد خبر: ۲۸۰۷۲۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ آیت‌الله محمدمهدی حسینی همدانی، امام جمعه کرج در خطبه‌های نماز جمعه کرج ضمن محکومیت سکوت جوامع متمدن نسبت به جنایات رژیم صهیونیستی، تصریح کرد که ایران به عنوان قدرت برتر اطلاعاتی منطقه توانسته است با افشای شبکه‌های جاسوسی و خیانت‌های داخلی، تهدیدات دشمن را از این حیث به شکست کامل برساند.

وی با اشاره به تخریب بیمارستان‌ها، کشتار کودکان و زنان بی‌گناه، ویرانی خانه‌ها و آلودگی منابع آب توسط رژیم صهیونیستی، گفت: همه این فجایع بدون محکومیت جهان انجام می‌شود اما قانون الهی و مجریان آن، راه نجات بشر هستند.

آیت‌الله حسینی همدانی سپس به افشای اطلاعات مهمی پرداخت که نکات حائز اهمیتی بسیاری را شامل می‌شود اشاره کرد و افزود: به نظر می‌رسد اسرائیل و آمریکا در این موضوع بسیار نگران شدند.

امام جمعه کرج خاطرنشان کرد: اطلاعات محرمانه‌ای که امروز از رژیم صهیونیستی در اختیار ایران قرار دارد باعث تکمیل قدرت نقطه‌زنی موشک‌های ایران شده و جایگاه ایران را به عنوان قدرت نخست اطلاعاتی منطقه تثبیت کرده است. این اقدام پیچیده، ادعاهای توخالی دشمنان را بر باد داد و رسوایی بزرگی برای آنان به دنبال داشت.

وی همچنین تأکید کرد: جشن‌های غدیر امسال باید به یک حماسه بزرگ تبدیل شوند و ادامه یابند تا وحدت و انسجام اجتماعی تقویت شود.

آیت‌الله حسینی همدانی در پایان ضمن قدردانی از سربازان گمنام امام زمان (عج)، گفت: آن‌ها با عملیات پیچیده، حجم عظیمی از اطلاعات محرمانه رژیم صهیونیستی را به دست آورده‌اند که امنیت ملی کشور را تضمین می‌کند./مهر

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار