پنجمین پرواز بارورسازی ابر‌ها در حوضه آبریز دریاچه ارومیه انجام شد مدارس و دانشگاه‌های کدام استان‌ها فردا سه‌شنبه ۱۸ آذر ماه ۱۴۰۴ تعطیل شد؟ اطلاعیه مهم درباره فعالیت مدارس مازندران فردا سه‌شنبه ۱۸ آذر ۱۴۰۴ جولان آنفلوآنزا در کشور؛ شیوع بیش از سه‌برابری نسبت به حد هشدار! مدارس و دانشگاه‌های چهارمحال و بختیاری تا پایان هفته تعطیل شد  کلاهبرداری کلان با وعده پرداخت وام فوری دومین آزمون استخدامی ویژه معلولان پیش از عید برگزار می‌شود هشدار سیل در ۳۲ استان؛ بارش‌های گسترده در آسمان غرب ایران  بارش‌های سیل‌آسا در سراسر کشور / هشدار بارش برف، باران و طوفان وضعیت تعطیلی تهران در روز دوشنبه ۱۷ آذر ۱۴۰۴ اعلام شد + جزئیات  مدارس و دانشگاه‌های کدام استان‌ها فردا دوشنبه ۱۷ آذر ماه ۱۴۰۴ تعطیل شد؟ سامانه بارشی قدرتمند وارد غرب کشور می‌شود هوای تهران قرمز شد؛ بارش‌ها از فردا آغاز می‌شود کندوان از امروز تا چهارشنبه بسته شد/ هراز و سوادکوه، مسیر‌های جایگزین بارش‌ها از فردا آغاز می‌شوند / برف و باران در گستره وسیعی از کشور رد پای طوفان نوح در آثار سومری، آزتک‌ها و اینکا‌ها

واکنش وکیل «حسین فریدون» به بازداشت «دانیال‌زاده»/ فریدون الان کجاست؟

وکیل حسین فریدون اعلام کرد: پرونده موکلم به دلیل دستگیری دانیال‌زاده مجدد بررسی نخواهد شد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۲۰ - ۲۵ آبان ۱۳۹۸ - 2019 November 16
کد خبر: ۲۸۰۸۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ حسین سرتیپی  گفت: پرونده موکلم حسین فریدون اکنون مختومه است و بعید می‌دانم که به دلیل دستگیری آقای دانیال‌زاده و روشن شدن تکلیف چک‌های فی‌مابین، پرونده مجدد بررسی شود.

 

وی ادامه داد: پرونده و اتهامات آقای دانیال‌زاده ربطی به موکل بنده ندارد و پرونده حسین فریدون در تمام موضوعات رسیدگی شده است.

 

این وکیل دادگستری گفت: حکم موکلم صادر و قطعی شده و موضوع جدیدی مطرح نشده است و رابطه‌ای موضوعیتی میان این دو پرونده نیز وجود ندارد چرا که هر چه بوده در مورد اتهامات «فریدون» همه رسیدگی شده است.

 

سرتیپی گفت: صرفنظر از صحت و عدم صحت موضوع عنوانی مبنی بر بررسی مجدد پرونده به بنده ابلاغ نشده است.

 

وی در مورد آخرین وضعیت موکلش گفت: حسین فریدون از همان روزی که به بازداشتگاه اوین رفته تا به امروز در زندان است. وی از همان روز پذیرش شده و خروجی از بازداشتگاه نداشته است.

 

این وکیل گفت: بنده هنوز موفق به دیدن ایشان در زندان نشده‌ام اما اینکه گفته شد به مرخصی رفته صحت ندارد و به عنوان وکیل چیزی به من ابلاغ نشده است.

 

به گزارش فارس، رسول دانیال‌زاده یکی از ابربدهکاران بانکی است که برای نفوذ در ساختار بانک‌ها اقدام به اخذ تسهیلات و پرداخت رشوه‌های سنگین به مدیران ارشد کرده است.

 

دانیال‌زاده از طریق حسین فریدون توانسته بسیاری از مدیران بانک‌ها را تغییر داده و همراه کند؛ 31 میلیارد رشوه به حسین فریدون عملاً باعث شده تا این متهم برای تحقق اهداف خود موفق باشد.

 

ماه گذشته دادگاه تجدیدنظر، حسین فریدون را به اتهام اخذ رشوه به 5 سال حبس قطعی محکوم کرد و همچنین وی به پرداخت جزای نقدی و رد مال به مبلغ 31 میلیارد تومان نیز محکوم شده است.

 

وی 24 مهر ماه در دادسرای مجری حکم حاضر شد و به زندان اوین رفت.

 

پس از دستگیری رسول دانیال‌زاده ابربدهکار بانکی برخی از نمایندگان مجلس و مقامات از بررسی مجدد پرونده حسین فریدون خبر داده و تأکید کرده بودند به دلیل اینکه باید تکلیف چک‌های داده شده و رشوه‌های اخذ شده مشخص شود باید مجدد پرونده برادر رئیس جمهور بررسی شود.

منبع: فارس

 

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار