ثبت تردد ۶۰ هزار خودرو در آزادراه تهران ـ شمال / پیش‌بینی موج سنگین ترافیک در آخر هفته تالاب قره قشلاق چهاربرج بعد از ۱۵ سال جانی دوباره گرفت هواشناسی استان تهران اطلاعیه داد تعویق یک هفته‌ای امتحانات پایان‌ترم این دانشگاه/ غیبت در امتحانات باعث حذف درس می‌شود؟ گام تازه ایلان ماسک به سوی شبکه اینترنت تمام‌فضایی کاهش نسبی دما از فردا در بسیاری از استان‌ها / هشدار سیلاب در شمال و گردوخاک در شرق کشور ترافیک سنگین در محور‌های شمالی/ این مسیر‌ها تا اطلاع بعدی مسدود است عاشورا و تاسوعا کدام مراکز خدمات‌رسان تهران تعطیل است؟ خبر خوش معاون رئیس قوه قضائیه برای دانش‌آموختگان حقوق جاده چالوس دوطرفه شد آموزش و پرورش: امتحانات نهایی بدون تغییر برگزار می‌شود محدودیت‌های ترافیکی تاسوعا و عاشورا در قم آنفلوآنزای تابستانی از راه رسید/ این استان‎‌ها بالاتر از آستانه هشدار محدودیت‌های ترافیکی ۵ روزه در جاده‌های شمال اعمال می‌شود اختلال همزمان در ایتا، بله و سروش پلاس ۱۴ شهر ایران رکورددار گرما در خرداد ۱۴۰۵

شهادت ۳۱ نیروی نظامی و هلال احمر در آذربایجان شرقی

شهادت ۳۱ نیروی نظامی و هلال احمر در آذربایجان شرقی استاندار آذربایجان‌ شرقی گفت: در پی تجاوز رژیم صهیونیستی به این استان از بامداد روز جمعه تاکنون ۳۰ نفر نظامی و یک نفر نیروی هلال احمر در دفاع از کیان میهن اسلامی به فیض شهادت نائل آمده‌اند و ۵۵ نفر نیز مجروح شده‌اند.
تاریخ انتشار: ۱۸:۰۷ - ۲۴ خرداد ۱۴۰۴ - 2025 June 14
کد خبر: ۲۸۰۸۱۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ بهرام سرمست شنبه ۲۴ خرداد در گفت‌وگو با خبرنگاران با گرامیداشت سالروز ولایت امیرالمومنین حیدر کرار (ع) و با عرض تسلیت به مناسبت شهادت تنی چند از سرداران و فرماندهان نظامی و رزمندگان و دانشمندان هسته‌ای اظهار کرد: به اطلاع مردم غیور و فهیم استان می‌رسانیم از نخستین ساعات بامداد دیروز، در پی تجاوز آشکار رژیم صهیونیستی به خاک کشور عزیزمان تاکنون ۱۹ نقطه در سطح شهرستان‌های استان مورد تهاجم قرار گرفته است‌.

وی افزود: این نقاط شامل ۱۲ نقطه در حومه شهرستان تبریز از جمله مراکز نظامی و غیرنظامی،دو نقطه در هر یک از شهرستان‌های بستان آباد و شبستر و یک نقطه در هر یک از شهرستان‌های آذرشهر، مراغه و ترکمنچای بوده است.

وی گفت: از بعد از ظهر دیروز شاهد تغییر معادلات میدان در پی حملات انتقامجویانه فرزندان رشید ملت در نیروهای مسلح و ضربه به تجهیزات تهاجمی متعددی از دشمن هستیم که منجر به تغییر محاسبات بازیگران بین2المللی و رژیم جعلی خواهد شد. 

وی ادامه داد: لازم می‌دانم ضمن محکوم کردن این تجاوز وحشیانه از همدلی، انسجام و همراهی مردم شریف استان تشکر و قدردانی کنم که با حفظ آرامش، اعتماد خود به مسئولین و نیروهای مسلح را به نمایش گذاشتند و زمینه خدمتگزاری مستمر و بی‌وقفه دستگاه‌های خدمات رسان را فراهم کردند.

سرمست گفت: اینجانب به عنوان خدمتگزار مردم فهیم استان اعلام می‌کنم که همه نیروهای نظامی، انتظامی و خدماتی و امدادی- درمانی با روحیه مثال زدنی برای خدمت رسانی پای کار بوده و بنا به اقتضای شرایط اقدام مناسب می‌کنند.

وی در پایان ضمن تأکید بر همه مسئولین نسبت به انجام وظایف و تکالیف تعیین شده در این شرایط حساس، گفت: از مردم عزیز استدعا دارم هرگونه اخبار وقایع استان را از مراجع رسمی و رسانه‌های معتبر دنبال کنند./ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار